Ladataan...
Jonnamariiia

Moii! Nyt kun syksy on hurahtanut käyntiin mukavasti. Sandaalit on vaihtuneet tennareihin ja kumppareihin, topit takkeihin ja hellehatut pipoihin, on aika muistella mennyttä ihanaa kesää.

Meidän kesä oli täynnä kaikkea kivaa, niin pientä kuin vähän suurempaa. Suuria etelänmatkoja ei meidän kesä nähnyt, mutta pääasia että meillä oli todella hauskaa. Kesä oli mun mielestä ainakin pääosin lämmin ja kerkesin kulkea mainiosti hameessa ja shortseissa.

Alkukesästä suunnattiin heti retkelle pieneläintilalle kirkkonummelle. Koko perheen ihana yhteinen reissu eläinten pariin.

Korkeasaarella päästiin myös ihastelemaan niin tiikereitä kuin apinoitakin.

Eräänä kauniina kesäpäivänä extempore reissu Porvooseen. Meistä kumpikaan ei ollut käynyt ennen ja niinpä nyt mentiin. Vanhakaupunki kierros ja ruokailu, vähän puistoilua muumipuistossa ja kotiin. <3

Juhannuksena käytiin oittaan juhannuksessa kattomassa kokkoa. Jossu pääs myös messiin :)

Heinäkuussa lähdettiin Tallinnan mini reissulle. Yks yö hotellissa ja rentouduttiin kylpylässä. Parasta!

Mansikoita ja jätskiä yllin kyllin koko kesä.

Parit pyöräretket ja piknikit tehty.

Muutamaan otteeseen sukuloimassa pohjoisessa ja samalla reissulla käyty tsekkaamassa kuuluisa Tuurinkyläkauppa!

Päivän reissu ihanaan merelliseen ja aurinkoiseen Hankoon. Oli niin ihana kesäpäivä tämäkin rannalla viettää.

Meressä uinteja kaksi kertaa ja järvessä kerran.

Lukuisia kävelyitä luonnonhelmassa.

Hääpäivää viettämässä ihan kahdestaan ihanassa Porvoossa ja haikon kartanossa.

-Jonna-

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

Moii! Ihanaa sunnuntaita!  Mulla on yleensä aina sunnuntait sellasia ns. lököpäiviä jolloin saa luvan kanssa käyttää mukavia löysiä vaatteita ja pitää meikittömän päivän, onhan sunnuntai.

Eilen kuitenkin halusin panostaa ulkonäköön ja meikata huolella ja pukea jotain nättiä ylle. Olin myös edellisenä iltana tehnyt siskoni avustuksella pieniä lettejä yöksi joten sain ihanat kiharat.  Vielä oli aamusta kaunis aurinkoinen keli joten otin lempi kesämekkoni käyttöön johon yhdistin farkkutakin, sukkahousut ja tennarit. Näin sain siitä syksyyn sopivan kun ei ole enää ihan toppi keli. :)

Farkkutakki/KappAhl

Laukku/Vintage

Mekko/H&M

Tennarit/Prisma

- Jonna-

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

Moikka! Keräsin tähän postaukseen itselleni 20 syvällistä ja vähän vähemmän syvällistä kysymystä itsestäni, ajatuksistani ja  vähän muustakin. Joskus on hyvä miettiä omia juttuja pintaa syvemmältä ja näin tekin opitte tuntemaan minua vähän paremmin ja tiedätte millanen persoona täällä näitä juttuja kirjoittelee.

Millä nimellä tykkäät että sinua kutsutaan? - Jonsba, Jonna ja Juha kutsuu mua nimellä Muttu <3

Mitä teet jos et saa illalla unta? - Selailen puhelinta ja pelaan Farm heroes sagaa ;)

Millaisista asioista stressaat? - Rahasta ja siitä mitä työtä haluaisin tehdä loppupeleissä. Tai sit jos mulla koskee johonkin niin kuvittelen heti että mulla varmaan on jotain vakavaa :/

Jos pitäisi luopua jostain aistista niin mikä se olisi? - Varmaan se olisi haju aisti..hmm.. :D

Mitä sinun pitäisi tehdä enemmän? - Lukea kirjoja. Mulla on jo pitkään ollut to do listalla lukea oikeesti enemmän eikä aina näprätä puhelinta.

Miten rentoudut? - Kuuntelemalla musaa ja katselemalla lempisarjoja ja tietty hyvän ruuan parissa. :P

Missä asennossa nukut? - Selällään ja kyljellään.

Milloin viimeksi pelkäsit ja mitä? - Vamasti se oli tässä viikolla kun kävin aamulla tosi aikaisin mun veljen kanssa lenkillä ja oli vielä pimeetä ja yksin tallasin pimeitä katuja. Jani ei ollut vielä tullut mua vastaan joten kyllä mua vähän pelotti ja mulla kun on erittäin vilkas mielikuvitus :D haha

Kenen äänen haluaisit kuulla nyt? - Juhan äidin <3 R.I.P

Minkä päivän haluaisit elää uudelleen jos se olisi mahdollista? - Vooiih..näitä on varmasti paljonkin, mutta jos yks pitää valita niin se olisi meidän hääpäivä. Se päivä oli niin kaunis, täynnä rakkautta ja iloa sekä kaikki meidän rakkaat oli sinä päivänä läsnä. <3 <3

Mistä kehonosasta pidät isessäsi? - Huulista ja ranteista. :D

Millainen olet kun suutut? - Kauhee ...( naurua) Saatan mököttää ensin aika kauan ja sitten haastaa riitaa tahalleen ja lopuksi itken... :D

Milloin itkit viimeksi? - Tässä yks päivä tällä viikolla..tunteet oli jotenkin pinnassa ja niinkin yksinkertaisesta asiasta kun Julia heitti vahingossa ruuat meidän keittiön valkealle karvamatolle. huoh.. :P

Oletko herkkä? - Esitän kovaa aina välillä, mutta oikeesti oon aika herkkä.

Mistä asioista olet onnellinen? - Perheestä, kodista, terveydestä ja siitä että meillä ja meidän rakkailla on pääasiassa kaikki hyvin .

Mitä teet yksinollessasi? - Tanssin ja laulan, puhun itsekseni ja snäppään sekä tietty syön.

Onko sinulla arpia? - Mulla on pari arpea luomenpoistosta ja rinnassa arpi joka tuli kun synnyin.

Uskotko sielunkumppaneihin? - Kyllä uskon.

Entä yliluonnolliseen? - Todellakin uskon! Oon itse kokenut joitain juttuja joten todellakin.

Missä näet itsesi 10 vuoden päästä? - Varmaan asutaan edelleen Espoossa ja toivottavasti sit olen jo unelma ammatissani ja vanhetaan yhdessä Juhan kanssa. Julia on jo iso neiti ja eletään onnelista perhe elämää.

- Jonna-

Share
Ladataan...

Pages