Ladataan...
Jonnamariiia

Moii! Onko teillä ollu ihana viikonloppu? Tämä viikonloppu meillä oli ihan rento. Ei vieraita, eikä mitään muutakaan ihmeellistä tekemistä, tapahtumia tai mitään sellasia jossa ns. "pitäs käydä" :D Otettiin ihan niin rennosti kotosalla leikkien, nauraen, hölmöillen, telkkua katsellen ja pieniä päikkäreitä ottaen ja sit käytiin ihan extempore kauppakeskus Kaaressa jossa ei vierailla usein. Aiemmin oltiin käyty kerran ennen julian syntymää. Mä nukuin lauantai aamuna pidempään Juhan noustessa Julian kanssa seiskan aikoihin ja nyt sunnuntaina tehtiin toisin päin. :) Pidettiin myös poikkeus pieni herkku päivä tänään sunnuntaina ja ostettiin irkkareita :P  Tässä siis kuvia nyt meidän viikonlopusta.

Tänään olis vielä sunnuntai treenit ja loppu ilta rentoutumista ja valmistautumista huomiseen maanantaihin. Mennäänkin huomenna meidän ihan uusimpien ystävien luo kylään! Kivaa. :) <3

Ihanaa sunnuntai iltaa!

-Jonna-

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

Moii! ja ihanaa torstaita. Viikonloppu saapuu taas tosi nopeesti. :) as always :P Mä oon ollut tän aamupäivän yksin kotona Julian aloitettua kerhoilun viime tiistaina. Mulla siis on omaa aikaa joka tiistai ja torstai olla kotona ja tehdä kaikkia omia juttuja. Tänään mä suuntasin suoraan kerholta kaupan kautta ja nappasin matkalla vaniljalatten mukaan ja tulin kotiin lukemaan. Oon nimittäin päättänyt, että tänä vuonna mä luen ainakin yhden kirjan loppuun joten milloinka olisi parempi aika lukea kuin silloin kun koti on tyhjä. :D

Ýllärinä on tullut tän Julian kerhon aloituksen myötä miten sitä on niin tottunut jo olemaan Julian kanssa päivät niin ei meinaakkaan enää osata olla yksin kotona ja tehdä omia juttuja. Aina oon ollut kuitenkin sellanen, että mulla riittää tekemistä ja on edelleen, jotenkin vain ei osaa aloittaa tai päättää mitä tekis ja jotenki kaikki tuntuu niin helpolta et yhtäkkii voiski näin ja näin tehä kun ei olekkaan se pieni siinä huollettavana pariin tuntiin. Ehkä tähänkin tottuu ja ihan hyvä näin pieninä annoksina ensin kunnes neiti menee oikeesti päivähoitoon. Mut onhan se oma aika luxusta vaikka kuinka ihana meidän neiti onkaan <3

Nyt pitääkin jo rientää hakemaan neiti takaisin kotiin,

Love, Jonna

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

6.25 Herätys pärähtää soimaan. Ääni jota inhoon aamusin. :D "Maanantai" ajattelen ja hetken ajan mun fiilis on ihan blaah näin heti viikonlopun jälkeen, mut sit muistan, että meillä onkin kiva päivä tiedossa. Suukotan Juhaa ja nousen ylös tekemään puuroa.

7.00 Juha lähtee töihin ja meidän neiti nukkuu vielä. Vihdoin näin 1,5 kk päästä joulusta ollaan saatu korjattua unirytmi takas suunnillee ennalleen. "Ihanaa" ajattelen ja meen vielä hetkeks takasin peiton alle.

7.26 Havahdun puolihorros unesta, että neiti huutelee äitiä. Noustaan ylös ja teen neidille puuroa ja aamukaakaot. Itse en sitten kerenny syömään koska just tänään halusin meikata kunnolla ja käytän rajallisen ajan mieluummin siihen ja sitäpaitsi perhekerhossa saadaan aamiaista. :P

9.00 Ollaankin valmiina hississä menossa. Ulkona on reippaasti semmonen -8 astetta pakkasta joka nipistelee kasvoja. Muuten ilma on tosi jees. Valosaa ja aurinko pilkistelee. 

9.20 Saavutaan kerhoon jossa tutut äidit ja lapset odottelee. Mukaan joukkoon on tullut yksi uusi äiti jonka oon nähny pari kertaa toisessa kerhossa ompulla ja aletaan juttelemaan ja jutellaankin koko se kerho aika. Ihan hurjan mukava ja me vaihdetaankin numeroita jotta voitas tavata ihan muuallakin kuin kerhossa. :)

Sit oli ihana kun yks toinen äiti siellä kysy multa, että mistä päin oon kun mun puhe ei oo ihan kirjakieltä :D Ja sit et kun oon niin ihanan puhelias ja ilonen ihminen <3 Tulipa hyvä mieli tuosta lauseesta. Siinäpä sitten kerroin olevani pohjoisen tyttöjä.

11.00 Kerho loppuu ja lähdetään kaupan kautta kotia. Ollaan illalla menossa kylään joten käydään ostamassa ihana kukka tuliaisiksi.

11.30 Kotona. Neidillä on nälkä ja hän on väsy joten syödään ja mennään päikkäreille.

12.15 Teen itselleni vähän välipalaa ja puristan sitruunan veteen jota en aamun kiireessä kerennyt tehdä ja juoda. Samalla tietty täytyy katsoa parit Sinkkuelämät ja tietty mua alkaa väsyttää joten otan itsekkin pienet 15minuutin tirsat.

15.00 Tajuan kellon olevan jo näin paljon ja alan väsäämään ruokaa. Pitäsi keretä nopsaan syödä ja miltei olla valmis kun Juha tulee töistä ja ollaan lähdössä koko perhe klaukkalaan kylään. Ystäväperhe on muuttanut uuteen taloon ja mennään sinne käymään. Niin kivaa. Oon koko päivän odottanut tätä.

Siinä ruokaa tehdessäni posti kolahtaa luukkuun ja saan kirjeen. Avaan sen ja tajuan siinä lukevan, että Julia on saanut kerhopaikan! Siis en kestä. Niin ilo uutinen. Neiti pääsee siis joka tiistai ja torstai kerhoon ja ilman äitiä. Käyn vaan hänet viemässä pariksi tunniksi. WOUU! Ihan huippua. Luulen, että tekee niin hyvää Julialle ja mulle.

16.45 Ollaan valmiina ja päästään lähtemään.

17.30 Saavutaan perille ja hortoillaan vähän tietysti. Soitan tarkempia ohjeita perille ja sit me löydetään ihan näppärästi. "Klaukkala vaikuttaa tosi kivalta paikalta" mietin kun ajetaan sen keskustan ohi. Eikä matka tuntunut kauhean pitkälle. Ja mikäpä tässä autossa olis istuessa kun olin vielä edellisenä päivänä ladannut uutta musaa tikulle ja heivannut vanhoja jo ärsytykseen asti kulutetut biisit pois. :)

17.40 Heidän talo ja koti on kyllä just niin hieno kun osasin kuvitella. Aivan ihanaa! Tilaa ja valoisuutta riittää. Olin ihan haltioissani. <3 Sit ihana ystäväni Laura oli tehnyt myös tosi hyvää omena kaurapaistosta kahvin kanssa. NAM :P Kiitos!

19.50 Vitsit miten aika meni hyvässä seurassa niin nopeesti ja pian on kotiin lähdön aika Neiti on kans jo ihan poikki. Hän nukahtikin auto matkalle ja kerkes nukkua 20 minuuttia.

20.30 Saavutaan kotiin. Neiti saa kauheet iltahepulit vielä ennen ilta puuroa. Tottakaii kun kerkes nukkua autossa :D

21.00 Hammaspesut, yökkärien vaihto ja neiti unille. Jutellaan Juhan kanssa hetki miten kivaa oli käydä kylässä ja kerrotaan muutenkin toistemme päivistä mitä on tehty jne.

21.45 Katsellaan sit vielä salkkarit ja ollaan itsekkin jo ihan poikki. Mä varsinkin oli nukkunut edellisenä yönä tosi huonosti joten uni maistuu. Itsellekkin hammaspesut ja ready!

22.30 Nighty night and sweet dreams! Zzzzz..

 

Love, Jonna

 

 

Share
Ladataan...

Pages