Syitä tykätä Pasilan asemasta

ite puin

Koska siitä näemmä on tullut turhankin jatkuvien duunireissujen takia melkeinpä toinen koti, kirjoitan täten avoimen Pasilan asema -appreciation postauksen.

  • Aina on beer o’clock. Ei väliä oletko asemalla kahdeksalta aamulla vai kolmelta iltapäivällä, aina siellä kulkee jengiä kaljatölkit kädessä ja tunnelma vaihtelevan korkealla, kuten millä tahansa juhannusfestareilla.
  • Rento meininki. Pasilan asemalla ei vanne kiristä. Mitä se nyt niin justiinsa, jos esim. unohtaa pukea kengät. Tai housut.
  • Luonto keskellä kaupunkia. Tai ainakin pistävä pisinhaju.
  • Vertaistuki. Aina on joku, jonka juna on vähintään yhtä myöhässä kuin sinun.Tai vielä parempaa, enemmän.
  • Vertaistuki. Aina on joku, jolla on vähintään yhtä paska päivä kuin sinulla.  Tai vielä parempaa, enemmän. Muistamme esim. sitä tämänpäiväistä Subwayn työntekijäparkaa, joka pudotti taidolla ja huolella kootun, vain pakkausta vaille olleen patongin lattialle. Ja sitä minun edellä olevan leipää odottaneen nälkäisen asiakkaan sisäänpäin tukahdutettua äänetöntä huutoa.

Kommentit

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Lisäksi liukuportaiden ystävänä sitä arvostaa että vaikka olisi miten kiire, aina on ystävällisesti järjestetty että kun tulet paikalle yhdelle laiturille, se sun seuraava yhteys lähtee taatusti toiselta laiturilta (joka on tietty kauimmaisin mahdollinen). Jos ei oo kiire, otan maalaisuudestani kaiken irti ja seison vasemmalla. Muahaha.

Hei mä saan nauttia Pasilan assasta joka päivä :) On siellä sentään se Fasun koju, josta saa ihanaa juusto-oliivileipää.

Sanna vesirotta (Ei varmistettu) http://niinsannantapaista.blogspot.fi

Löysin sun blogin tänään ja teen täällä kuolemaa, kun mua naurattaa niin paljon! Suomalaiseen tyyliin olen tietysti naama peruslukemilla ulkoisesti samalla kun kirjottelen LOLleja ja mitä näitä on, mutta sisäisesti olen juuri tukehtumassa nauruun :D

Tahmatassy (Ei varmistettu)

Musta Pasilan asema on muuttunut ihanasti. Nykyään siellä uskaltaa istua penkillä jopa 10min odottaessa VR:n korjaavan junakaaostaan. Vielä viime jouluna jos teki samaa sai pelätä puukon iskemistä selkään ja öisin mesta oli vielä hirveämpi. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.