Ladataan...
Hilmaiida

Viikon verran kytättyäni säätiedotuksia, tulin tulokseen etteivät ne pidä kuitenkaan paikkaansa – joten lopetin kyttäyksen. Mietin edellisiä juhannuksia ja kuten kuvat kertoo myös vuonna 2014 oli hieman mitään sanomaton juhannussää. Toki tänä vuonna ei taida mennä ihan pakkasen puolelle yöllä, mutta nopeasti katsottuna sää on jotakuinkin samanlainen.

Istun vielä hetken tässä kotosalla, juon kahvini loppuun, heitän jotakin rentoa päälle (onneksi juhannus ei ole pukeutumisjuhla) ja lähden liikkeelle. Ehdin käydä jo tekemässä hikisen HIT -treenin, saada ensimmäisen hyttysen pureman sääreen ja maata sängyssä kahvikupin ja Konmarin kanssa.

Pakkasin laukkuun mm. lämpimiä vaatteita, hyttysvoidetta, sadetakin, hanskat ja melkoisen määrän muuta romua. Ja mitä säähän tulee, en toivo kuulevani kertaakaan valitusta kylmyydestä, pilvistä, vesisateesta enkä siitä miksi juhannuksena sää menee vaan aina huonompaan eikä toiseen suuntaan. Ite olen valitukset valittanut, sään mukainen varustus on jotakuinkin mukana ja säähän on orientoiduttu. Aion valittaa ainoastaan hyttysistä, sillä niitä tulee olemaan ihan todella paljon liikaa halusin tai en. Let’s rock, hyvät Jussit!

kuva 2/3 @ Riku Alanko 2014

Share

Ladataan...
Hilmaiida

Moikku. Tänään on toiseksi viimeinen työpäivä tällä viikolla. Töiden jälkeen aattelin ahmia kymmeniä sivuja Konmaria, chillailla ja ottaa toka toinen keskiviikko ohjelmassa olevan videopuhelun. Nyt kun ei ole niin kesäistä (tai onha tämä ihan tyypillistä Suomen kesää), on hyvä palata siihen mikä on ollut viime aikoina, tässä ja nyt niitä hmyn vähintäänkin korviin vieviä asioita. 

› Kesä. Se on vihdoin täällä auringonpaisteineen, vesisateineen, kylmine kesäiltoineen ja hyttysineen, kyllä niitä tällä Helsingissäkin on, arg. Huomiseksi juhannusaatoksi on luvattu hyvin tyypillistä säätä, pilvistä ja suhteellisen viileää keskikesän säärä. Tänä juhannuksena aion selättää hyttyset, enkä aio otattaa 47 pistosta vasempaan jalkaan.

› Hiukset. Ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen näytän ihmiseltä. han lyhyestä tällaiseksi polkaksi kasvattaminen on melkoinen urakka. Ihan muutaman kerran oon ollu lähellä luovuttaa, mutta maalissa ollaan. Eikä tää Emilian tuunaama vaalea voisi olla enää yhtään parempi. Elokuussa blondaudun lisää ^^.

› Evon Root Canal - tuuheuttava tyvikohotussuihke. Jos en sitä nyt jo tässä viimeisen kahden kuukauden aikana ole tarpeeksi mainostanut, niin tässä vielä kerran. Tekee hiuksista entistä rakastettavemmat. 

› Skypetys. Otettiin tavaks sekä siskon että miehen kanssa vähintään kerran kahdessa viikossa Skyperys, tai katsotaan nyt miten usein (yritys on ainakin kova). Siskon kanssa toisinaan aamulla ja toisinaan illalla, miehen kanssa tapana on keskiviikon puoli kahdeksan -skypetys. Meidän kaikkien aika on enemmän sun vähemmän kiireistä ja menot menee ristiin.

Kotona oleilu. Päivät kuluu sellaisen vilinän ja vilskeen keskellä, heinäkuu tulee olemaan kaikkea muuta kuin kotona olemista joten nyt on hyvä vielä nauttia näistä kotoilupäivistä ja illoista.

Kymmenen aamut. Nyt kun työvuorosuunnittelu antoi myöden, meen ainakin maannataisin vasta kymppiin töihin. Tällä viikolla aloitin maanantain hyvällä treenillä ja Marimekon ennakkoaleilla j vasta sit suuntasin töihin. Parasta. 

Musiikki. Erityisesti just Zonoman & Sara Farellin Somebody Else -coveri, ja mieluitin repeatilla kiitos ^^

› Ulkotreenit. Ulkona tehdyt aerobiset ja anaerobiset, juoksulenkit, porrastreenit, kehonpaino-, kuminauha- ja kahvakuulatreenit on vaan niin se mun juttu. Eilen aamulla otin jumppamaton, kahvakuulan ja kuminauhan ja suuntasin läheiselle kalliolle tekeen 45 minuutin tehokkaan kokovartalon HIT-treenin. Suosittelen! Erosin myös toissa viikolla kuntosalilta, iso päätös mutta aion treenata ulkona satoi tai paistoi.

Ebay & AliExpress. Niitä mitä sieltä et saa, et tarvitse. Sieltä on löytynyt viime aikoina mm. HDMI-johto reilulla 2 eurolla , Pusheen Cat -suojakuoret eurolla, 3x mustapääpihdit vajaalla 2 aurolla ja iPhonen laturikaapeli 80 sentillä. 

Loma. Viikon päästä alkaa kesäloma. Ihan kreisiä. Kaikkea niin mukavaa tiedossa. Eikä siltä 30 päivän ajalta enää montaa täysin tyhjää päivää löydy.

Share

Ladataan...
Hilmaiida

Mainittuani muutama viikko sitten yrityksestä löytää hyvä hopeashampoo, ei mennyt kuin muutama päivänä niin se löytyi. Kiitos vinkeistä niille kymmenille blogeille, hiukseni vaalentaneelle kampaajalle ja useille Youtube -videoille, ei ole turhaan kehuttu tuote. Fudge Clean Blonde Shampoo taittaa OIKEASTI keltaisuutta ja on hyvin pigmenttistä. Levittyy helposti, tuoksuu nimensä mukaisesti (toffee)fudgelta ja saattaa värjätä kädet sinivioletiksi, jos sitä ei huuhtele käsistä pois heti kun sen on levittänyt kauttaaltaan hiuksiin. Mitä tummempi vaalea, sitä kauemman vaikutusajan tarvitsee. Itelleni riittää 5min. Ihan sellainen 6/5 tuote.

Luonnollisen tuulitukan ja Messy hairin rakastajille pieni vinkki: Evon Root Canal tuuheuttava tyvikohotussuihke kosteaan tukkaan ja Batisten XXL Volume Spraytä kuivattuun tukkaan. Sit vaan InvisiBobblen hiuslenkillä tötterö takaraivolle, ja messy hair look on valmis. Ihan mun suosikki look, eikä tarvitse pisaraakaan lakkaa.

Share

Pages