Lilyläisten perustyypit

ite puin
  • Mielipidebloggaaja. Parasta täällä Lilyssä on hyvät ja antoisat keskustelut. Tai siis se, kun joku on internetissä väärää mieltä (tai oikeaa mieltä, mutta jotenkin väärällä ja/tai ärsyttävällä tavalla) ja me mennään kavereiden kanssa inttämään se kumoon omalla jankkaamisella. Tarkoitus ei ole ymmärtää toisen mielipidettä, vaan vääntää sen paskiaisen väärä ajatusmaailma oikeaksi. Itse yleensä kirjoittelen feminismistä, kulutuskritiikistä tai muusta, joka tuo uutta suuntaa ja ajatuksia tänne kulutuskriittiseen feministiportaaliin. Paitsi tänään, jolloin teen tunteikkaan postauksen nettikiusaamisen jättämistä ikuisista arvista.
  • Persoonallinen äitibloggaaja. Asun lähiössä ydinperheessä, minulla on 1,7 lasta ja tila-auto. Mutta olen todella persoonallinen ja vapaa sielu, koska välillä käytän kotona verkkareita, joissa on Piltti-tahroja enkä laita kuin ripsiväriä.
  • Rasittunut äitibloggaaja. Asun lähiössä ydinperheessä, minulla on 1,7 lasta ja tila-auto. Olisinpa yksin kännissä Balilla.
  • Herkkä runotyttö. Pidän oman itseyteni pohdinnasta kepeillä metaforilla, ääneen itkemisestä ja vanhahtavien sanojen käytöstä teennäiseen tapaan elävöittääkseni itsestäänselviä oivalluksiani herttaisella tavalla. Olen keskivertoa syvällisempi, mutta onneksi minulla on siihen päivisin paljon aikaa, koska kolmestatoista kulttuurihistorian tutkinnostani huolimatta en löydä työpaikkaa. Tässä kuva varpaistani.
  • Feministi isolla äffällä. Nykyfeminismin suurin haaste ei ole meidän arkipäivän tasa-arvo tai naisen asema muualla, vaan se, jos joku väittää, ettei ole feministi. Tai on eri mieltä feminismi sanan semantiikasta, vaikka muuten ajattelisikin samoin kuin minä. Niin ja väärällä lailla feministit, nekin ovat muuten iso ongelma.
  • Lilyn toimitus. Me Lilyssä ollaan siis tämmöinen sisarellinen yhteisö, eli kuten kaikissa ämmälaumoissa, meilläkin on rakennettu kummallinen hierarkinen nokkimisjärjestys, jota emme enää edes itse ihan ymmärrä. Jos me tykätään sun blogista, se näkyy enemmän etusivulla, paitsi jos sulla on lapsia. Sitten se näkyy kahdesti. Ihan vaan koska voi. Btw, tässä 9000 uutta blogia, joista me tykätään. Ai miksi? Ei kerrota. Mutta kohta Virpi Salmi tulee sanomaan jotain hauskaa.
  • Treenibloggaaja, vela-bloggaaja, viihdebloggaaja, tiedebloggaaja, kirjallisuusbloggaaja, teknobloggaaja. Hei, ollaankohan me täällä Lilyssä ollenkaan, kun meitä ei kukaan huomioi? Huhuu?
  • Tyylibloggaaja. Koska blogini on omavalintaisesti kepeä, saan luonnollisesti eniten karmean tylyjä vihakommentteja koko Lilyssä. Sydämeni itkee verta sponsorilaukkuuni sponsorimatkallani *yhteistyössä Nessu*.


Ja sitten on vielä vittumainen nillitysbloggaaja, mutta meitä on onneksi vaan yksi. Ei kestä kiittää randomista kissakuvasta.

Kommentit

paulahelena
ALUAP

ahahah tykkäisin viidesti jos vois <3

Lotta Katariina
Pumpui

"Jos me tykätään sun blogista, se näkyy enemmän etusivulla, paitsi jos sulla on lapsia. Sitten se näkyy kahdesti." <3 :D

tanjatanja
Ei Beigeä

:D Mutta mikä on vela-bloggaaja?

hnpv (Ei varmistettu)

Vela on vapaaehtoisesti lapseton :)

tiiti
ite puin

No sitä en tiedä. Enkä kyllä tiedä voiko vapaaehtoisesta lapsettomuudesta edes blogata, ainakaan sillain pääasiallisesti. Ja ainakaan ilman, että siitä tulee vahingossa/tahallaan hyökkäävä lapsellisille. Ehkä osittain siksikin olisi kiinnostava nähdä sellainen, joka siihen pystyy. Lapsiperhekeskeisyys on täällä niin vahvasti edustettuna, että (mun mielestä) olisi kiva lukea muunlaistakin ajattelu- ja elämäntapaa, ihan vaan vaikka siksi, että sellaistakin on olemassa.

CougarWoman
CougarWoman

<3 Status on se, että ellen neitseellisesti raskaudu, niin soon soromnoo... 

Mahdoton Nainen

Jos tää mun sinkkublogi ei ala kohta tuottaa tulosta niin voin sitten kokeilla tota vela-bloggaamista.

millakarhu
Paitsi Jossain

Oon joskus kanssa tätä miettiny, että miten tämmösestä aiheesta kirjoittais, ilman että siitä sais hirveet vihat niskaansa, puhumattakaan siitä että kirjoittais enemmän kuin yhden postauksen. Kuten kaikissa vastakkain-asetteluissa, vapaaehtoisesta lapsettomuudestaan puhuessaan saa (lähes) aina jonkun lapsekkaan karvat pystyyn, ikään kuin heitä olisi syytetty jostain, tai sitten ihmiset sanoo ihan super-loukkaavia asioita. En muista tästä aiheesta koskaan käyneeni järkevää keskustelua ilman että jonkun tunteet ois olleet turvoksissa.

Eli vela-bloggaajat, käsi pystyyn jos teitä on!

Superhauska postaus. Eikä pidä unohtaa meitä "asun ulkomailla, täällä on kummallista"-bloggaajia.

 

Annemaris

Mikä on vela-bloggaaja? :D Tunnen itteni huonoks ihmiseks ku en tiedä...

Asikaine
Asikaine

Ah ha ha hhaa!! :´D

PS. Ei ne oo piltti-tahroja!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahhah haluisin kommentoida tähän jotain hienommin muotoiltua mutta en riemultani kykene eli: OOT PARAS!! &lt;3

Suvi K.
Sisunainen

Harvinaisen osuva kirjoitus. :DDDD

Toinen haudutus

Jos osaisin, lisäisin jotain hauskaa sinkku- ja/tai seksiblogeista. En osaa. Vielä pitäis osata olla kommentoimatta kun ei ole asiaa. :)

Lotta Katariina
Pumpui

Totta, listalta puuttuu ns. Tinder-bloggaajat, jotka kertovat kuinka kauheiden miesten kanssa kävivät treffeillä.

Anna Blue Eyes

Sama! Nyt ahdistaa kun en keksinyt mitään (muka-)nokkelaa ja samalla siten tajusin, miksi meidän on jätetty listalta.

Kristaliina
Puutalobaby

Hahahahaha "olisinpa yksin kännissä Balilla" - !!!! Paitsi että tää ei ole lähiö ja lapsia on 0,3 enemmän ja tila-autokin on sirkusminirusinakottero. Mutta yksin kännissä Balilla - mä, mä, !!!! (voi olisinpa)

sanumaria

sä oot kyllä parasta mitä täältä lilystä löytyy :D

Toimitus
Toimitus

Sisarellinen halaus toimitukselta! Ja heti perään pahoittelut: Virpi Salmi on kolumnivuorossa vasta kahden viikon päästä, eli tänään on luvassa Kartastenpään Teron hauskuutuksia. :)

yksiplusnolla
yksiplusnolla

Jäin myös kaipaamaan persoonallista ja omaperäistä sinkku/tinderbloggaajaa, jonka jutut on tasan samanlaisia vähän katkeria ku muillaki vastaavilla.

yksiplusnolla vielä (Ei varmistettu)

Niin ja siis muuten listaus on ihan täydellisen hyvä ja hauskinta tänään.

Mia K.
Voi taivas

Katos toi: ira!

Se on hyvä tinderblogi!! ;))

 

Kuvaputkessa

Muhaha, ihan parasta!

annam_
anna k.

Kolmeatoista kulttuurihistorian tutkintoa ei löydy, mutta muuten aika hyvin kuvailit mua ;) Hyviä huomioita olet taas tehnyt!

S.g
Sara G

Hahah, tää oli hyvä! 

Annette
Sadetanssia

Clap, clap, clap!

PLN , Pyörin lattialla naurusta. "Btw, tässä 9000 uutta blogia, joista me tykätään. Ai miksi? Ei kerrota." :DDDD:D:D:D..D

Petra (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.purkkimafia.fi

Tiäkkö, mä oon kaks päivää ajatellut sua. Herkeämättä. Ja odottanut huomioita siitä ohjelmasta, jota kaikki katsoivat siksi, että siinä näkyi sukupuolielimiä. Kun mitään ei ole kuulunut, pelkäsin jo että sä pakahdit ja menit kaikesta siitä positiivisesta energiasta halki. Kiitos siis tästä elonmerkistä, jatkan odottelua.

tiiti
ite puin

NOKU MÄÄ UNOHDIN KATTOA SEN *juoksee itkien pois*

Nata - White Trash Disease

Mä yritin kirjoittaa katkeraa tinder-blogia, mutta parisuhdekandidaatti natsasi alle viikossa. Yritin kirjoittaa treeni-blogia, mutta ruoka alkoi maistua liikaa. Näinpä jatkan hieman lihavampana avovaimona ja tyylibloggaajana, kyynel *yhteistyössä nessu*. 

P.s. miten kukaan ei ole muka huomannut meitsin vela-postauksia??! Luulin että kaikki rafla/sisustus/viini/reissu/shoppailu/nukuinpitkäänaamulla -postaukset ovat niitä! ;p 

FFFifi
Fitness Führer

No kato kun sun pitää muistaa mainita niissä, että tämä on mahdollista, koska olen valinnut lapsettomuuden! Ei sitä ihmiset muuten tajua! Kannattaa myös hieman alentuvaan sävyyn huokailla, miten sun käy sääliksi kaikkia, joiden sisustus kärsii lapsista ja jotka ei pääse ulos syömään kuin mäkkäriin ja jotka voivat matkustaa vaan ruotsinlaivalla jne. Mutta kyllä mä ymmärrän että jotkut valitsevat toisin, se ei vaan ole mun juttu.

Eiköhän se siitä lähde kivasti käyntiin ja paheksuva ketju vauvapalstalla ole vain ajan kysymys :D

Jyyli
Spice 'n' Shine

Mä en kestä enää :D:D:D:D:D:

Räyhälä
Räyhälä

Haha, loistavaa! Mietin tässä nyt, että mihinköhän kategoriaan itse tupsahdan. Herkkä mielipidebloggaaja-valittaja-runotyttö voisi kuulostaa omimmalta. Täähän on aivan kuin puoluettaan valkkaisi!

myrskis

Luulen että mie oon rasittunut nillittäjä äitibloggaaja. Tosin en kyllä täytä kriteereitä - ei sillä että täyttäisin millään muullakaan elämän osa-alueella.

 

 

Puuha pete (Ei varmistettu)

Vela: aina oppii uutta, mut sä oot Eevil!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ja sitten on ne Lilystä vaivihkaa itkien paenneet, joita harmitti kun eivät saaneet tarpeeksi huomiota kaikkien niiden feministien, äitien, isien ja tyylibloggaajien seassa. Mä en enää leiki teijän kaa.

sanumaria

No niinpä! Mihin ne on TAAS unohdettu?

empuska

Tai nämä tulosvastuulliset itsensäbrändääjät, jotka hyppäsivät heti kelkasta, kun huomasi just tämän ihan saman.

Oranssinen

Tuosta listastahan saa helposti uudet kategoriat Lilyn blogeihin? Olis niin paljon helpompi mennä lukemaan just päällä olevan fiiliksen mukaisia sisältöjä...

Karla
Oma huone

"Nykyfeminismin suurin haaste ei ole meidän arkipäivän tasa-arvo tai naisen asema muualla, vaan se, jos joku väittää, ettei ole feministi. Tai on eri mieltä feminismi sanan semantiikasta, vaikka muuten ajattelisikin samoin kuin minä. Niin ja väärällä lailla feministit, nekin ovat muuten iso ongelma."

Luin tän kohdan poikaystävälle ääneen. Se nauroi vedet silmissä. Kuinkahan huonosti menee, jos tästä listauksessa samastui vähintäänkin kolmeen kohtaan, vahvimmin varmaan edellä lainattu.. :D piristi ainakin mun päivää, kiitos tästä!

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Entäs sitten ne, jotka on lopettamassa blogiaan/blogitauolla keskimäärin 28 kertaa vuodessa? Ensin kerrotaan, että nyt lopetan/oon tauolla x-ajan ja sit palataan hetken päästä linjoille parempana kuin koskaan! Ja sit ku siitä julistamisesta ei oo hyötyä, eikä kukaan kaivannutkaan, nyyyyh, niin vaivutaan hiljaiseloon, josta voi sitten blogata yltiösyvällisen postauksen auringonlasku/-nousukuvineen. En mä tietty, mut muut. Köh.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Ps. Haluan myös Balille. Mut en pääse sinne, koska mua ei suositella. Nyyyyh.

Kissankieli
Hello Dolly!

Kiitos taas, nauroin ääneen. Haluan herkkä runotyttö -kategoriaan, mutta myös Balille. Onko tästä mitään crossoveria?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.