Ladataan...
Kiitos hyvää

Tuntuuko olo kipeältä? Pärskiikö kaikki ympärillä? Tekeekö mieli herkutella?

Apuun tulee tämä Vaneljan hoitava ja herkullinen manuka-hunajasta ja mustaherukoista syntyvä juustokakku!

Huom! Luvassa lisää hyvää tekeviä makeita herkkureseptejä ilman valkoista sokeria ja gluteenia joulukuun alussa Otavalta ilmestyvässä Kiitos hyvää -kirjassani! Pysyt tilanteen tasalla täällä. 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kiitos hyvää

Holler kaikki gluteenittomien pitsojen ystävät! Ja kaikki viljattomien ja hiivattomien pitsojen ystävät. Ja ennen kaikkea kaikki laatua arvostavat nautiskelijat!

Täältä löytyisi nyt yksi todella herkullinen pizzaohje viikonloput herkutteluihin. 

Reseptin tarjoilee uusi sivustoni VANELJA.

 

V

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kiitos hyvää

Moi, te kaikki Kiitos hyvää -kanavaa seuranneet kaverit! Täten julistan ilmoille uutisen: Uusi nettisivustoni VANELJA on avannut ovensa.

Mikäli siis seurasit aikoinasi tätä blogia, suosittelen nyt kääntämään uudelle kanavalle. 

VANELJA tarjoilee muun muassa tämän upean gluteenittoman suklaaleivän vispatulla vaniljavoilla. 

Kyseinen resepti löytyy täältä. Tervetuloa tutustumaan, tervetuloa puhtaiden nautintojen pariin.

Mahtavaa nähdä taas! Tuu kylään ja jätä kommenttis!

V

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kiitos hyvää

Näin se tämäkin päivä sitten lopulta koitti - Viimeinen päivä syyskuuta. Viimeinen päivä Kiitos hyvää -blogia.

En antaudu nyt sen syvällisempiin jäähyväispuheisiin, koska niistä tuppaa minun tapauksessani tulemaan aina turhan pateettisia ja mahtipontisia. Sen sijaan ojennan läksiäislahjaksi kakun - Minkäs muunkaan. Kakun, joka ponnistaa voimansa syksystä, enteilee makunsa ja täyteläisyytensä puolesta talvea ja hoitaa makeannälkäisiä makunystyröitäsi äärettömän sulavalla taituruudella.

Tämä sulotar tuokoon turvaa, lämpöä ja hellyyttä syyspäiviisi ja talvi-iltoihisi.

Aamupalanakin hän toimii yllättävän kivasti. Ja lounaana. Molemmat sain tänään itse kokea touhutessani niin tohkeissani uusien projektieni parissa, että unohdin vähän hengittää ja syödä.

SUKLAA-PUNAJUURI-KAKKU

(gluteeniton, sokeriton, maidoton)

Ohje on siirtynyt uudelle sivustolle. Reseptit tarjoilee nyt VANELJA.

Vaaleanpunainen Täyte:

Ohje on siirtynyt uudelle sivustolle. Reseptit tarjoilee nyt VANELJA.

 

Ja vaikka kakku on melkoisen täyttävää, oli sitä silti pakko taas napata toinenkin viipale välipalaksi teekupin kylkeen, juhlavasti tätä viimeisen postauksen kirjoittamista säestämään.Näissä juurevan suklaisissa tunnelmissa toivotan teille onnellisia päiviä ja kiitän koko sydämelläni hyvästä seurasta. Olihan tämä aivan ainutlaatuisen upea pieni huviretki.

Ja mitä kaikkea loistavaa tuolla tulevaisuudessa jo siintääkään. Matkan jatkumista ja uusia seikkailuja voit seurata varmimmin Kiitos hyvää:n facebook-sivuilla.

Nyt lusikoin viimeisen palan suuhuni, lähetän suklaisen lentosuukon ja niiata niksautan.

Kiitos, oli hyvää.

♥ Virpi

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kiitos hyvää

Olen kuullut useamman kerran lauseen: “Sun mies on varmaan tosi onnellinen kun kokkailet aina kaikkia ihania herkkuja.”

Niin, no ihan onnelliselta mieheltä hän kyllä vaikuttaa, mutta herkkukokkailuillani ei välttämättä ole kovin suurta osuutta asiaan. Elämän vitsikkyys nimittäin näyttäytyy jälleen kerran siinä, että kaltaiseni makeistehtailija on lyöttäytynyt yksiin henkilön kanssa, joka ei ole liiemmin makean perään, vaan rakastaa suolaisia ruokia. Ja itsehän en ole kovinkaan häävi kokki mitä tulee suolaisiin resepteihin. Ne eivät vain jostain syystä inspiroi. Ja mies ei vain jostain syystä inspiroidu itse liiemmin kokkaamaan. Joten näistä syistä päädymme melko usein syömään suolukkamme ulkona.

Paitsi eilen. Päätin nimittäin tehdä jotain, joka takuuvarmasti miellyttäisi myös miestä. Pitsaa nimittäin. Eli siis pizzaa. Ja täytyy sanoa, että vaikka en ole itsekään koskaan nyrpistänyt hyvälle pitsalle nenääni, niin nyt kyllä noustiin ihan uudelle levelille. Suosimani gluteeniton ruokavalio ei ole useinkaan pystynyt tarjoamaan kovinkaan häävejä pitsapohjia, mutta tämä teos - vautsi. Ja kukaan ei maistaessa uskoisi, että pohjataikina syntyy vain kolmesta raaka-aineesta - kukkakaalista (!), vuohenjuustosta ja kananmunasta.

Ohuen ja rapsakan pitsapohjan ystävä saattaa jäädä tästä pitsasta vajareihin, mutta itse kehottaisin suhtautumaan tähän ruokaan ihan omana ihanana itsenään, enkä pilaamaan makunautintoa vertailemalla pitsaa muihin lajitovereihinsa. Tämä on nimittäin tilaisuutensa ansainnut, voin luvata.

! Ohje on siirtynyt uudelle sivustolle. Reseptit tarjoilee nyt VANELJA !

Niin, ja se mies. Sekin tykkäsi, ja oli tosi onnellinen.

♥ Virpi

Share
Ladataan...

Pages