Ladataan...
EricaK

Lempihedelmäni?

No jos nyt ei ihan lempi mutta ainakin yksi niistä. Nimittäin viikuna.

Viime kauppareissulla löytyi niin herkullisia kiinteitä palleroita etten voinut niitä hyllyyn jättää. Vaikka syönkin näitä usein ihan sellaisenaan, teki nyt mieleni sotkea mukaan oliiviöljyä. Ja buffalomozzarellaa.

Tätä on nyt syöty illalliseksi kaksi päivää putkeen, mutta oikeasti voisin syödä samaa koko viikon. Tai miksen vaikka vuoden päivät.

// Perfect figs. In the hunt for more.

Follow

Share

Ladataan...
EricaK

En tiedä miten onnistuin aikanaan välttymään Gilmoren tytöiltä. Tämä ikävä erehdys on nyt korjattu, kun muutaman viikon katselulla on päästy viimeiseen (krhmmm seitsemänteen) tuotantokauteen saakka.

Kykenen vaivatta luettelemaan kaikki sarjat, joita olen seurannut. Teho-osasto. Täydelliset naiset. Gossip Girl. Sinkkuelämää.

Ja nyt Gilmoren tytöt.

Yhtenä iltana hain Dennis-lempparini Salernon (gluteenittomalla pohjalla ja ilman punasipulia, ah) ja antauduin lempihahmojeni hassuttelulle. Valitettavasti omat geenini eivät mahdollista Gilmoren tyttöjen kaltaista mässäilyä, eli sarjan loppuunkatsomisella tulee olemaan puolensa.

Onneksi olen vastapainoksi ulkoillut. Ja kerännyt Pokemoneja. Gotta catch 'em all.

//  What have I missed!! Binge-watching Gilmore girls to make things right.

Share

Ladataan...
EricaK

Eilen oli Helsingin Sanomissa juttua fintiaaneista. Kanadassa asuessani oli lähellä reservaatti, jonne teimme luokkaretkiä. Powwow jota pääsin todistamaan toden totta sykähdytti. Eikä muuten tullut kuulonkaan puhua intiaaneista. Tai pukeutua Halloweenin aikaan Pocahontas-asuun, vaikka host-siskoni juuri tuona vuonna niin tekikin. Hänessä tosin on intiaaniverta, joten asu hänelle suotakoon. Enonsa käytti silloisten Vancouverin talviolympialaisten aikaan isoisoäidin jääkarhunnahasta tekemiä koristeellisia turkiskintaita. Let me tell you, olivat aika lailla eri luokkaa suomalaisten isoäitien neulomien vanttuiden kanssa. Eivät millään mittapuulla eettiset, mutta voi veljet mikä näky.

Näitä muistoja käy varmaan kiittäminen viime öisistä unista, joissa seikkailin kaukana kotoa. Jo jonkin aikaa olen haaveillut uudesta reissusta Intiaan. Ja ties minne. 

// Swirling. As always.

Follow

Share

Pages