Bedroom Details

Fabulous Things

Tässä on pieni kurkistus meidän liinavaatekaappiin. Meidän taloyhtiössä on mankeli, joten kaikki vuodevaatteet ovat ihanan sileitä mankeloinnista. En voi kylläkään ottaa kunniaa tästä, vaan joku muu hoitaa tämän meidän taloudessa. Kiitos siitä :)! Mikään ei ole yhtä nautinnollista, kuin pujahtaa sileisiin lakanoihin nukkumaan.

Vuodevaatteiden värimaailma mukailee muun asunnon värimaailmaa, eli valkoista, harmaata ja mustaa. Tästä ja tästä löydät muutaman kauniin petauksen. Vuodevaatekaapista löytyy pieni L'Occitanen hajustepussi. Pussi tuo mietoa laventelin tuoksua vuodevaatteisiin.

Vuodevaatekaapista löytyy myös yllätyksenä myös hieman värejä. Kesäisin voi poiketa harmoonisesta värimaailmasta ja välillä pedata sängyn hieman merihenkisemmäksi.

 

Kommentit

Huoh, ihanan siistiä! Vaikka olen muuten ihan fanaattinen, että kodin pitää kiiltää ja pölyhiukkastakaan ei saa olla missään, niin noi kaapit on mun pahe. Mies, jos avaa kaapin, ei tiedä, vaikka sieltä vasara tippuisi päähän. Vaatteet saan pidettyä järjestelmäkorien ansiossa jonkilaisessa kurissa, mutta noi liinavaatteet (syvä huokaus), varsinkin nyt, kun taloyhtiön alakerta on rempassa, enkä pääse mankeloimaan liinavaatteita. Ja minähän en todellakaan ala niitä silittämään. :p

LadyBlue (Ei varmistettu)

Olen salaa haaveillut omasta mankelista, mutta pahoin pelkään, että se jäisi pölyttymään nurkkaan.. Kaikkea kun ei vaan jaksa tehdä..

Fabulous
Fabulous Things

Hei Jonayla,

Minulla on myös hieman paha tapa saada kaapit sekaisin, onneksi toinen puolisko on hyvin tarkka kaappien järjestyksestä. Joo, liinavaatteiden ja verhojen silittäminen on kyllä todella raskasta puuhaa! Onneksi on keksitty mankeli. 

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Onneksi meidän taloudessa toinen puolisko hoitaa tämän puolen, joten minä voin keskittyä mukavempiin asioihin eli kodin sisustamiseen...

Gloria (Ei varmistettu)

Lucky you! Ihanaa, jos saisi mankeloidut lakanat, mutta kuten yllä, luulen, että vaikka kodinhoitohuoneeseen mahtuisi mankeli, jäisi se käyttäättä. Eli jatkan siis lakanoiden silitämistä...

Fabulous
Fabulous Things

Hei Gloria, 

Olen kyllä todella onnekas, että saan nauttia sileistä lakanoista, eikä tarvitse tehdä töitä sen eteen ;). Kyllähän ne  liinavaatteet saa hyvin sileäksi myös silittäen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.