Ihmiset internetissäni top5

ite puin
  • Tykkäilynsäästelijä - Kylläpä kuva/juttu/hassu linkkisi hymyilytti. Mutta... hymyilyttiko kuitenkaan tarpeeksi, että klikkaisin kerran "tykkää"? Ja ties vaikka toinen ylpistyy turhaan tämmöisestä huomiosta. Parempi vaan olla klikkaamatta. Oppiipahan olemaan.
  • Supertykkääjä - Hhhaha, tykkään kaikesta! Ensimmäisenä! Mitä ikinä julkaisetkaan internetiin - siellä minä olen! Koska vaan! Missä vaan! Miten vaan! Rakastan ikuista tietovirtaa, enkä nuku ikinä!
  • Hymiöitsijä - ;)
  • Ketä kiinnostaa -urpo - Internet on hänelle vieras ja hän olettaa että hänen tilaamansa some-feedit on osoitettu henkilökohtaisesti juuri hänelle. Siksipä hän ensimmäisten joukossa kertoo keikkailmoitukseen "Ei kuule kiinnosta", treenikuvaasi "Ei kuule kiinnosta" ja ruokakuvaasi, kyllä, arvasit oikein "Ei kuule kiinnosta".
  • Äiti - Missä vaan julkaisussasi  "Hei, koska tulette kylään? Arja-tädillä on munuaiskivet. terv. äiti"

Kommentit

Ah, myönnän olevani tykkäilynsäästelijä. Ja nyt kun Facebook on päättänyt näyttää kaikille kaikkien tykkäilyt kaverilistasta riippumatta, säästelen tykkäilyjäni vielä vähän lisää. :D 

tiiti
ite puin

Mää naamioin supertykkääjyyteni tykkäilynsäästelyllä. "Kun en tykkää koko ajan ihan kaikesta, KUKAAN ei saa tietää että olen täällä internetissä aina".

Aika ovela naamiointi! Paitsi toisaalta muutaman minuutin vastaamisaika kommentteihin / viesteihin paljastaa asian todellisen laidan, jolloin kaikki kuitenkin saavat selville sen, että siellä internetissä ollaan koko ajan (en tosin myönnä mitään).. :D

 

tiiti
ite puin

Kyllä :D

KiaQ (Ei varmistettu)

Tuo Äiti oli kyllä todella osuva. Mä joskus tykkäsin ystäväni kihlauspäivityksestä ja mun äiti huomatessaan tämän oli päräyttänyt oman kommenttinsa siihen: "Juu, onnea vaan. Saa nähdä miten kauan tuokin onni kestää.." Ja tämä oli siis äidilleni täysin tuntematon henkilö.

Juu, musta on tullut tykkäilynsäästäjä, sattuneesta syystä..

Enfant Terrible

Ja sitten on myös sukulaiset, jotka kommentoivat kuviin piilov...uilevasti taikka suoraan vähän päätä aukoen, tyylillä "hienon näköinen auto, en kyllä olisi uskonut sen olevan noin paskaa merkkiä" tai "ai teillä on tuollainen kamera/pyörä/hevonen/hääkuvat/kengät - meillä on kyl vähä paremmat". Kysymys kuuluu, että miksi?! Olen tyytyväinen kameraan, autoon, hääkuviini - miksi pitää tuoda paremmuuttaan esille, kun se ei edes ketään kiinnosta? :D 

Sanna V. (Ei varmistettu) http://myeverydaymomentsbysv.blogspot.fi

Voit ryhtyä Ketä kiinnostaa -urpoksi noissa kohdin ja vastata vaan lyhyesti ja ytimekkäästi "Ei kuule kiinnosta." Oppivatpahan olemaan ;D

Kiti

Voi ei, taidan olla tykkäilynsäästelijä. Olen niin laiska painamaan sitä tykkää-nappia. Kummasti laiskuus iskee aina siinä kohtaa, vaikka ihan hyvin jaksan kuitenkin surffata 24/7. 

Joka ikisestä kissakuvasta tykkään. Joka ikisestä.

anomuumi (Ei varmistettu)

Kaiken omaksi agendakseen kääntäjä: kommentoi periaatteessa avausta, mutta viimeistään toisessa lauseessa kääntää asian lapsiin, pakolaisiin, talouteen, omaan pahaan oloon tms.

tanjatanja
Ei Beigeä

Johtuuko se vain minusta vai onko tuo ;)-hymiö aina vähän vittuileva?

ninih (Ei varmistettu)

Ei johdu, se on vittuileva. Sellainen 'Voi toista kun on vähän tyhmä' -hymiö.

Hei Beibi

Mun instagramiin jostain syystä eksynyt kaksi Supertykkääjää. En tunne heistä kumpaakaan, mutta tyypit tykkäävät joka ikisestä kuvastani. Ihan sama mitä kuvassa on - ruokaa, maisemia, jätskiä, karkkia, kosmetiikkaa, verikokeen jälkeen teipattu käsi, huonekaluja tai lohjennut kynsi - aina siellä ollaan tykkäämässä. Jotenkin pelottavaa.

M' (Ei varmistettu)

Ne on vaan sun vanhemmat, jotka tykkää sun jokaisesta elonmerkistäsi.

Hei Beibi

Oliskin, mutta tiedän että tässä tapauksessa ei ole kyse edes siitä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.