Ladataan...

Mulla oli jotenkin todella yksinäine viikonloppu, joten jonkun mielihäiriön myötä menin lataamaan puhelimeeni Bumblen. Jos joku ei kyseistä deittiappia tiedä, niin idea on sama kun Tinderissä, että swaippaillaan menemään. Jekku kuitenkin on siinä, että jos mätsiä tulee, niin naisen tehtävä on laittaa ensimmäistä viestä, muuten mätsi katoaa 24 tunnin aikana. Tai no siis katoaa se myös siinä vaiheessa, jos ei se miespuoleinen kaveri viiti vastata sun viestiin 24 tunnin aikana myös.

Omalla tavallaa tykkään ideasta, että ne mätsit, jotka selkeesti ei kiinnosta, häviää itestää, eikä itse tartte alkaa "siivoilemaan", mutta on se kyllä aika typerä appi kokonaisuudessaan.

Mä tein pienen kokeilun, mätsäsin kaikkien kanssa, tuliskos about 50 mätsiä lauantai aamusta. Jokaiselle laitoin saman gif viestin menemään, koska musta se on vaan ihan paras ja jos mies ei huvitu siitä, niin ei ole mies mulle haha.

No jännä oli, että näistä 50 kaverista, 3 vastas. Yksi kysyi, mitä kuului ja kun vastasin ja kysyin samaa, niin ei miehestä enää kuulunut. Toisen kanssa juteltiin pitkin lauantaita, muttei siitä sen koommin sitten enää sunnuntaina kuulunut, vaikka viimeisessä viestissä oli kysymystä ilmassa. Kolmas vastasi juuri ennen 24 tunnin ajan päättymistä ja saatiin oikein mukavaa keskustelua aikaiseksi pitkin sunnuntaita, mutta eipä sitäkään mitään jatkunut sen enempää.

Teki mieli laittaa miehelle viestiä, että voisiko vaikka katsoa peiliin, että ehkä siksi en ihmisiin luota kun te miehette olette kaksnaamasia paskoja, jotka vaan pelaa naisten kanssa. Mut en laittanut mitään, ei ole sen arvosta. Mä en missään vaiheessa sanonut, etten luota miehiin (vaikka pitääkin paikkansa, niin en mä sitä kerro miehille) vaan tarkoitin asian niin, että suomalaisena me ollaan vähän tällasia, että kestää aikansa. Etten mä oikeesti luota kehenkään muuhun kun itteeni. No selkeesti en sitten kelpaa haha

Mutta joo, mä taidan nyt aika pian poistaa ton Bumblen kun ei siitä selkeestikään ole mitään hyötyä lol

Share

Ladataan...

Musta tuntuu, että mä olin aika pahasti ihastunut. Ei me nähty kun 4 kertaa yhteensä, mutta yhteydessä oltiin ainakin 2 kuukautta. Me ei edes päästy sänkyyn asti, koska miksi kiirehtiä. Mies oli just mulle, samanlainen (sairas) huumori ja muutenkin elämänkatsomus mätsäs.

Mutta mies oli työnarkomaani. 80-100 tuntia viikkoon. Mä en vaan pystynyt ja oli pakko laittaa pillit pussiin. Tai no homma meni niin, että sen piti mun synttäreitä tulla viettämään ja yhtäkkiä siitä ei kuulunut mitään pariin päivään (tapahtuu usein, kun joutuu ulkomaankeikoille yhtäkkiä). Jotenkin vaan tuli mitta täyteen ja ilmotin sille, et I'm done

Eipä siitäkään mitään kuulunut, joten ehkä hyvä näin. Ei vaan tunnu kivalta...

Share

Ladataan...

On ollut taas tosi hiljasta, kun oikeastaan mitään ei ole tapahtunut. Koulussa on kiirettä ja kun vain ehtii niin olen istunut kaverien kanssa viinillä. Miehiä et pahemmin ole ede jaksanut katsella, kun taas sellanen olo ettei niistä jutuista kuitenkaan mitään tule.

Yks ihme tapaus otti muhun yhtyettä. Joku tyyppi, jonka kanssa olen joskus viime vuonna viestitellyt, mutta kuulemma juttu kaatui miehen opiskelukiireisiin. Nyt on valmistunut, joten olisi aikaa. Jännä homma sinällään, etten muista itse tapahtuneesta oikeastaan mitään, mutta mies tuntui tietävän joitain juttuja musta. Olishan se pitänyt tietää, että varmaan tälle muistamattomuudelle oli ihan syynsä.

Mukavan oloine kaveri alkuunsa ja puhuttiin jo näkemisestäkin. Suunniteltiin sunnuntai päivää, kävelyä puistossa ja kaakaon juomista - kuulosti aika kivalta! No homma kaatui siihen, kun mies vaan jaksaa vastata kaikkiin kyselyihin "I'll let you know". Perjantaina sitten meni hermot tähän vastaukseen. Yritin selittää miehelle, että mä en halua mun ainutta viikon vapaapäivää jättää avoimeksi, kun ei mies osaa päättää onko lähdössä mun kanssa ulos vai ei. Ei tainnut mennä jakeluun kun edelleen hoki vain "I'll let you know". Vakuutteli kovasti, että haluaa nähdä, muttei voinut lyödä suunnitelmia lukkoon.

No kun ei mies tajunnut niin sanoin, että antaa olla sitten. Jos on niin vaikeaa lyödä lukkoon suunnitelmia niin en mä jaksa sellasta. Ja siinä vaiheessa mies sitten päättää, että joo nähdään, mutta 9 aikaan illalla. Että minne ne kaakaotreffit auringon paisteessa meni? Päätin, ettei mua oikeesti kiinnosta tollanen tapaus ollenkaan ja sanoin miehelle suoraan, että tämä taisi olla tässä. Ei tuntunut ymmärtävän mitä tarkoitin.

Yritti jotain mussuttaa ja illalla toivotteli hyviä öitä X:ien saattelemana, mutta mun kiinnostus oli lopullisesti kadonnut.

Ensinnäkin, kuinka vaikeeta on tehdä päätös näkemisestä? Jos oli jotain muita suunnitelmia aluillaan, asiasta olisi voinut sanoa. Ja se mussuttaminen, siis mies ei osaa varmaan mistään asioista päättää. Eihän mun hermot sellasta kestäis. Tiiän et jotkut tykkää tollasista miehistä, mut mä en. Mä niin heposti jyrään heikompia alleni, niin voin vaan kuvitella tollaisen miehen kanssa.

EDIT (vierailijan kommentin vuoksi): Lisäksi, kuulin jälkeenpäin miehellä olevan aksentti, joka ei valitettavasti saa mun sukkia pyörimään jaloissa jota en voi sietää(kaksoiskansalainen siis). En ole rasisti, mutta jotkut aksentit vaan särähtää mun korvaan pahasti.

Eli ihan onnellinen loppu kaikinpuolin. Mulle selvis ajoissa, ettei me todellakaan oltain unelmapari ja mies selvisi totaaliselta tossuttamiselta haha, Niin ja siis ei ole miehestäkään kuulunut enää, joten uskon ymmärtäneen lopulta tilanteen...

Share

Pages