Ladataan...

Hiphei,

on aika jatkaa matkaa. Perustin tämän blogin kanavaksi kaikelle muulle paitsi ruoalle, mutta aikaa ei kuitenkaan ole riittänyt päivittämiseen ja postaamiseen niin paljoa kuin aluksi kuvittelin.

Nyt tarina kuitenkin jatkuu uudessa osoitteessa, tervetuloa seuraamaan ajatuksenjuoksuani matkallani äidiksi osoitteessa www.soppaajasirkushuveja.com
 

Kiitos Lily ja kiitos lukijat. Nähdäänhän uudessa blogissa :)

Ladataan...

Meikäläisten illat ovat viime aikoina sujuneet aikalailla saman, kangistuneen kaavan mukaan. Ensin katsotaan jakso tai kaksi Criminal Mindsia ja syödään samalla iltapalaa. Jaakko painelee nukkumaan ennen ysiä ja mä yritän lukea luen Harry Potteria auf deutsch. Sinänsä helppo homma, kun ne kirjat osaa ulkoa ja saksaakin on joskus hamassa menneisyydessä tullut vähän opiskeltua. 

Enivei. Mun pointti oli se, että vaikka mun 17-vee pikkusysterin mielestä on superkääkkää mennä nukkumaan perjantai-iltana klo 20.45, niin on se vaan aika pirun hyvää tekevää aina välillä. Toki siinä vähän esim. blogin päivittely kärsii, kun ei vaan millään jaksa. Kun laiskottaa. Ja pitää katsoa amerikkalaisia rikossarjoja. Mutta täälläpä oli tänään yks herra hereillä jo ennen kasia ja kahvia tuli nenän eteen heti kun itse nousi. Lauantaiaamun luksusta.

Mahtavaa, laiskaa viikonloppua kaikille!

Ladataan...

Niin se kauan pelätty aamu valkeni viime keskiviikkona ja heräsin kolmekymppisenä. Hyvin nukutun yön jälkeen (ei yhtään ikäkriisipainajaista, ei heräämisiä kuumiin aaltoihin eikä vessassa ramppaamista heikentyneen virtsanpidätyskyvyn takia) hiippailin vessaan tutkimaan ryppyjäni peilistä. Ihan hyvältä siellä näytti. En myöskään tuntenut elimistössäni aineenvaihdunnan rajua hidastumista. Itseasiassa olo oli freesi, iloinen ja onnellinen. Tiesin heti, että kolmekymppisyys on kivaa!

Tässä teille instagram-laatuinen kuvapäiväkirja huippusyntymäpäivästäni olkaa hyvät!

Aamu alkoi tietysti ikuisen nuoruuden lähteestä nostamallani juomalla (aka porkkana-lehtikaali-omena-greippi-sitruunamehulla). Love my juicer.

Edellispostauksessa kriiseilemäni tukka-asiat hoiti kuntoon ihana Hanna Sörnäisten Hair Beatissa. Pistettiin punaista tukkaan ja leikattiin kuolleet latvat pois ja vähän enemmänkin. Lopputulos oli raikas ja sopivan aikuinen. Päätin ottaa oikein tavaksi käydä kampaajalla (ainakin useammin kuin sen kerran viidessä vuodessa), olihan se nimittäin sen verran rentouttavaa kun joku kampaa ja puunaa ja pesee ja hieroo ja laittaa. Ihanaa.

Lounaalle Jaakko vei uusitukkaisen naisensa Döner Kallioon uusitukkaisen naisen pyynnöstä. Kiireisin lounasaika oli jo ohi ja istumapaikat löytyivät, jos ei nyt helposti, niin kuitenkin. Ihana gyrospossu oli mun valintani, Jaakko päätyi chilikanaan. Lisukkeena lounaalla oli punajuurisalaattia, varmaan mun synttäreiden kunniaksi juurikin! Kahvit haimme messiin läheisestä Sävelestä, jonka jälkeen oli pienten päikkäreiden aika.

Ruokahalua kasvatimme kenkäkaupoilla kierrellen ja sainpa vielä lahjaksi maailman hienoimmat vihreät Ten Pointsin maiharitkin. Poikkesimme drinksuille tunnelmalliseen 100 Dogsiin, jonne pitää ehdottomasti palata hodareita maistamaan.

Upean syntymäpäivän kruunasi upea illallinen ravintola Lusikassa (siitä lisää myöhemmin Sopan puolella) ja upean illallisen upea syntisen suklainen jälkiruoka. Kolmen erilaisen suklaan kombo oli sanoinkuvaamattoman herkullinen - parempaa makua ei voisi suuhun jäädä.

Uusi tukka naurattaa varhaiskeski-ikäistyvää naikkosta.

Kiitos kulta ihanasta päivästä ♥

Pages