Ladataan...

Hei ihanat! 

Long time no see ja niin edelleen! Otin loman tällä kertaa todellakin erittäin kirjaimellisesti ja en tainnut avata konetta kertaakaan! Meillä oli ihan mieletön loma kiertäen ympäri Suomea ja nauttien rakkaidemme seurasta ja upeasta Suomen kesästä. Oltiin myös säiden puolesta tosi onnekkaita sillä satuttiin ilmeisesti aina olemaan siellä missä paistoi:D Tahkolla ollessamme saimme nauttia viikon ajan melkein 27 asteen hellelukemista, ihan huikeaa! 

Loma on ollut myös tosi sporttinen mikä on ollut ihan parasta! Olen saanut juoksennella eri ympäristöissä mikä on aina ihan parasta ja motivoi ihan uudella tavalla. Tosin nyt kaupunkiin tullessamme huomasin että kroppa on aika jumissa.. Olen kyllä venytellyt mutta kehonhuollolle ei ole jäänyt ihan niin paljon aikaa kuin olisin halunnut. Nyt minulla onkin menossa parin viikon "joogakuuri" :D 

Halusinkin vinkata teille tästä ihanasta paikasta joka Helsinkiin on nyt avattu kesän ajaksi, nimittäin Ishta Yoga pop up studio Lauttasaaren Sähinässä, Makers- kahvilan yläkerrassa! Istha jooga on hatha joogan, tantran ja ayurvedan yhdistelmätiedettä. Täältä pääset lukemaan lisää tästä mielenkiintoisesta joogasuuntauksesta. Itse olen aivan rakastunut Mikaelan ja Ainon vetämiin tunteihin, he ovat äärimmäisen ammattitaitoisia ja lämpimiä ihmisiä ja joka kerta olen lähtenyt tunnilta iso hymy huulilla ja keho niin raukean mukavan tuntuisena että huhhheijaa vaan. Tytöt saisivat mielestäni perustaa pysyvän studion tänne Helsinkiin :) Mene ihmeessä testaamaan, studio on auki vielä elokuun ajan ja joogaa niin paljon kuin haluat-kortti elokuulle maksaa 100€. 

Me pyöritään vielä tämä viikko kaupungissa, sitten suunnataan hetkeksi takaisin maalle ja sen jälkeen lähdetäänkin reissuun palmujen alle :) Ihanaa <3 

Aurinkoista viikkoa teille murut, blogi päivittyy ainakin nyt elokuussa hieman hitaampaa tahtia mutta syksyllä sitten taas palataaan ruotuun;) Nyt nautitaan näistä valoisista päivistä ja illoista! <3 

Jenna 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Hei ihanat! 

Kulunut viikko on ollut aivan ihana, olen nauttinut täysillä meidän vähään aikaan viimeisestä viikosta kaupungissa ja tehnyt kaikkia ihania kaupunkiasioita sekä hoidellut viimeisiä työjuttuja ennen heinäkuun lomaa. 

Tiistaina olin Ruplassa yhdessä Sugarin ja Greenstreetin kanssa heidän järjestämässä raakakakkuworkshopissa ja vitsit kun oli niin kivaa!! Olen tehnyt raakakakkuja elämässäni melko paljon, tein niitä ekan kerran jo joskus aikoja sitten kun niitä ei paljon Suomesta saanut, varmaan reilut 10 vuotta sitten ainakin. (Oma terveyshurahdukseni on tosiaan alkanut jo reippaasti yli 10 vuotta sitten ja muistan kavereiden ihmettelevät katseet kun mun kotona oli aina jotain siemeniä itämässä tai kehittelin outoja smoothie reseptejä mun onnettomalla Kitchen Aid blenderillä:D) Raakakkuja tein myös paljon ekaa kertaa Ranskassa asuessani, asuin Alppien juurella sellaisessa hieman hippihenkisessä kylässä. Sitten sain niihin yliannostuksen ja vieläkään en ole yli-innostunut niistä uudelleen. Tosin täytyy myöntää että nimenomaan Greenstreetin kakut kyllä maistuvat ja siksi olikin mahtavaa päästä testailemaan heidän reseptejään. Oli tosi kivaa tehdä porukalla kakkuja ja erityisesti maistella uusia makuja. Ihan mahtava idea kaveriporukalle tai esim. polttareihin tämä workshop! :) 

Olen myös ehtinyt treffailla paljon kavereita ja käydä herkuttelemassa ihanissa kahviloissa, uutena suosikkina mainittakoon Goodion avaama kahvila Katajanokan Kanavarantaan! Ne smoothie bowlit, nam<3 Myöskään El Fantin breku ei koskaan petä josta olin nauttimassa ihanan Lauran kanssa. :) 

Paljon on tullut myös sporttailtua viikon aikana, omia treenejä kotona ja pihalla, Vitamin Well:in aamujuoksu ja Addun perinteinen keskiviikko illan lenkki. Lenkkisäät ovat olleet mitä parhaimmat ja olen vain entistä innostuneempi juoksusta ja varsinkin nyt kun huomaa kehitystä tapahtuvan! Pidin myös oman bootcamp-tuntini ihan huikeassa kesäsäässä klo 7 torstaiaamuna ihanien mimmien kanssa. Nyt vähän lomaillaan ja elokuussa taas jatketaan reenailuja! 

Perjantaina iltapäivästä startattiin meidän perheen ensimmäinen kunnon kesäloma, suunnitelmissa on lomailla koko heinäkuu Suomea kierrellen. Aloitettiin tournee mieheni lapsuuden maisemista Sääksmäeltä, tästä matka jatkuu kohti Länsi-Suomen kierrosta, siitä sitten maan halki hieman pohjoisempaan Suomeen ja Savon maalle, mun kotimaisemiin. Loppukesästä vielä tiedossa myös hieman Turkua ja saaristoa. Odotan niin innolla! 

Mieli lepää täällä Sääksmäen maisemissa, tykkään olla täällä kovasti ja erityisesti nautin tästä luontomaisemasta sillä se on niin erilaista kuin omassa kotipuolessa etelä-savossa. Tuntuu kuin olisi jossain viidakossa, niin vehreää ja vihreää täällä on. :) 

Sporttista meno on ollut täälläkin ja tulee olemaan koko loman ajan! En suoraan sanottuna tiedä mitään parempaa kuin liikkuminen lomalla; kerrankin on aikaa kunnolla ja saa liikkua uusissa maisemissa ja tietysti näin kesällä on ulkona liikkuminen huomattavasti miellyttävämpää. Tästä aiheesta tulossa lisää asiaa alkuviikosta:) Muuten blogi varmasti hieman hiljenee näin loman ajaksi, postauksia tulee oman fiiliksen mukaan silloin tällöin luultavasti. Instagramista (@jennajuulia) pääsee seuraamaan ajankohtaista menoa ja saa liikuntainspiraatiota jos sitä kaipaa :) 

Aurinkoista kesää rakkaat lukijani, nautitaan upeasta Suomen kesästä olipa säät sitten mitkä tahansa! Me lähdetään nyt laiturinnokkaan vilvoittelemaan varpaita koko perhe :) 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Hei ihanat! 

Joko te olette matkalla juhannuksen viettoon? Me saatiin auto ja perhe pakattua jo hyvissä ajoin ja auton nokka on nyt kohti Savoa ja mökkiä, jee! Ja aamu alkoi muuten mitä parhaasti mun ihanien bootcamp-leidien kanssa, tällä kertaa oli tosi paljon ensikertalaisia mikä on aina mahtavaa! Ensi viikolla treenataan taas torstai-iltana klo 18-19, treffataan Kaivohuoneen edessä eli lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Kävin eilen testaamassa Kallioon Tammikuussa avattua Float Kallio- paikkaa joka oli ainakin itselle ihan täysin uusi tuttavuus; sekä paikka että kokemus. Oletteko te kuulleet näistä kelluntatankeista? 

Tässä hieman lisätietoja: 

KELLUNTATANKKI on noin 2,5 metriä pitkä sekä 1,5 metriä leveä ja korkea tila, jonka pohjalla on erittäin suolaista, kelluttavaa vettä. Sekä vesi että ilma ovat kehon lämpöisiä. Tankki on aistiärsykkeetön ympäristö, jossa suolaveteen katoava keho saa täydellisen levon ja jossa mieli luontaisesti pyrkii kohti meditatiivista tilaa.

KELLUNNAN VAIKUTUKSET :

- Aikaansaa syvän rentoutumisen
- Vähentää stressiä
- Vahvistaa luovuutta, oppimista ja muistia
- Auttaa unettomuuteen ja parantaa unirytmiä
- Parantaa keskittymiskykyä
- Lieventää ja poistaa fyysistä kipua
- Vähentää burn-outin, ahdistuksen ja masennuksen tunnetta
- Nopeuttaa urheilusuorituksesta palautumista
- Avustaa ja ohjaa meditatiiviseen tilaan

Oma kokemukseni kellunnasta oli erittäin positiivinen. Olin aluksi todella jännittynyt ja peloissani suorastaan, sillä minulla on todella paha ahtaanpaikankammo. Olin jo varautunut siihen etten pystyisi menemään tankkiin kellumaan. Float Kallion tilat ovat aivan mielettömän kauniit ja heti tuli ihanan harmoninen ja rauhallinen olo. Itse kelluntahuone oli myös todella viihtyisä, tosin ensinäkymä tankista hieman säikäytti tämän ahtaanpaikankammoisen. Ennen tankkiin menoa käydään suihkussa, pestään meikit pois ja tankkiin mennään alasti kellumaan. Tankissa on n. 500kg suolaa joten vesi on todella kelluttavaa. Itse käytin niskan takana niskatukea, mutta loppuvaiheessa testasin kellua ilman niskatukea ja se onnistui myös tosi hyvin.  Sitten vain kellutaan, ajantaju hävisi täysin mutta reilun tunnin taisin tankissa kellua. Huoneesta häviää valot kun menet tankkiin joten saat olla ihan rauhassa tankin vaihtuvissa rauhoittavissa valoissa, tai sitten voit sammuttaa tankistakin kokonaan valot ja olla ihan pimeässä. Tankin kannen voi pitää auki (niin kuin minä pidin) tai sitten sen voi laittaa hieman enemmän kiinni jolloin myös ilma itse tankissa lämpenee vielä vähän enemmän. Tylsää ei tankissa tullut ja kuten jo mainitsin ajantaju hävisi kyllä ihan täysin. Olin omissa ajatuksissani, silmiä en tosin vielä ekalla kerralla uskaltanut sulkea mutta osasin kyllä rentoutua. Erityisesti liikunnasta kipeät lihakseni tykkäsivät tästä ja keho oli selkeästi palautuneempi ja rentoutunut kellunnan jälkeen, mielestä nyt puhumattakaan. Kokonaisuudessaan aivan ihana kokemus jota suosittelen ihan kaikille! Voisin kuvitella että esim. syksyn pimeydessä tämä voisi olla aivan ihanaa, aion ehdottomasti mennä testaamaan uudestaan itsekin. Kellunnan jälkeen sai pestä itsensä luomupesuaineilla ja hengailla kauniissa lounge-tilassa juoden teetä ja vettä sekä lukien lehtiä. Ihan täydellistä! Tänne tulen tosiaan ehdottomasti uudestaan ja suosittelen sinuakin käymään testaamassa kelluntaa! :) 

 

 

 

Share
Ladataan...

Pages