Ladataan...
Jonnamariiia

Heippa! Mitä ihania kesäpäiviä on ollutkaan viime aikoina. Jotenkin sitä yhtäkkiä vain havahtui miten kesä tuli rytinällä, puut alkoi vihertää ja ilmat lämpeni vauhdilla. Niinpä niistä täytyy nauttia ja koska ne ei yleensä kestä kauaa. Innostuttiin lähtemään viime lauantaina Porvooseen pienelle kesä reissulle. Ei oltu tosiaan koskaan käyty ja olen kuullut, että siellä on aivan ihana vanha kaupunki. <3 ja niinhän se olikin..

Siispä käytiin fiilistelemässä vanhaa kaupunkia, syömässä ja sellasessa muumi leikkipuistossa, jossa neiti sai vähän juoksennella ja laskea mäkeä.

'

Nyt vielä Salkkareita, sauna ja unille!

Mukavaa tiistai iltaa! :)

-Jonna-

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

Moikka! Meillä oli tänään aivan täydellinen kesäpäivä. <3

Juha tuli siis töistä eilen ilmoittaen, että hänellä on perjantai kesäloma päivä joten meidän viikonlopusta tuli silloin juuri pidennetty versio. Oltiin katsottu jo aiemmin, että perjantaille lupailtiin +20 astetta lämmintä..joten..Me päätettiin lähteä käymään Korkeasaaressa. Julia oli käynyt siellä viime kesänä, mutta ollessaan siis 6kk vanha joten hän ei siltä reissulta oikein tajunnut mitään ja nyt hän on niin kovin eläimien perään. Itse tykätään myös paikasta kovasti. :) Sekä mietittiin, että meillä on aina niin paljon suunnitelmia kesälle ja lopuks ne jää kuitenkin kaikki tekemättä, siks että odotan koko ajan jotain "oikeaa" hetkeä jota ei sitten ilmeisesti tuu ikinä. Niinpä tänä kesänä käytäntöön samantien kaikki pläänit :D

Aamulla huomasin jo heti miten lämmintä siellä oli. Kävin vielä oikein ulkona tarkastus käynnin, jotta tietäisin varmasti mitä kannattaa pukea päälle niin itselle kuin pienelle neidille. Totesin siinä sitten, että shortsit todellakin ja neidille kans aika ohuesti päälle. Oli kyllä näiden kylmien ilmojen jälkeen aivan huippu fiilis laittaa shortsit päälle..huh! :P

Lähdettiin 12 maissa liikenteeseen. Ajeltiin vähän kiertolenkin kautta jotta neiti sai nukkua päikkärit autossa matkalla ja miten ihanaa olikaan ajella näin lämpimällä säällä ikkunat auki ja kesämusaa kuunnellen <3 Rakastan!

Kotiin saavuimme vasta klo 16.55. Käytiin mutkan kautta nauttimassa vielä jätskit ja ajeltiin taas pienen mutkan kautta kotiin.

Illalla käytiin vielä pyörillä ajelemassa läheisellä rannalla jossa neiti sai tepastella hiekalla. Aivan huippu päivä oli kyllä ja niin ihanaa, että kesä on vielä vasta edessä. Onnellinen, kiitollinen, täydellinen!

"Happiness is the highest level of success"

<3 Jonna

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

Makuuhuoneet

Julian huoneeseen hankittiin siis karvamatto, hyllykkö ja juliste. Verhot ovat minun mummolta aikoinaan saadut ja olen itse käyttänyt niitä lapsuuden kodissani omassa huoneessa ja tahdoin ne nyt Julialle huoneeseen. Tarkotus oli tehdä just ihanan prinsessan vaaleanpunainen söpö huone ja niinhän siitä tulikin. <3

Meidän makkariin halusin tällä kertaa laittaa sisustustikkaat, jotka ennen olivat olkkarissa. Ihana lisä makkariin.

Lisäksi me heitettiin pois vanha tietokone pöytä ja otettiin mun "meikkipöytä" parempaan käyttöön ja laitettiin siihen tietokone. Olin vain säilönyt pöydällä kaikkea romua joten nyt pöytä pääsi oikeuksiinsa. Nyt meillä on oikea ns. työpiste ja voidaan katsella sängystä leffoja. :D Tämä uudistus oli kyllä meille todella mieleinen. Muutenkin saatiin makuuhuoneeseemme loihdittua ihana ilme ja viihdytään tosi hyvin!

-Jonna-

Share
Ladataan...

Pages