Luonnottoman blonditukan hyviä puolia

ite puin

Vaikka kaikki ja sen sisko kasvattavat luonnollista hiusväriään takaisin, minä tiedän paremmin.

  • Vitsit. Voi että, luulitko, että lähipiirilläsi oli kuluneet läpät aikaisemmin. Huomaat miten väärässä olitkaan, kun värjäät tukkasi vaaleaksi. Ai mikä tässä sitten on hyvää? No omat juttusi tuntuvat verrokkina kuluneimmille blondivitseille entistäkin nerokkaammilta
  • Oikeat mittasuhteet. Pois on huoli ilmastonmuutoksesta, ylikansoittumisesta ja velkakriisista. Nyt voit viettää kaiken valveillaoloaikasi stressaten, että tukkasi muuttuu salaa pisiväriblondiksi. Sehän on pahinta mitä kenellekään voi tapahtua.
  • Kansantaloudellinen vaikutus. Pisivärinestokosmetiikkavalikoimasi pyörittää pienen tehtaan liikevaihtoa. Yritä olla miettimättä, että oikeasti kaiken omistaa Unilever.
  • Klassiset tyyli-ikonit. Kuten Matti Nykänen, Elastinen ja Rutger Hauer elokuvassa Blade Runner.

 

Kommentit

Tilkunviilaaja (Ei varmistettu) Http://Www.tilkunviilaaja.blogspot.com

Ihana väri hiuksissasi! Blondi on paras! Ole sellainen niin kauan kuin voit. Käytä minihameita, hihattomia ja avokaulaisia vaatteita. Tulee päivä kun olet 70 tai jotain ja blondi ei näytäkään enää samalta. Tosin onnekkailla on valkoiset hiukset muuten.

sanumaria

Oon vähän eri mieltä kun ylläoleva kommentoija. Oon nimittäin tosi pettynyt jos en voi tulla vanhainkodissa koputtaan tiitin ovelle että hei lähetään baariin, ja ovee ei tuu avaan minihameinen blonditiiti!

tiiti
ite puin

Mummoiässä oon kalju ja mulla on nahkahousut. Ja vyölaukku niitä hetkiä varten, kun meno käy liian villiksi pitää tekareita suussa. Eli muuten sama kuin nyt. Paitsi kalju.

sanumaria

No ok. Mutta onko ees se vyölaukku sitten nahkainen? Ja onko maiharit?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.