Ladataan...
Jonnamariiia

Meidän elämään puhaltaa nyt siltä suunnalta uusia tuulia, että me muutetaan! Kuulitte aivan oikein, olemme löytäneet meille hieman isomman, mutta ennenkaikkea erilailla jaotellut neliöt ja muita arvostamiamme ominaisuuksia omaavan kodin. (Olipas vaikeesta sanottu lause) Tämä(kään) koti ei varmasti tule olemaan se viimeisin jossa viihdymme lopun elämäämme, mutta tällä hetkellä se on unelmieni täyttymys. Meidän neiti saa siis oman huoneen ja me saamme oman makuuhuoneemme takaisin itsellemme, vaikka se hieman haikeaa onkin laittaa neiti omaan huoneeseen (kyllä, meidän vauva on kasvanut jo niin isoksi.) Lisäksi muuttohaluuni vaikutti se erittäin paljon, että tulevassa kodissa on keittiö/olohuone yhdistelmä mikä on meidän elämäntilanteessa todella kätevä sekä talossa oleva hissi. Sekä meidän viikonloppu iltoja tulee kruunaamaan oma ihana SAUNA!

Vielä olis kuukausi muuttoon, ja mä en malta millään odottaa. Mä vaan tahtoisin niin jo päästä laittelemaan kaikkea ja kädet syyhyää kauheena. Olenkin jo ennakkoon vähän katsellut millasia juttuja me tarvitaan meidän vessaan ja saunaan sillä sinne joudutaan hankkimaan mm.suihkuverhoa ja kaappia :P sekä tietty neitin huoneeseen tarvitaan joitain juttuja. Koti postausta siis luvassa kun saadaan kaikki tavarat paikoilleen.

Siis niin jännää etten kestä!

-Jonna-

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

Moikka ja ihanaa alkanutta viikkoa! Täällä viikko on käynnistynyt nyt terveissä meiningeissä, toisin kuin viime viikolla. Olin koko viime viikon kipeä ihan sänkypotilaana ja varsinkin illasta, ja jopa puhuminen sattui :( Olin siis saanut jonkinsortin influenssan, mutta nyt voidaan jo paremmin ja neitin nuhakin on tainnut pääasiassa poistua.

Oltiinkin siis jo tänään taas kerhoilemassa piiiiiiitkästä aikaa mikä oli kyllä kiva juttu neitille kuin myös minullekkin. Ulkona paistoi aurinko pilvettömältä taivaalta ja siellä tuoksui kevät. <3 Mä niin rakastan tätä aikaa kun luonto herää eloon pitkän "kylmän" ja kostean talven jälkeen ja alkaa olla valosaa..uiui että!! Kierrettiinkin vielä kerhon jälkeen neidin simahdettua rattaisiin vielä pieni kävely ennen kotiin tuloa.

(Kuvat puhelimen kätköistä viimeisimmiltä viikoilta)

Täällä siis nautitaan keväästä, ootetaan pääsiäistä jolloin lähdetään pohjoiseen päin. Ollaan pääasiassa siirryttykin jo kevätvaatteisiin ja neiti oli niin innoissaan uusista tennareista :)

Mukavaa maanantaita!

-Jonna-

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

Mikä ihana päivä tänään. Kun heräsin aamulla, huomasin miten aurinko paistoi jo ihanasti. Ulkona on muutama aste pakkasta, mutta se ei nyt haittaa koska paistaa aurinko ja tietty koska mulla on ihana, uusi ja lämmin takki.

Lähdettiin Jossun kanssa sunnuntai brunssille Ciao kahvilaan. Mikä nautinto mennä ulos aamiaiselle ja vieläpä kun saa syödä aivan rauhassa Juhan jäädessä Julian kanssa kotiin leikkimään.

Käytiin brunssin jälkeen ottamassa asukuvia joissa uusi aivan ihanan täydellinen takki pääsi samalla esille. Olin kuolannut tuollaista takkia kaikkien päällä kenellä sellaisen näin mutten ollut onnistunut löytämään sellaista kaupasta. Lopulta ostin sen siis ystävältäni Anniinalta. Kävin muutama viikko sitten kylässä Anniinalla ja kappas, heti ulko-oven avattuani silmäni osuivat tähän kaunottareen, joka roikkui hengarissa eteisen kaapissa. Kävi ilmi ettei se ollut hänen mieleen, mutta minun mieleeni kyllä ja niinpä näin muutamaa viikkoa myöhemmin marssin Anniinalle uudelleen sovittelemaan takkia joka olikin minulle todella hyvä ja niinpä takki sai uuden hyvän kodin! :D hehe.

Nyt mukavaa sunnuntaitaI iltaa!

-Jonna-

Share
Ladataan...

Pages