Ladataan...
Jonnamariiia

07.00 Herään herätys kelloon unisena, mutta muistan heti mikä päivä tänään on. Nousen ylös sängystä ja menen herättämäään Julian.

7.30 Syödään koko perhe aamiaista, kellekkään ei oikein maistu ennen lähtöä :D

8.20 Ollaankin jo valmiina lähtöön. Rattaat on pakattu meidän tavaroilla ja lähdetään pysäkille. Ekaa kertaa terminaaliin mennessä me valitaan kävelyn sijasta ratikka.

9.00 Ollaankin jo terminaalissa, todella hyvissä ajoin sillä meidän laiva lähtee vasta 10.30. Mieluummin ajoissa kuin myöhässä ja paniikissa, ajattelen :) Ihastellaan uutta T2:sta joka on valmistunut aika hiljattain.

10.00 Pääsy laivaan. Juliasta on tosi jännää mennä laivaan ja hän on selvästi innoissaan. Itse olen myöskin hieman innoissani, sillä juuri tässä laivassa emme ole koskaan olleet ja on ihanaa tutkia uutta laivaa.

10.15 Mennään heti kauppaan tutkiskelemaan. Vitsi sieltä löytyisi vaikka mitä, mutta ei silti ostettu mitään muuta kuin suklaata ja juomista sekä Julialle löytyi My little pony kello. Samalla tietty vilkuiltiin vähän laivaa.

10.30 Julia alkaa olla aika malttamaton, joten suunnataan lasten leikkipaikalle jossa neiti saa telmiä mielinmäärin :D <3

12.00 Ollaan jo odottelemassa ovien luona ja syömässä samalla suklaata. Julia väsähti leikkimisestä ja istua napottaa nätisti rattaissa.

12.30 Maihinnousu on alkanut ja Julia nukahtaa rattaisiin samalla kun me kävellään suoraan kaupungille kävelylle ja käydään hakemassa samalla syötävää illaksi.

13.20 Suunntaan hotellille ja kirjaudutaan sisään. Minä tietenkin heti munasin itseni ottaessani meille huonetta :D heh..

13.40 Chillailua hotellihuoneessa! Voih, Julia oli niin tohkeissaan päästessään tutkimaan hotellihuonetta. Hänen ensimmäinen hotelli kokemus. :) <3

14.30 Käydään vielä vähän kaupungilla.

16.00 Saavutaan hotellille, vaihdetaan uikkarit päälle ja eikun kylpylään.

18.00  Uimiset on uitu ja mennään huoneeseen syömään iltapalaa ja vielä pienet leikit.

19.30 Aika käydä untenmaille. Koko porukka oli sen verran väsy! Zzzz..

- Jonna-

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

Moikka! Kerroin teille aiemmin miten uudistin meidän olkkaria ja samalla myöskin meidän keittiö sai pientä uudistusta myös. Deseniolta tilasin tän söpön cupcake taulun mut nää kaks muuta tulostin kyllä itse kun halusin hätä housuna laittaa ne aivan heti esille, mut minusta niistä tuli oikein kivat :D

Ikeassa myöskin heitettiin reissu jokunen aika sitten ja sieltä mukaani sain ton toisen kasvin ja toinen löytyikin jo omasta takaa. Myöskin yankee candle oli ollut jonkun aikaa jo piilossa toisessa paikassa ja nytpä se saikin oivan paikan tästä hyllynpäältä. Näin pienillä jutuilla sain aikaan uutta kivaa piristystä keittiöön. Mitäs tykkäätte? Oletteko te kovia sisustajia? :)

Mukavaa päivää!

-Jonna-

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

Moikka ihanaiset! Mua rupes tässä muutama viikko takaperin ihan todella ärsyttää meidän olohuoneen sisustusjutut ja päätin tehdä asialle jotain. Oon jo pitkään miettinyt ja tahtonut lisätä hieman roosaa väriä meidän olkkariin ja se sopi Juhallekkin hyvin. (eihän muutama roosa juttu tee meidän kodista liian tyttömäistä) :D Tässä olis kuitenkin kuvia ennen muutosta ja muutoksen jälkeen... :)

ENNEN

JÄLKEEN

Tilattiin siis vihdoin Deseniolta julisteita. Oon pitkään katellu niitä, mut en oo osannu päättää mitä ottaisin ja mihin laittasin. Nyt kun paikka oli niin perehdyin asiaan oikein kunnolla ja meille löyty just täydelliset taulut.

Sit hommasin roosan värisiä kynttilöitä ja sisustuspallot. Parit kynttilän jalat löysin itseltäni jo nurkista pyörimästä ja pari ostettiin Jyskistä. Ja tarkat silmät saattoi jo huomata, että KYLLÄ, meillä on myöskin uusi televisio. Vanha telkku sai myöskin väistyä nyt muutoksen myötä. Oli jo aika hankkia vähän uudempi ja tietty isompi telkku josta töllötellä niitä leffoja.

Sit Pieni oma DIY juttu.. Julian vanha sänky kun oli tarpeettomana jota kukaan ei tarvinnut niin..

Ruuvattiin kaikki sängyn laidat irti toisistaan ja woala..sain seinälle yhden niistä koukuilla kiinni, joihin tulostin kirjaimet H O M E ja valoköynnöksen. Täydellistä. <3

Lopputulokseen ollaan enemmän kuin tyytyväisiä ja nyt kelpaa loikoilla kotona ;)  Mielestäni kodin pitää olla juuri niin täydellinen kuin itse haluaa, varsinkin jos siellä viettää paljon aikaa!

-Jonna-

Share
Ladataan...

Pages