Ladataan...
Hilmaiida

Lx Factory & ihanat Lissabonin kadut ja kujat

 

Cable Car ajelu meren yllä

 

Akvaarion ihmeellisen ihanat eläimet 

 

Rantaa pitkin kävely & ihana kevät aurinko

 

Fashion outlet ja 17 kilometrin siltamatka heiluvassa bussissa

 

Eläintarha ja mun maailman pörröisi

 

Kaikki ne 52 käveltyä kilometria ja katua

 

 

Time Out -market & kaatosade

 

Kaupunki jossa joka talo tuhrittu graffiteilla

 

ja monen monta muuta muistoa. Yleisesti Lissabon on kiva pikkukaupunki, kovin ränsistynyt mutta muuten jees. Hyviä ruokapaikkoja ja pelkkää kaakelia ja pikkukiveä. Siellä ei asfaltista tiedetty vielä mitään. 

Share

Ladataan...
Hilmaiida

 

Lissabonissa kevät oli jo alkanut. Aurinko lämmitti ihanasti. Oli outoa pukea jalkaan kengät ilman sukkia. Niin ja kulkea ilman takkia.

Käveltiin viimeisenä Lissabon päivänä yhdelle korkealla olleelle näköalatasanteelle ja matkalla oli ihan värisiä vaaleanpunaisia taloja ja asuntoja (kuten yksi kuvissa näkyvä). Samalla taidettiin vahingossa ottaa ensimmäiset asukuvat mun koko blogihistorian aikana. Aika heikot asukuvat kylläkin, mutta itse asuhan tässä on tärkein. Oon aina ajatellu ettei mulle sovi leveälahkeiset, omiensanojeni mukaan ”liehulahjehousut”. Yks perjantai maaliskuun alussa kävi niin että kävin sovittamassa kyseisiä housuja, mutta en ostanut. Seuraavana aamuna kun salama kirkkaalta taivaalta housut rävähtivät verkkokalvolleni ja mun oli pakko mennä ostaan ne. Oon pukeutumisen suhteen pelkästään mukavuudenhaluinen, joten ajattelin ettei tuollaiset housut voi olla mukavat – Onnekseni olin väärässä. Kumpa Suomessakin olis jo niin lämmin että voisin kulkea ne jalassa!

Kyseisestä asusta tuli heti mun lemppari. Pari vuotta vanha college on edelleen yks lemppari vaate ja tietty mun uusin olalla roikkuva laukku-lapsi myös. Mun vaate filosofiassahan ei oo sinänsä mitään päätä eikä häntää. Kunhan vaatteet on mukavia päällä ja niitä pystyy yhdisteleen mahdollisimman paljon keskenään. Mulla menee siis suruitta kyllä sportti ja siistimmät kuteet sekaisin.

Mitä tykkäätte?

 

Pictures: Lauri

Björn Borg college

Gina Tricot pants

Burberry bag

Timberland shoes

Marimekko scarf

Share

Ladataan...
Hilmaiida

Lomaviikko on takana. Huomenna paluu arkeen (mikä ei just nyt kuulosta todellakaan kivalta). Lissabonin reissuun ja siihen liittyen on tulossa jotakin pientä, mutta kuten aikaisemmassa postauksessa tiistaina kerroin – mitään suurta siltä reissulta en aio blogiin tuoda enkä muutoinkaan sosiaalisessa mediassa hehkuttaa. Vedin koko viikon täysin nollat taulussa.

Nukuin 8 - 11 tuntia yössä, treenasin vähemmän (lähinnä palauttavia puolen tunnin lenkkejä) ja menin illalla nukkumaan yhdeksän aikaa. Söin hyvää ruokaa, herkuttelin joka ikinen päivä ja ostin muutoinkin mitä huvitti ilman hintojen tuijottelua. Suorastaan törsäsin ja olin kaikkea muuta paitsi ekologinen ja sellainen kun tavallisesti haluan olla. Vähät välitin ympäristöstä ja muista (paitsi miehestäni), tuijotin vain omaan napaani. Vietin oikeastaan aika itsekkään viikon. Ja voin sano että teki h****tin hyvää. ^^

Voin ymös paljastaa että olin aivan poikki koko viikon. Aina kun pääsi istumaan tai makaamaan, tein niin. Enkä nyt tiedä oliko tämän hetkiseen elämäntilanteeseen nähden paras mahdollinen kohta lähteä kaupunkilomalle – olisin voinu vaan maata koko viikon kotonakin sängyssä/ sohvalla peiton alla, sulkea kaikki laitteet ja olla tekemättä mitään. Lissabon ja mieheni oli parasta, mitä lomalla oli. Lissabon oli hyvä ja heitin ainakin hetkeksi aivot täysin narikkaan.

Tänään heräsin puoli ysiltä, jääkaappi tyhjänä ja matkalaukku ulko-ovella tukkimassa tien kauppaan lähdön estäiseksi. Tänään ajattelin käydä tekemässä jonkun aivan kammottavan hirveen ja hengästyttävän trreenin tuolla ulkona, sää näyttää ainalkin täydelliseltä. Niin ja pesen pyykkiä, siivoan ja haen muutamat paketit (parista eri) postista! Lopun aikaa ajattelin olla uudessa yökkärissä, juoda vatsan kipeäksi hyvästä kotona keitetystä kahvista (koska reissussa en saanut kertaakaan oikeasti hyvää kahvia), kirjoittaa muutaman postauksen lisää ja olla ajattelematta huomista.

(Mut pakko oikeestaan) ajatella jo tulevaa viikkoa sekä koko kevättä ja vähän jo syksyäkin. Erehdyin katsoon ensi viikon osalta kalenteria (naurattaa :DDD) ja sen aikatauluja (itkettää :DDD). Täytyy nimittäin aikatauluttamaan aivan kaikki – heräämiset, nukkumaan menot ja treenit, aivan kaikki! Tällaisen totaalisen off-viikon jälkeen on aivan fiksua (ja järjettömän tyhmää ja idoottimaista) suunnitella (mikä on täysin oma vika) itselleen ensi viikon kaltainen juoksetyttö-juokse -viikko. (heh :D) Mutta hyvin päättäväisenä ja määrätietoisena ihmisenä, aion ihan saletisti vetää viikon kuten oon suunnitellut. Ilman muttia ja suruja (koska oonhan mä nyt herran jestas levännyt lomalla).

Elämässä on tapahtumassa suuria muutoksia kevään aikana, muutoksia jotka on oman mielenterveyden ja jaksamisen takia pakko tehdä. Mun on suunniteltava siihen liittyviä asioita ja tehtävä suuria elämää muuttavia päätöksiä. Myös koulu olis kiva saada purkkiin tämän kevään osalta ja se tuleekin viemään tästä päivästä eteenpäin todella paljon (liikaa) tunteja, mutta se on pelkästään parasta. Siis se että saa tehdä just sellasia koulujuttuja jotka tuntuu mukavilta tehdä!

Mut nyt mä lopetan hetkeksi tän kirjoittamisen ja teen asioita joita aikaisemmin mainitsin. Ainakin se tappotreeni ja kahvia kiitos! ^^

Share

Pages