Ladataan...
Jonnamariiia

Ulkona tuiskuttaa törkeenä lunta ja on pakkasta jonkun verran. Niin erilainen maisema kun mun päässä joka liitelee jo tulevassa kesässä ja kesälaitumilla :)

Oon tosiaan taas vähän kipeenä ja Julialla kans nenävuotaa joten pysytellään tämä päivä ihan sisällä ettei pahentuisi ainakaan. Niinpä mulla on aikaa miettiä täällä kaikennäköistä ja ihan väkisin oon päätynyt ajattelemaan kesää. Ajattelinkin nyt listailla ensi kesän toive listaa, että mitä kaikkea sitä haluaisi tehdä ja sitä mukaa sitten toteutella sitä. :)

Herkutella kesäherkuilla...kuten juuri mansikoilla, jäätelöllä ja mansikat sulatetulla suklaalla.

Muutamat picnik reissut rannalle tai vaikka vasikkasaarelle.

Tallinna! Julian kanssa ensimmäinen tallinnan reissu ja siellä kylpylässä käynti. :) <3

Pieneläin tilalla eläimiä katsomassa.

Tottakaii lintsillä ja korkeasaaressa jos ennättää :D Nämä on kyllä just sellasia paikkoja joihin ei kyllästy koskaan.

Uintia.

Pyöräretkiä koko perheellä.

Varhais aamun lenkkeilyt kun aurinko on vasta nousemassa ja ei ole vielä törkeän kuuma. Siinä on vain jotain todella kaunista.

Aamukahvin nauttiminen ulkona.

Myöhäisillan autoajelua!

Olis myös super kiva käydä taas mökillä, mutta saas nähdä saako mitään mökkiä hommattua :O

Varmasti muutama Iisalmi/Pyhäsalmi reissu.

Toukokuussa stand up-ilta jonne päästään ihan kahdestaan. <3

Mahdolliset festarit.

Ihanaa viikonloppua!

-Jonna-

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

Iltaa! Jossu ehdotti meille tänään, että käytäisiin IKEAssa kun hänen pitäisi hankkia pari juttua ja minä tietysti innostuin heti koska ei olla aikoihin käyty ja mun pitikin katsoa paria juttua sieltä ja ne myös löysin, mikä onni! Tuli kyllä kunnon materialismionnellisuus vai menikö se noin? :D

Kävin siis perjantaina ystäväni Lauran luona ja hänellä oli olohuoneessa aivan ihanat valot ja mä vaan niin rakastuin niihin, että olin kauhee matkiapina ja kävin katsomassa itsellenikin sellaisia ja mukaanhan ne lähti. Lauraa ei onneksi haitannut asia vaan hänestä ne näytti meilläkin tosi kivalle. <3

Sitten se toinen juttu jonka löysin oli tummanharmaa kermakko maidolle. Oon jo pitkään miettinyt, että sellainen pitäisi hankkia, mutta en ole saanut aikaiseksi sellaista etsiä kunnes tässä muutama viikko sitten löysin sellaisen ihanan prismasta, mutta en sitten kuitenkaan hölmöyksissäni sitä ostanut ja se jäi kummittelemaan. Yritin etsiä sitä nyt, mutta eihän niitä enää saanut mistään. Ikeasta sitten löysinkin vielä paremman ja sopivamman meidän astiastoon sopivan. Tosi tummanharmaa, melkein musta sopi meille oikein ihanasti ja maksoikin vain muutaman euron. :)

Nyt me jatketaan iltaa O.C.lla ja huomenna onkin jo maanantai! Mukavaa iltaa!

-Jonna-

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

8.10 Herään siihen, että Julia loihtaa sängyssänsä "äätii,äätii". Samalla huomaan silmät avatessani, että on jo tosi valoisaa. :) Otetaan sitten Julia vielä meidän keskeen ja köllitään ja hassutellaan vähän ennen ylösnousua. <3

8.30 Saan vihdoin kannettuani luuni keittiöön ja alan keittää kahvia ja laittaa Julialle sekä itsellemme aamupuuroa. Nautitaan aamiaista sitten ihan rauhassa. Julia kerrankin viihtyy rauhassa yksin leikkiessä kun on masu täynnä.

9.15 Aamupalat masussa ja alan vähän siivoamaan ennen ystäviemme saapumista.

10.35 Saan vihdoin kaikki paikat kuntoon ja näin meillä on taas ihanan siistiä. :) Mikä ihana fiilis kun koti on puhdas. Oon nykyään niin puhtauden kannattaja!

11.35 Valitsen päivän vaatteet, laitan meikit ja hiukset sekä lakkaan kynnet.

12.20 Huomaan miten ulkona on alkanut paistaa aurinko ihanasti ja menen vähän parvekkeelle fiilistelemään, samalla kun nämä toiset leikkivät omia yhteisiä leikkejä.

13.30 Hilkka ja Gabriel saapuvat ja vaihdetaan kuuluimisia jonka jälkeen..

14.00 Keitetään päivä kahvit ja katan pöytään keksejä ja voileipiä. Pöydän ääressä vierähtää sellanen kolmisen tuntia..ohoh :D Aika menee tosi nopeeta. Siinä välillä julia käy kans jo välipalalla ja päikkäreillä.

17.00 Vieraat tekevät lähtöä :) On ollut niin kivaa höpötellä nelisin. Tervetuloa toisenkin kerran.

17.20 Valmistaudutaan itsekin lähtemään vähän ulos, koska ei olla keretty koko päivänä käydä ulkona. Juliastakin huomaa miten hän on jo ulkoilun tarpeessa. 

18.00 Saavumme kävelyltä kotiin ja tekee niin mieli hakea ruokaa jostain, kun ei olla ehditty koko päivänä syödä muuta kuin niitä voileipiä, niinpä käydään vähän ajelemassa ja haetaan matkalla Burger Kingistä burgerit :P Nam.

19.30 Iltapesut, puhtaat yökkärit ja iltapuuro.

20.00 Julia menee nukkumaan ja mä saan viestin jossulta ja Jossu tulee meille yöksi..jippii!! Ei ollakkaan oikeestaan nähty koko viikolla.

21.15 Pelataan skibboa, sellasta korttipeliä ja sen jälkeen katotaan leffa.

23.50 Leffa on saatu päätökseen ja on aika mennä nukkumaan..ja tietty vielä tässä kirjoittelen blogia ensin ja nyt..

0.03 Öitä! Zzzz...

-Jonna-

 

Share
Ladataan...

Pages