Ladataan...
Jonnamariiia

6.30 Pärähtää Juhan herätys soimaan ja herään siihen tosi väsyneenä. Viime yö meni nimittäin valvoessa sillä Juha oli poikkeuksellisesti töissä yön ja kömpi sänkyyn 4.30 aamuyöstä. Illalla en saanut millään unta ja olin vielä hereillä klo 01.30. Noustaan ylös ja olen seurana kunnes hän lähtee töihin.

7.00 Meen takas sänkyyn koska neitikin vetää unia vielä ja Jossu myös joka oli siis meillä yötä. :)

7.15 Olin just pääsemässä takas uneen kun kuulen Jossulla herätyksen soivan.. "mitä helvettiä?" Mietin :D "Minne se luulee lähtevänsä?" Saan kuitenkin hetken päästä unesta kiinni kunnes taas herästys soi "voi luoja" kiroan mielessäni.. :D Heh

7.30 Neiti onkin jo hereillä ja huutelee mua avaamaan oven ja ääni vaan kovenee koska en tottele heti :D

8.00 Katan meille aamiaista pöytään ja syödään pitkään ja hitaasti.

10.30 laittaudumme ja puetaan päälle.

11.15 lähdetään ulos vähän puistoilemaan. Olin hetki sitten katsonut, että siellä on pilvetön taivas..ihanaa <3 Mutta kun päästään ulos, siellä alkaakin sataa..voi eiii!

12.15 Kotiudutaan sisälle ja syödään vähän välipalaa. Samalla laitan kynttilän palamaan pöydälle sillä on Miron kuolinpäivä. <3

12.55 Jossu lähtee kun hänellä on menoa ja me jäädään neidin kanssa kahden. Laitan neidin päikkäreille ja hengähdän hetken yksin.

14.30 pieni neiti herää unilta ja leikitään vähän.

15.30 Rupean tekemään currykana kastiketta riisin kera.

16.15 Juha tuleekin töistä ja syödään koko perhe yhdessä.

17.00 Neiti leikkii isin kanssa tohkeissaan ja mä valmistaudun tyttöjen kanssa leffailtaan.

18.00 Tapaan tytöt omenassa ja käydään ostamaassa vähän leffa herkkuja. Niin siistiä mennä leffaan yhdessä.

18.30 Leffa alkaa.

20.30 Naureskellaan vielä leffan jälkeen miten hulvaton komedia se olikaan. Vitsi miten hauskaa. Halataan ja lähdetään omiin koteihin. :)

20.45 Saavun kotiin ja suunnistan samantien vaihtamaan yökkärit.

21.00 Katsotaan vielä OC.ta kunnes alkaa nukuttaa.

21.40 Öitää! Zzzz..

- Jonna-

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

Heippa! Aika menee eteenpäin ihan hurjalla vauhdilla ja näin lapsen tulon myötä sen jotenkin hahmottaa paremmin tai sit mulla on vaan ollut enemmän aikaa ajatella mennyttä aikaa. :D  Puhelimesta on ihanaa selailla otettuja kuvia taakse päin ja huomata miten huikeesti esim. Julia on kehittynyt ja kasvanut sitten vauva ajan ja miten muutenkin meidän elämä aina vähän muokkaantuu ja muuttuu. Ajattelin kurkistella ja itsekin muistella vähän miten asiat olivat n. vuosi sitten? :)

Vuosi sitten me asuttiin vielä Tiistilässä kaksiossa.

Meidän pieni neiti oli silloin 10kk ikäinen, ihan vauva vielä :D

Vuosi sitten meillä juhlittiin ensimmäistä isänpäivää ja neiti ei vielä osannut tehdä itse korttia toisin kuin tänä vuonna.

Mulla oli violettiin väriin taipuvat hiukset ja hieman pidemmät kuin nyt tänä päivänä.

Julia on kasvanut ulos vauva ajasta ja hänestä on tullut todella rohkea ja oma aloitteinen neiti ja uhmaakin on jo näkyvissä.

Vuosi sitten en vielä tiennyt missä vaiheessa menen takaisin töihin.

Vuosi sitten en olisi voinut kuvitella nauttivani seurakunnan perhekerhosta toisin kuin nykypäivänä se on osa meidän arkea ja siitä nautitaan niin minä kuin lapsikin.

Myöskin muutamia ihmissuhteita oli mulla melkoisen solmussa ja niitä ollaan nyt availtu mikä tuntuu tosi hyvälle. :)

-Jonna-

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

Miro! Meidän rakas oma pieni kääpio villakoiramme. En koskaan tule unohtamaan miten tulit nuolemaan mua kasvoista kun nähtiin ja heilutit iloisesti häntääsi tai miten surullinen olit jos joudin lähtemään luotasi tai miltä sun turkki tuoksui ja miten ihanaa sua oli pitää sylissä. Nyt tulee kuluneeksi jo kaksi vuotta kun lähdit luotamme ja edelleen kaipaamme sinua kovasti. <3 Mun paras ystävä, lepää rauhassa!

- Jonna-

Share
Ladataan...

Pages