Maailman parhaat tositeeveekonseptit

ite puin

Koska Nelonen ja Sub eivät enää vastaa lukuisiin viesteihin uusista rahakkaista tv-ohjelmakonsepteista, kokoan rikastumisideani tänne:

  • Huutokauppakeisarit alttarilla. Hassunhauskat ja sananvalmiit huutokaupanpitäjät tapaavat psykologin valitseman vastaparinsa (myös huutokaupan pitäjä, mutta vähän eritavalla hassunhauska ja sanavalmis) suomalaisten kirkkojen alttariella ja he arvioivat sen ja erilaisten uskonnollisten tavaroiden hintoja ja jälleenmyyntimahdollisuuksia värikkäin sanankääntein ja savolaisen huumorin keinoin.
  • Mallikoulupomo piilossa. Ja Anne Kukkohovia ei niin vain löydetäkään.
  • Arman ja Suomen parhaat leipomot. Arman Alizadin rajojarikkova ja katsojan maailmaa joskus kyyneliinkin asti avartava yhden miehen matkakertomus raskaasti epäonnistuneista vadelmavalkosuklaakohokkaista ja niiden leipojien vaikeista olosuhteista, mutta myös pienistä iloista.
  • Ohjelma, jossa Gordon Ramsay yrittää olla Jyrki Sukula. Ihan vain vaihtelun vuoksi.
  • Viidakon tähtönen. Kaisa Liski viedään autiolle saarelle. Ja jätetään sinne.

Kommentit

Mä kattosin noi kaikki! Voisko Mira Kasslin polkuveneillä jossain samoilla nurkilla mihin Kaisa laivataan?

Ansa X

Aivan mahtavia idiksiä. Etenkin tuo Ramsay-Sukula. Siinä on Ramsayllä kyllä tekemistä... Itsehän odotan Jim-kanavalta tilausta, kunhan vain ehtivät tutustua lähettämääni ohjelmaideaan: Rekkakuskit jäällä - Suomen byrokratia Edition.  Jaksoissa nähdään ammattiautoilijoita kiperissä tilanteissa: vaihtamassa ajopiirturia samalla kun kuulevat että ammattikuljettajan pätevyyskoulutuksen Y1-kurssin ennakkotehtävän jättöpäivä oli eilen. Repe livin on the edge - ojentaa lihapiirakkaa lounaalla kollegalle ILMAN HYGIENIAPASSIA. Valtatie 67:n konkari Asko puolestaan testaa rajojaan läpäisemällä kuormaliinojen oikeaoppinen sidonta -kesäyliopistokurssit rimaa hipoen.  Ja aina, aina, näillä teiden sankareilla on niskassaan pakollisen tauon uhka kuin Damokleen miekka: ennättääkö Kaitsu Ouluun asti ajoissa, vai onko hänen pidettävä lakisääteinen 6 tunnin tauko Limingantullissa? Miten perhe kestää toistuvat viivytykset? Entä sankareiden psyyke? Millainen hinta on maksettava raskaan liikenteen byrokratian toteutumisesta? Vain Jimillä arkisin 02 - 05.

Ilzu (Ei varmistettu)

:D :D :D

Erin (Ei varmistettu)

Aivan huippuja! Noista perhe aiheisistakin ohjelmista voisi vääntää jotain. :D

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Aaaahahahahahhahahahaha en kestä :D:D:D:D

venlaalaa (Ei varmistettu)

....täältä tuli heti kuorma-autokuskin kommentti "ton tauon pitäis oikeesti olla pidempi" :DDD

Toimitus
Toimitus

Loistavat konseptit! Jaoimme täällä.

Kanelibasilika

Etenkin kaksi viimeistä - ahahahahhaha! Ehdottomasti! :D

Emma Wilde (Ei varmistettu) http://thewildethings.com

Putosin melkein tuolilta kun nauroin niin paljon! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Myös Alastomat poliisit jäällä kiinnostais mua. Aatami etsii Eevaa -sarjan innoittamana joku Nakukiinteistövälittäjäohjelma on varmaan tuloillaan. Tai Asuntolainasoppari alttarilla, jossa parit sitoutuvat avioliiton lisäksi yhteisen miljoonalainan maksuun. Tähän sopis spin offina tietty joku Suomen surkein miljoonalukaali, jossa ne kämpät arvottais pareille. Ja voishan siinä olla se alaston kiinteistövälittäjä!

Satya

Alastomat papit kisaavat keittiön, seurakunnan ja puutarhan herruudesta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.