Ladataan...
Jekaterina s

 

Viikonloppuna oltiin kyläilemässä miehen siskon luona isossa maailmassa. Poikettiin reissun alkumetreillä yhdessä kahvilassa. Mies jäi tilaamaan meille kahvit ja minä menin vessaan. Vessasta tullessani oli meidän pöydällä kaksi kupillista keittoa ja pienen hetken ihmettelin mitä se mies oli mennyt meille tilaamaan. Selviskin sitten että isossa maailmassa juodaan kahvit ja erikoiskahvit keittolautaselta. No mikäs siinä. Hyvää oli.

Oli kyllä kiva reissu ja seura parhaimmista ja tuli käytyä paikoissa, joihin en ikinä itse olis osannut lähteä :) Tekee välillä todella hyvää olla kotoo muissa maisemissa ja meillä oli kaikinpuolin hyvät oltavat. Kiitokset N&J jos luette tämän.

Sain liitettyä tähän pätkään hieman käsityötäkin. Tyttö oli viikonlopun aikana piirtänyt mummin luona perheen uudelle vauvalle tarkoitettuihin esteisiin hiukan taidetta. Vauva on kyllä niin valloittava tapaus, pieni cockerspanieli.

Ladataan...
Jekaterina s

PITKÄ TRIKOOHAME

 

 

Olen lyhyt nainen ja aina ajatellut, ettei minulle sovi pitkät hameet. Pötyä.

Viime kevään Dubain matkaa varten halusin vaatteita, jotka peittävät olkapäät ja polvet niinkuin matkaoppaassa suositeltiin pukeuduttavan. Paikanpäällä näki kyllä naisia mikroshortseissa ja lyhyissä hameissa, mutta ei siitä sen enempää. Matkaa varten sitten päätin tehdä pari polvet peittävää hametta tai oikeastaan toinen on mekko, jonka jo aiemmin esittelin. Matka oli käännekohta siinä mielessä, että aion jatkossakin pukeutua pitkiin hameisiin.

Kuvassa olevan hameen ompelu oli kyllä äärimmäisen helppoa. Leveyttä hameella muistaakseni on metrin verran ja sopivan pituuden voi mitata vyötäröstä sopivalle korkeudelle mittanauhalla. Apuna vyötärön tekoon ja helman rypytykseen sain täältä: http://tyrnifarmarit.blogspot.fi/2014/03/hulmuavat-helmat-tutoriaali.html  Muuten seurailin aika pitkälle tuota Tyrnifarmarit sivun ohjetta, sillä erotuksella, että käytin trikookangasta, vetoketjun sijaan sujautin vyötärökaistaleen sisään kuminauhan ja pituuttahan tällä hameella on enemmän.

- T E -

 

Pages