Top 6 asiat, joiden toivon tulevan muotiin toimistopukeutumisessa

ite puin
  • Villasukat ja collegehousut. Eikä sillain kalliina design-versiona tai mukamas erityisen laadukkaina. Vaan villasukkina ja collegehousuina. Kahvitahrat kiva ylläri. Pyjamakin käy.
  • Silmäpussit. Teknisesti ottaen ne eivät ole vaate, sanotte, mutta tepä ette ole nähneet minua maanantain aamukasiksi buukatussa palaverissa.
  • Neuletakit, jotka pitävät kuosinsa, vaikka niiden helman yli rullaa toistuvasti toimistotuolilla. Voisi luulla, että tämä olisi itsestäänselvyys, mutta ei. Toisaalta, nyt mulla on useita akryylisiä batman-viittoja. Ei paha sekään, ei paha. Voisin alkaa taistella rikollisuutta vastaan. Esim. sitä, että buukataan palaveri maanantaiaamuksi.
  • Toimistokahvi. Värinä, kuosina ja selviytymiskeinona.
  • Treenikassi läppärilaukkuna. Jossa on ehkä ihan vähän likaisia treenivaatteita ja vetoremmit. Ja satunnaisesti työkoneelle vuotava vesipullo.
  • Ne sellaiset ilmallatäytetyt kumiset sumopainijapuvut. Koska tämä on mun postaus ja saan toivoa mitä haluan. Nii kerta.

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Mä odotan kauhulla sitä hetkeä kun joudun aikusiten ihmisten töihin. Edellisessä paikassa saattoi sentään työn luonteen vuoksi pukeuta käytännöllisesti (lue: verkkareihin) ja luennoilla sillä ei ole väliä, mutta auta armias jos joudun joskus takaisin toimistotiskille. :O Toisin on mulla yhdet kaksi kokoa liian isot jakkupuvun housut, ehkä meen niillä ja väitän niiden olevan lantiomalliset ennen lounasta ja normaalivyötäröiset lounaan jälkeen. 

Vapaapudotuksessa

Mä lisäisin listaan vielä pipon. Naisillahan sitä kutsutaan "asusteeksi" joten eikös sitäkin nyt sais töissä käyttää, joohan?

eeeeeeeeeeeee (Ei varmistettu)

Meillä töissä perusunivormu on farkut+huppari. Kerran sitten lauantaina jouduin käymään töissä tekemässä yhen pikkuhomman ja ilmaannuin paikalle ihan reilusti villasukissa ja collegepöksyissä, tukka likasena sotkunutturalla, silmäpussitki taisivat sattua mukaan enkä tietenkään ollu ees yrittäny meikata. Muuten oli hiljasta, mutta eräs nuorempi kolleega, joka tuntui olevan hieman ihastunut meikäläiseen, sattui paikalle ja änkes tietenki työhuoneeseen porisuttamaan ja lopputuloksena on, että nykyään se vaan moikkailee jos tulee vastaan. :D Vedin johtopäätöksen, että todellinen minä oli vähän liikaa herralle ja kiinnostus loppu ku seinään ku tajus, että jos tässä jotain peliliikkeitä tekee niin voi joutua tuommosta mursua kattelemaan kotonaki. Saan hyvät naurut aina ku tätä muistelen. Omasta mielestäni olen toki parhaimmillani just jumppavaatteissa tai college+villasukka-asussa, joten kannatan lämpimästi ekaa kohtaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Etäpäivät <3 Tosin meillä joku ehdotti hienoa ideaa, että kaikki etäilijät palavereissa laittaa kameran päälle niin tulisivat vähän "lähemmäksi" muita.. onneksi ehdotus ei vielä ole mennyt läpi, koska onhan etäpäivän yksi parhaita puolia pukeutuminen! ;)

EeviZ87 (Ei varmistettu)

Meillä toimistolla on hyvinkin vapaamuotoista, johtajalla saattaa virallisissa tapaamisissa olla kauluspaita ja farkut, mutta muuten naisvoittoisella työpaikalla jokainen taplaa tyylillään. Vähän salaa haaveilen, siitä, että saisi pukeutua kauniisiin työasuihin, kotelomekkoihin ja korkkareihin, ilman, että näyttää hyvin poikkeavalta muista (ja saisi ostaa nämä ja vähentää verotuksessa työvaatteina ;) ). Farkut ja neule on lähestulkoon jokaisen uniformuna meidän toimistolla.

Iiro
Aina jonon viimeinen

Olin tulossa HUUMORI_MIEHENÄ kommentoimaan tänne pelkän otsikon perusteella "kolitsit ja villasukat", mutta olinkin auttamattomasti myöhässä. Toisaalta oon asiasta myös hyvilläni!

Villasukat toki on itellä käytössä.

Maiski
40 hours and counting

Hyvä kirjoitus, kiitos siitä! Meillä itseasiassa silmäpussit ja kahvi ovat erityisesti festariaikaan muodissa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.