Ladataan...
Jonnamariiia

Tänä vuonna meidän pääsiäinen meni reissun päällä. Käytiin pohjoisessa moikkaamassa ystäviä ja perhettä 4kk jälkeen. Lähdettiin perjantaina aamusta ajelemaan Kuopioon äitin luo, sieltä lauantai aamuna iisalmeen mummon luo ja sunnuntaina vielä pyhäjärvelle. Sunnuntai iltana ajeltiin vielä takas iisalmeen yöksi josta sitten aamulla vielä kohti kuopiota ja  varkauden kautta moikkaan kavereita ja ajomatka kotiin. Nää 4 päivää meni tosi nopeeta ja nyt taas takas kotona ja pitäs alkaa pakkailla muuttoa varten. Tässä meidän pääsiäinen tiivistettynä :D

Kavereiden kanssa höpöttelyä ja nauramista.

Aikaiset aamut ja pitkät aamupalat.

Mummon lihapullat.

Pääsiäiskoristeiden ihastelemista ja kuvaamista.

Kahvia ja jätskiä.

Kelkka-ajelua.

Ulkoilua.

Shoppailua.

Vanhojen työkavereiden yllättäminen.

Suklaamunien syöntiä enemmän kuin laki sallii :D.

Haleja.

Serkusten leikkejä.

Saunomista.

Ulkoilua.

Nyt meillä alkaa siis muutto rumba ja uudesta kodista tulossa siis postausta. Huomenna saadaan avaimet uuteen kotiin ja ruvetaan sinne hivuttautumaan pikkuhiljaa. :)

Miten teidän pääsiäinen meni? Mukavaa viikkoa! <3

-Jonna-

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

Moikka! Aatelkaa, nyt on jo perjantai! Minne se viikko oikein meni? :D Eilen oli tosi ihana aurinkoinen ja lämmin kevätpäivä. Mittari näytti jo + 9 astetta. Miten ihanaa, mä en kestä!! Mieli on niin virkee näinä tällaisina päivinä.

Mun veli kutsui meidät jossun kanssa kylään ja käytiin siellä siis kahvittelemassa ja sit ulkona ottamassa asukuvia.

Päällä mulla oli mustaa ja valkeaa kultaisilla yksityiskohdilla. Mä oon niin aivan rakastunut tuohon Anniinalta saamaani mustaan karvaliiviin etten voi tarpeeksi hehkuttaa sitä. Mielestäni se oli täydellinen piste eilisen asulle tuon valkean perustopin kanssa. <3 Se niin pääsee kesälläkin käyttöön.

Mukavaa viikonloppua!

-Jonna-

Share
Ladataan...

Ladataan...
Jonnamariiia

Nyt huhtikuun 1. päivä tuli kuluneeksi kolme...siis kolme kokonaista vuotta kun ollaan asuttu täällä. :D Aivan totaalisen hurjaa. Mä vieläkin ajattelen olevani uusi täällä vaikka enhän mä enää oo. Tänään Julian ollessa kipeä ja nukkuessa paljon, olen eksynyt katselemaan silloisia kuvia kun saavuimme kaupunkiin nimeltä Espoo. <3 joten eiköhän vähän muistella sitä täälläkin. :)

Mä niin vieläkin muistan sen jännityksen ja suuren innostuksen muutosta ja kaupungin vaihdosta. Se oli samalla niin kauheaa ja niin ihanaa ja jännittävää. Kaikki alkaisi alusta ja olisi ihan erillaista kuin ennen koko aikaisempi elämäni ja olihan tämä todellakin niin sellaista mitä en ollut ennen tehnyt. Näin jälkikäteen voin todeta, että muutos oli niiiin niiiin tervetullut ja ollaan kotiuduttu tänne erittäin hyvin ja olen 150% varma, että päätös oli juurikin se oikea. Tämä paikka vain tuntuu enemmän kodilta kuin Iisalmi ikinä ja  tunnen olevani juuri siellä missä minun pitääkin.

Näitä kuvia katsellessa mulle nousee hymy huulille ja se sama ihana fiilis kuin silloin oli. Aah mitä ihanaa aikaa se olikaan. Tottakaii nytkin on ihanaa, mutta erilaista aikaa kuin silloin. Silloin olin todellakin se "uusi tyttö" kaupungissa ja työpaikalla enkä tiennyt mihin olin tullut, tiesin vain mistä tulin ja ainoa joka mulla oli, oli Juha! <3 Nyt taas mulla on jo täällä muitakin perheenjäseniä ja paljon ystäviä ja tiedän missä olen ja mitä olen. Olen saattanut maailmaan pienen ihmisen joka on myös meidän kanssa täällä, Espoossa :) Enää meitä ei ole vain kaksi.

Muistan miten oli niin jännittävää lähteä tutkimaan isoa kaupunkia ja yllättyä niin monesti kaikesta ja positiivisesti. Ihastelin miten iso kaupunki on ja niin kaunis ja salaperäinen. Täällä oli kaikkea ja on vieläkin mitä haluan.

Ja mikä oli ehkä parasta, oli se että täällä mua ei tuntenut kukaan. Ei ollut ennakkoluuloja ja kaupungilla kuultuja juoruja vaan sain itse päättää mitä kerron ja kenelle. Pian huomasin miten avoimempia ja iloisempia ihmiset ovat täälläpäin suomea ja olin todella innoissani.

Täällä siis jatketaan elämää ja ollaan kiitollisia että löydettiin oma paikka jossa on hyvä olla!

 

ps. Ja tämähän on sitten vain oma kokemukseni ja mielipiteeni :)

-Jonna-

Share
Ladataan...

Pages