Oman elämänsä superhampurilainen

ite puin

Tänään on hieno päivä. Erityisesti siksi, koska minä söin tänään ison ja loistavan hampurilaisen. Tampereella, Flamessa.

Ajatelkaapa, jos mulla ois näin pitkä etusormi. Sillä minä orjuuttaisin maailman. Orjuuttaisin ja nauraisin.

Ai miksi, te kysytte sankoin joukoin silmät lapsenomaiseta uteliaisuudesta ymmyrkäisinä, miksi se on niin loistava hampurilainen? No minäpä kerron.

  • Hampurilainen on Tampereella, kuten minäkin. Eli minun ja hampurilaisen välimatka on kokolailla ja kaikinpuolin sopiva.
  • Tähän saa kaksi pihviä. Kaksi pihviä, jotka kumpikin ovat sisältä sopivasti raakoja, eikä niitä ole tehty Saarioisten äideillä tai isillä vaan lehmällä.
  • Tässä on jälkiruokatsili, jota voi rouskutella hampparin syötyään. Vähän niinkuin kiitokseksi mahalle, että se jaksoi koko annoksen. Kiitos, maha.
  • Paikassa on melkein aina tyhjää, joten TTTH (Tiitin time-to-hampurilainen) on alhainen. Olen varma, että ymmärtämättömät ihmiset eivät ole kuulleet, että siellä saa hampurilaiseen kaksi (2) pihviä.
  • Mainitsinko jo, kaksi pihviä? Mahtavaa!

Kommentit

Unska (Ei varmistettu)

drooling...
oon katkera. oisin halunnu tänään hampparille, mutta enemmistö äänesti pizzaa, murh. >:(

tiiti
ite puin

Tuon takia on keksitty diktatuurit :D Onneksi hampurilaisia saa vielä huomennakin!

Unska (Ei varmistettu)

Onneksi oli hyvää ja rasvaa tihkuvaa pizzaa. Ei tarvinnnu vetää itkupotkuraivareita. Ja ens kerralla on taas hampparin vuoro :)

honeychile

Voitko joskus kirjoittaa siitä, miten pitkällä etusormella orjuutetaan maailmaa :D Repesin. 

tiiti
ite puin

No se käytäntö on ehkä vielä pik-kai-sen hakusessa, mutta mun jälkimmäisen kuvan ilmeestä päätellen on vain ajan kysymys, kun mun superaivot vapauttaa sen tiedon mun käyttöön.

(oikeasti, olen niiiiin kateellinen ihmisille, joista saa normaaleja "tässä-nautiskelen-hampurilaistani" -kuvia, muissa blogeissa juuri kukaan ei ikinä näytä siltä, että ne orjuuttaa maailman ranskalaisetusormellaan)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mua taasen kiinnostais tietää minkälaista se nauru olis. Oisko se kuin kuvassa hampaat yhdessä hihitellen pään liikkuessa ylösalas vai kitapurje lepattaen ns. hullun naurua omalle nerokkuudelle kissat kainalossa kotisohvalla?

Ps. Voisit alottaa sen orjuuttamisen poistamalla tuon Tyttö sinä olet rätti blogin linkin tuosta oikeasta reunasta. Harmistus nousee pintaan vieläkin kaikkien näiden vuosien jälkeen kun sitä ei enää päivitetä ja näkee linkin jossain

-Juha

tiiti
ite puin

Se nauru riippuu siitä etusormen orjuutuksen tavasta, joka on siis vielä vähän epäselvä. Mutta veikkaan, että semmoinen mahtipontinen MWAHAHAHAHA, joka kaikuu mahasta asti tai sitten just tommonen iivil-hihihihi. Tai, koska mää olisin orjuuttaja, eikä kukaan uskaltais mua pilkata vammaisesta naurusta, niin noiden yhdistelmä.

Ps Sää oot ymmärtänyt orjuuttamisen väärin, sen tarkoitus on lisätä harmistusta, ei vähentää.

Pps KATO LOISTOBLOGI!!!

Ppps Mwahahahahaa/Thihhihiii

Kati AV (Ei varmistettu) http://piilomajassa.wordpress.com

Mut kun määen jaksa syödä kahta pihviä!!!Saaako yhdellä?

tiiti
ite puin

Saa (ja oikeasti sen toisen pihvin joutuu pyytämään erikseen lisänä). Mutta munsta ois silti hyvä ainakin ajatuksissa arvostaa sitä kahden pihvin mahdollisuutta, vaikkei sitä itse hyödynnäkään.

tiiti
ite puin

No mä jotenkin muistelinkin, että kun kävin siellä kun se avattiin, se oli vähän semmoinen "meh, ei tartte tulla uudestaan". Mutta nyt jostain syystä mentiin kuitenkin, ja oli mun mielestä paljon parempi, toisaalta, voihan se olla, että mun taso on laskenut, eikä niiden noussut :D Toisaalta, on siellä listalla edelleen kaikkea bbq-kastikkeeseen hukutettua, joihin en koske, mutta tuo tsilihamppari oli kyllä loisto.

Roast on kyllä huippu, liputiliputi täältäkin.

Laurella
Pilkku otsassa

Kuvateksti, puhdasta kultaa. Tosin mietipä, miten inhaa olisi kun tuo etusormi menisi kaikkiin ikäviin paikkoihin ihan vahingossa. Se puhkaisisi vessapaperin, kun pyyhit kakkosta (kauheinta, mitä voi ihmiselle tapahtua heti imusolmukesyövän ja lattiakaivon tyhjentämisen jälkeen) ja kun kaivaisit nenää, se menisi liian syvälle satuttaen nenäonteloita pahemman kerran. 

tiiti
ite puin

Mää luulen, että tuota just meinataan sillä "with great power comes great responsibility" -sanonnalla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.