Trendin harrastushaaste: tankotanssi

ite puin

Trendi haastoi suosittelemaan harrastustaan muille ja minäpä suosittelen, ihan vain, koska en voi jättää käyttämättä pienintäkään tilaisuutta päteä. Olen historialtani vahva liikunnanvihaaja-sohvaperuna, joka eksyi vasta lähempänä kolmeakymppiä kuntosalille ja noin vuosi sitten melkein vahingossa tankotanssiin. Siinä missä salilla kiinnosti lähinnä koko ajan enemmän painavien asioiden nostelu, oppii monipuolisessa taitolajiharrasteessa tekemään kaikkea siistiä pää kokolailla alaspäin, huomaa kaikessa flegmaattisuudessaan olevansakin oikeasti tosi epätaipuisa ja koska, eikä siinä vielä kaikki, kaupan päälle saa vielä olkapäälihaksetkin. Näiden lisäksi tankotanssista saa elämäänsä mm. seuraavanlaisia valoja:

  • Pää alaspäin ja lievästi kuolemanpelossa ei paljon haittaa  työpäivän videoneuvottelut, presikset tai budjetit. Tämä on vähän niinkuin stressinpoistoa extremeurheilulla, mutta ilman tarvetta matkata kaukaiseen vuoristoon tai pitää rumia toppavaatteita.
  • Jos (ja kun) jokin liike menee vähän sinnepäin tai ei edes, ei ole juuri mitään asiaa, jota spagaatti ei pelastaisi. Tämä on suoraan sovellettavissa käytännön työelämäänkin.
  • Saat elämällesi konkreettisia ja järkeviä tavoitteita, kuten sen että yletyt varpaallasi koskemaan päähän.
  • Kalsarikuosisten spandexmikrosortsien käytölle on joku perustelu.
  • Opit kieliä. Esim. hankkimalla uusia idoleita, kuten Anastasia Shuh… Skuh…. Skuhk… Whatsherface ja ne muut ikävän vaikeanimiset itäeurooppalaiset.

  • Saat paljon projekteja, koska mikään liike ei oikeastaan koskaan ole yhtään riittävän valmis, ainakaan kun sitä katsoo kuvasta.
  • Saat tilaisuuden olla huono. Vaikka kuinka luulisit olevasi kovinkin vahva, hyvä tasapainoilija, käärmemäisen notkea tai lahjakas tanssija, todennäköisesti et kuitenkaan ole näitä kaikkia yhtäaikaa, yleensä joku asia failaa aina alle kaikkien odotusten. Tervetuloa, tervehenkiset kohtaamiset oman vajavaisuutensa kanssa ja rajoitteidensa tunteminen.
  • Saat tilaisuuden olla hyvä. Vaikka kuinka luulisit olevasi todella heikko, huono tasapainossa, jäykkä kuin jäätynyt rautakanki ja keskimääräistä nolompi tiputanssija, et kuitenkaan ole näitä kaikkia yhtäaikaa, yleensä joku asia onnistuu aina yli odotusten. Tervetuloa, tervehenkiset kohtaamiset ja onnistumiskokemukset omien vahvuuksien kanssa ja itsensä voittaminen.

Kommentit

Organic lover

Ei muuta kuin tanko tilaukseen! :)

tiiti
ite puin

Kannattaa! Siinä voi vetää yllätyspyörähdykset aina ohi mennessä.

Tai sitten kokeila meniskö se human flag (ei mennyt).

annam_
anna k.

Olenkin aina halunnut kokeilla tankotanssia, ja nyt tiedän, miksi kannattaisi ;) Kiitos!

tiiti
ite puin

Ehdottomasti kokeileen, tämä on määräys!

Seregi
Sekaisin Seregistä

"Jos mun isi ja sun isi tappelisivat, se olisi paljon hauskempaa kuin tämä blogi."

Hirnuin hiljaa työpisteelläni, koska oma isäni olisi tuossa tapauksessa zombie :D

tiiti
ite puin

Apua, kerrankin kommentti, johon en osaa vastata. Jotenkin ":D" tuntuis tosi epäkorrektilta.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Great success!

Toimitus
Toimitus

Ihan mahtavaa, kiitos tästä! :D

tiiti
ite puin

Tuolla papukaijalla on muuten vähän pelottava ilme. Sielunsyöjäpapukaija.

sanumaria

Ja valon viejä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.