Asioita, jotka tekisivät Jutta ja puolen vuoden superdieetit -ohjelmasta ehkä vieläkin paremman

ite puin

Kuten pidempiaikaiset lukijani ehkä muistavatkin, minulla on syvä rakkaussuhde laihdutusrealityyn ja etenkin sen vähärasvaisimpaan kukkaseen, eli Jutta ja puolen vuoden superdieetit -ohjelmaan. Ensimmäistä jaksoa katsellessa tuli kuitenkin mieleeni muutama parannusehdotus, jolla toisten ihmisten laihdutus olisi vieläkin viihteellisempää katsottavaa:

  • Bull Mentulalla olisi kaksoisveli (tai -sisko). Joka olisi heistä se tylympi ja ilkeämpi.
  • Superdieetit 24/7, jossa voidaan seurata laihduttajan jääkaappiin asetettua web-kamerakuvaa livenä
  • Vain superdieetit -teemajakso, jossa laihduttajat kootaan mökkiin syömään toistensa dieettiruokia. Voi niitä herkullisia tappelukohtauksia lesitiinipurkeista!
  • Tupla tai kuitti -kierros, jossa dieettaaja pelaa oikeudestaan tuplata, tai menettää (!), viikon rahka-annos, jos hän osaa vastata oikein esim. kysymykseen strassien määrästä Jutan vaatteissa ja kropassa.
  • Vallihauta, jossa alligaattoreita
  • Itkuntäyteinen ja tunteikas reunion-jakso, jossa laihduttajat näkevät valmentajansa puolen vuoden jälkeen ja kertovat sydäntälämmittäviä tarinoita elämänlaatunsa parantumisesta ja vaihtavat proteiinijauho- ja mikrosortsivinkkejä.

(kuva)

Kommentit

tiiti
ite puin

Joo! Melkein ärsytti, kun se tyyppi veti niin ässällä asenteella koko homman läpi. Missä kaikki marttyyrius? Missä kaikki valitus ja muiden syyllistäminen? Missä?!

puuha-pete (Ei varmistettu) http://peterakentaa.blogspot.fi/

Ai että.. mä kattosin niin 24/7 jos bullilla ois kaksoisveli! kylläpä sait taas nauramaan!

iidami
Bambino

En oo ikinä katsonut tota Superdieetti-spektaakkelia, mutta tätä lukiessa aloin heti kuvitella, miten HYVÄ se voisi oikeasti olla näillä parannusehdotuksillasi höystettynä!

Nina Enroth

Mä missasin aloitusjakson! Pitää katsoa netistä. Sitä odotellessa: http://www.hs.fi/fingerpori/s1305774627850 

Kaista (Ei varmistettu)

Vallihauta, jossa on alligaattoreita, tekisi melkein mistä vaan vieläkin paremman. Työpaikasta: sori, en päässyt palaveriin eilen, alligattorit oli pahalla päällä. Jouduin pitämään etäpäivän kotona. Kodista: joo, tuen mielelläni romanialaisia opiskelijoita ostamalla tyylikkäitä grafiikanlehtiä sateenkastelemasta putkikassista. Tervetuloa koska tahansa!

Rahkamuija (Ei varmistettu) http://rahkamuija.blogspot.fi

Seuraava kausi vois olla "Bulli ja supersetit", kuka saa suurimman hanskan puolessa vuodessa. Mua ainakin kiinnostais!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.