Bikinitermistöä taviskielellä

ite puin

Tiedättekö, mikä on mahdotonta? Kivojen, muiden kuin perusmallisten perusmustien, bikinien tai muiden uintivermeiden löytäminen intternetistä. Ehkä ostan vain räpylät ja tosi isot aurinkolasit.

 

 Tee-se-itse-riipputissit-ini. Aikaansaa elämänkoulun kova vaikutus vain sekunneissa. Nyt kukkakuosisissa neonväreissä. (Parasta, että tuo mallin ilmekin on tommonen "are you fucking kidding me".)


Boobsini-näyttävät-vihaisilta-silmiltä-ini. Hei, my eyes are up.... nevermind.

 


No-tämä-malli-vie-huomion-pois-naamasta-ni.

 


Kinkkuverkkoni. Tuo joulu kesän keskelle!


Kyyyyllä-se-vielä-mainoskuvassa-näytti-hyvältä-ini. Ja riittävällä määrällä teippiä ja liimaa se toimii käytännössäkin. Nih!

 


What-is-this-I-dot-even-ini. Inasen naisosan malliset tissihörsöt. Kesän kuumin keskustelunavaaja.

 

(kuvat H&M ja nelly.com)

Kommentit

Amma
Why you little!!

Vikasta kun vielä joku näpsäkkä kaksivuotias kiskaisee vetskarin auki biitsillä, ni avot!

Arvaappa kun ne biksut pitäis ostaa koossa G. Ei paljon ketjuliikkeet auta asiaa ja erikoisliikkeet on.. no, niin. Mut on mulla hyvät punaset bikinit.

Maikkis2 (Ei varmistettu)

Kinkkuverkko ehdottomasti oma suosikki, huh en pysty lopettamaan nauramista... :D

nansk

Miettikää millaiset rusketusraidat tosta kinkkuverkosta tulisi! En kestä :D

uteliaskoala (Ei varmistettu)

Siis tuon Boobsini-näyttävät-vihaisilta-silmiltä-ini:n teemastahan olisi pitänyt ehdottamasti ottaa kaikki irti laittamalla vihaisesti irvistävät hampaat puvun alaosaan. Jep, juuri haarovälin kohdalle.

Mikä menetetty tilaisuus.

Shendas (Ei varmistettu)

Luin tuon kinkkuverkon kirkkoveneeksi. Alaosa menisi kyllä sellaisestakin...

Eikös noissa kuvissa poseeraa vieläpä näitä huippumalleja? Jos kaikki nuo -init näyttää koomisilta mallin päällä, niin en uskalla kuvitellakaan itselleni...Onneksi sataa kuitenkin koko kesän.

paulahelena
ALUAP

mä jotenki kierol taval tykkään tost kinkkuverkosta, tosin ennemmin ehkä pukisin sen hameen kaa johonki bibiksiin ku toi alaosa on ehkä kuitenki vähän överi. ainaki mun karvotuksella :D

kirsikkainen

Mä ihastuin tohon kinkkuverkko versioon jossain Innan videossa, mutta enpä oo tullutkaan ajatelleeks niitä rusketusraitoja :D Nyt siis entistä tarmokkaammin alan ettiä sopivaa kinkkuverkkoa!

Lustu

Mä olen jo kolmena peräkkäisenä vuonna yrittänyt ostaa itselleni uimapuvun jossa tissit pysyisi sisällä. Mä en vaan kertakaikkiaan SUOSTU siihen, että koska en ole laiha ja minulla on isot tissit joutuisin aina uimaan jossain sporttiuikkarissa. Ei käy  minä haluan sievän. En edes uskalla laskea montako uimapukua mulla on kaapissa joista hyppää tissit ulos kun nostaa kädet ilmaan. Viimeviikolla ostin taas uuden. Jään odottamaan mielenkiinnolla mitä tälläkertaa tapahtuu. Ei se tissien paljastelu julkisella rannalla ole enää mulle mitään uutta. Pikku kiukku.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.