Ladataan...
Hilmaiida

Tämä oli jotenkin erityisen erityiseltä tuntuva aamu. En tiedä mistä se erityisemmin johtui mutta huomasin ainakin nukkuneeni viime yönä viikon kolmannet super hyvät yöunet, 7-8 tuntia unta ilman keskeytyksiä. Myös pullea tirppa ikkunalaudan talipallolla -oli myös herännyt tähän päivään, ja rouskutti murkinaa kovaäänisesti ikkunalauta kirskuen. Aurinko teki nousuaan ja taivas näytti lähes yhtä täydelliseltä kuin tiistai aamuna (kuva yllä). Tänään tuntui myös mentaalisesti jotenkin erilaiselta, hyvin itsevarmalta ja määrätietoiselta. En tiedä johtuiko se eilisen päivän aikana saaduista hyvista palautteista vai mistä mutta eipä sillä niin väiä ole.

Olin niin super energinen että istuin jo polkupyörän selässä 20min heräämisen jälkeen. Pyöräilin typö tyhjällä salilla hyvän hien pintaan ja tein uuden virtuaali RVP-jumpan. Pitkästä aikaa RVP-jumppa jota en ollut itse suunnitellut, mutta joka antoi taas paljon uusia liikkeitä ja liikeideoita. Sitten oli aamupalan ja kahvin vuoro, jaa äsken tulin suihkusta. Kirjoitan tämän nyt loppuun, laitan itseni valmiiksi vartissa ja lähden kohti tätä super torstaita.

Tämä päivä tulee olemaan ihan super pitkä, mutta toivottavasti sitäkin antoisampi ja opettavaisempi. Alunperin mulla piti olla tänään esivalintakoe, mutta se ei (onneksi) kuulunutkaan ylempään ammattikorkeakouluun hakeutuville henkilöille. Toivotan kuitenkin tsempit kaikille siihen osallistuville!! 

Huippua päivää tyypit!

Share

Ladataan...
Hilmaiida

Meillä kaikilla on niitä tiettyjä merkkejä joita käytämme ja kulutamme. Merkkejä löytyy niin pukeutumiseen, kauneuteen ja komeuteen, ruokaan ja juomaan kuin kotiin ja sisustamiseen. Unohtamatta elektroniikkaa ja kodinkoneita, muita laitteita ja autoja. Itselläni on muutamia ihan ylitse muiden merkkejä. Joku ehkä arvaakin sen suosituimman.

Alpro - manteli- ja pähkinämaidot sekä rahkat. Nam.

Arla Keso - parhain raejuusto ikinä. En vaihda. Silloin joskus kun ostan niin ostan aina tätä.

BoConcept - sohva, ruokapöydän tuolit ja parveketuolit jo löytyy. Merkiltä löytyy vielä useampi juttu, jonka haluan tulevaisuudessa kotiimme ostaa. Merkki joka miellyttää sekä minua että miestäni.

Dermosil - hiukset, hampaat, kasvot, iho, kädet, varpaat… kaikki saa yhdestä paikasta ja yhdeltä meikiltä. Lisäksi lähes kaikki tuotteet ovat soveltuneet kuivalle ja herkälle iholleni. Kiitos Marille tähän merkkiin tutustuttamisesta.

Honey Crunch - kallis, mutta maailman parhain omena merkki. Valtavan kokoisia omppoja, mutta niin sika hyviä. Maistakaa!

Marimekko - Mekkoja, lakanoita, laukkuja, astioita, takkeja, pyyhkeitä, paitoja, patalappuja, sukkia, keittiöpyyhkeitä, heijastimia, huveja, tyynynpäällisiä ja mitä vielä?! Ehdottomasti se merkki nro. 1. Kuten kuvistakin näkyy, taas löysi uusi mekko tiensä minun vaatekaappiin viikonlopun aikana.

Nike - edellisen jälkeen pisimpään käytössäni ollut merkki. Se mikä liittyy juoksuun ja salitreenaamiseen niin ne on kaikki milteinpä Nikeä. En oikeastaan osaa tai lähde kaupasta muuta etsimään.

Ray Ban - silmälasit ja arskat. Jos ei muita niin tältä merkiltä ainakin löytyy.

Versace - ja vieläpä Bright Crystal. Hajuvesi jota tuskin helposti lähden vaihtamaan.

Victoria’s Secret - alushousut ja urheiluliivit. En oikeasti omista mitään muita kuin VS:n yhtiä tiettyjä alushousuja. Matkustaessani maahan jossa kyseinen liike on, niin joka kerta tulee ostettua se viiden setti alkkareita. Uusimpana suosikkina urheiluliivit, jotka sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä.

Ja näin Vapun ja juhlan alla niin minulla on tietysti lisäksi mielipide siihen että valkoviinin täytyy olla sitä tiettyä merkkiä jos itse saan pullon valita (toki en muista sen nimeä, mutta Alkosta ostaan sen kyllä etsiä). Elektroniikassa Apple ja Genelec. Ja jos minä omistaisin auton niin se olisi Mersu eikä mikään muu.

Mitkä on sun to 10 merkit?

Share

Ladataan...
Hilmaiida

Joku on varmasti huomannut, etten ole oikein jaksanut kirjoitella tämän vuoden puolella. Vähän sellaisia tuulesta temmattuja ja irtonaisia juttuja jotenkin. Koen menneeni aika ponnari kireällä pitkän aikaa.

Kolme tosiasiaa. 1.) Haluan hoitaa työni kunnolla, ja tiedän olevani toisinaan hieman liiankin tunnollinen ja kunnollinen työntekijä. 2.) Haluan kehittyä ja kehittää itseäni, siksi hain nyt kouluun. 3.) Haluan olla hyvä tytär ja auttaa äitiä kaikessa missä pystyn niin kauan kun hän täällä vielä on, vaikka vähempikin varmasti riittäisi. Muutama läheiseni ei ymmärrä sitä, eikä tule sitä koskaan ymmärtämään, mutta loppu kädessä minä päätän itse omista asioistani. Haluaisin kuitenkin voida paremmin, joten jostakin on nyt alettava karsimaan. Ihan senkin takia, että olen taas alkanut sairastelemaan enemmän, vatsakivut ovat enemmän päivittäinen sääntö kuin poikkeus ja on vähän haluton olo tehdä mitään. Yöunet ovat kuitenkin vielä tallella, joten ennen kuin nekin menevät niin on muutettava suuntaa. Tässä pisteessä sitä ollaan taas kun on määrätietoinen, päättäväinen, yliahkera ja tunnollinen.

Olen tehokas asiassa kuin asiassa ja kun persuksen alla on pieni paine niin toimin entistäkin tehokkaammin. Mutta tässä vaiheessa, kun elimistö ei oikein toimi kuten pitäis, unohtelen asioita huomaamattani ja alan olemaan paineensietokyvyn ylärajoilla, on hyvä pistää sille loppu. Reilu kuukausi sitten tein kolmen päivän työajan seurannan ja suunnittelin päivät niiden perusteella uudestaan. Se onnistui, sillä töiden tekeminen ei enää tuota suuriakaan paineita kun kaikelle on suunniteltuna jonkinlainen aikansa. Äidin kohdalla tein saman, järjestin asiat niin että ne toimivat. Mutta sitten tämä kolmas, opiskelemaan pääseminen. Se on nyt se seuraava työmaa ja kohtuullisen kakkamainen työmaa kaikessa mielenkiintoisuudessaan onkin. Vaikka olen hyvin organisointikykyinen, suunnitelmallinen, vahva ja määrätietoinen, niin kyllä jaksamisella on rajansa, myös minulla.

Vajaa kuukausi sitten vielä hihkuin opiskelujutuista, mutta en enää. En yksinkertaisesti jaksa ja ehdi. Aika loppuu kesken ja jaksaminen ennen kaikkea. Hämeenlinnaan en ollut hakukelpoinen ja koulu ilmoitti siitä minulle heti viikko yhteishaun päättymisen jälkeen. Turun pääsykokeisiin olisi vaadittu 650 sivun materiaalin hallintaa. Luin ne kaksi netistä ollutta mielenkiintoista artikkelia, mutta se 480 sivun kirja ei kuulostanut enää jaksamisen arvoiselta. Tai kuulosti, mutta ajan ja oppimisen puitteissa liian iso rasti. Lisäksi en ehdi edes saada kyseistä kirjaa kirjastosta, enkä viitsi maksaa 50€ siitä että luen puolilla valoilla, puoli väsyneenä mielenkiintoista kirjaa, saamatta siitä kuitenkaan mitään irti. Tampereen pääsykokeet ovat nyt siis ainoa mihin tähtään. Toki senkään pääsykokeen kirjaa en saanut kirjastosta ja sama 50€ dilemma pyörii sen ympärillä. Viimeinen deadline on sen suhteen toukokuun alussa, joten katsotaan. Kaiken kukkuraksi tuntuu että teen turhaa työtä, jotenkin joku sanoo pääni sisällä että ”Käy katsomassa pääsykokeet ja hae sitten syksyn yhteishaussa sitä, mitä oikeasti haluat opiskelemaan ja mihin sinulla on kaikista eniten annettavaa”.

Jotenkin tuntuu että on monta kuormittavaa juttua samaan aikaan, ja jotain pitäisi karsia. Viikot ovat tuntuneet raskailta ja viikonloppuna lauantai aamupäivä on mennyt vielä täysin viikosta elpymiseen. On se ihmisen elimistö hieno laitteisto, joka kyllä kertoo aikanaan kun joku on päin mäntyä. Ehkä tämä pieni ainainen vatsakipu, jatkuva ällöttävä ja etova olo lähtevät pois kun karsin joitakin juttuja, ehkä tämä opiskeluihin liittyvä huojennus on ihan hyvä idea.

Yhteenveto. Vaikka työ, perhetilanne tai opiskeluhaaveet olisivatkin tärkeitä asioita, niin omalla terveydellä ja jaksamisella en halua leikkiä. Voisin myös suunnitella kalenteriin jonkun kivan kaveri viikonlopun, pika reissun Tallinnan kevääseen ja puoli salaa suunnitella seuraavaa pitkää ulkomaanreissua. Ehkä ne toisivat kaivattua vaihtelua. Onneksi ainakin ensi viikon viikonloppuna on tiedossa mukavaa toimintaa, tai niin ainakin toivon. 

Mukavaa alkavaa viikonloppua.

Share

Pages