Helppoja käytännön piloja virpojille

ite puin

Se on näemmä virpomisaika vuodesta.

  • Anna palkkioksi karkkipussi, josta on jo 3/4 syöty. Totea "Näin se aikuisellakin verottaja vie leivän." Ja pidä pitkä ja tunteikas puhe siitä, miten työnteko Suomessa ei kannata
  • Virvo takaisin isommalla ja komeammalla oksalla, jonka rakentamiseen olet käyttänyt viikkoja (ellei kuukausia), esim. pyrotekniikka ja sähköistetty oksien kääntö ovat hyviä featureita. Vaadi palkaksi karkkia.
  • Avaa ovi, purskahda itkuun ja kerro lapsille, että kasvit ovat herkkiä ja tuntevia olentoja, ja niiltä on nyt julmasti revitty raajoja irti.
  • Omenat, rusinat, ksylitol-purkka ja muut terveelliset "herkut", joita pienokaiset ihan varmasti saavat tarpeekseen jo kotonaan. Jos olet todella ilkeällä tuulella, leipaisepa joku vetisennihkeä raakakakku.
  • Avaa ovi näyttäen normaalilta itseltäsi kotivaatteissa ja kampaamattomassa naamassa, ja sillä ilmeellä, kun youtube jumittuu kesken huikeimman kissavideon kohokohdan. Ikuiset traumat.

Kommentit

Suloinen Kuva&Ihania Juttuja....

Suosittelen Lämpimästi, Kannatan&Säilytän Itsekkin Perinteitä. Hieno Perintö Virpominen, säilyttäkää myös seuraavalle Sukupolvelle!

Minäkin Tykkään virpojista. Aikaisemmin on käynyt Paljon Virpojia Oventakana ja välissä, on pitänyt vapaa-päivinä Herätä ja nousta sängystä liian aikaisin. hahhahah Nyt ovat Virpoja Ikäiset kasvaneet ja vähentyneet, Aikansa kutakin. ;) 

kaista (Ei varmistettu)

Mulla kerran ihan oikeasti ei ollut muuta kuin sinistä xylitol-jenkkiä antaa virpojille. Hämmentynyt hymy pikkunoidilla. Mistä tota muisti aikana ennen omia lapsia?

Hei125 (Ei varmistettu)

Tämä virpominen on Saatanasta. Jumala pitää nyt sitten myös noituutta samanarvoisena kuin ihminen joka uhraa lapsiaan kulkemalla tulen läpi. "Älköön keskuudessasi olko ketään, joka panee poikansa tai tyttärensä KULKEMAAN TULEN LÄPI, tahi TEKEE TAIKOJA, ENNUSTELEE MERKEISTÄ, HARJOITTAA NOITUUTTA TAI VELHOUTTA -- Sillä jokainen, joka senkaltaista tekee, on kauhistus Herralle. 5 Moos. kirj. 18:10, 12 Itse olen täysluuseri, nolla olen. Täystyperys olen. Mutta tiedän totuuden. Totuus on Kristus ja Häneen uskova pelastuu.

venlaalaa (Ei varmistettu)

....mitä mä just luin :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai juma. Nää kommentit on taivas.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.