Ladataan...
Kiitos hyvää

Näin se tämäkin päivä sitten lopulta koitti - Viimeinen päivä syyskuuta. Viimeinen päivä Kiitos hyvää -blogia.

En antaudu nyt sen syvällisempiin jäähyväispuheisiin, koska niistä tuppaa minun tapauksessani tulemaan aina turhan pateettisia ja mahtipontisia. Sen sijaan ojennan läksiäislahjaksi kakun - Minkäs muunkaan. Kakun, joka ponnistaa voimansa syksystä, enteilee makunsa ja täyteläisyytensä puolesta talvea ja hoitaa makeannälkäisiä makunystyröitäsi äärettömän sulavalla taituruudella.

Tämä sulotar tuokoon turvaa, lämpöä ja hellyyttä syyspäiviisi ja talvi-iltoihisi.

Aamupalanakin hän toimii yllättävän kivasti. Ja lounaana. Molemmat sain tänään itse kokea touhutessani niin tohkeissani uusien projektieni parissa, että unohdin vähän hengittää ja syödä.

SUKLAA-PUNAJUURI-KAKKU

(gluteeniton, sokeriton, maidoton)

Ohje on siirtynyt uudelle sivustolle. Reseptit tarjoilee nyt VANELJA.

Vaaleanpunainen Täyte:

Ohje on siirtynyt uudelle sivustolle. Reseptit tarjoilee nyt VANELJA.

 

Ja vaikka kakku on melkoisen täyttävää, oli sitä silti pakko taas napata toinenkin viipale välipalaksi teekupin kylkeen, juhlavasti tätä viimeisen postauksen kirjoittamista säestämään.Näissä juurevan suklaisissa tunnelmissa toivotan teille onnellisia päiviä ja kiitän koko sydämelläni hyvästä seurasta. Olihan tämä aivan ainutlaatuisen upea pieni huviretki.

Ja mitä kaikkea loistavaa tuolla tulevaisuudessa jo siintääkään. Matkan jatkumista ja uusia seikkailuja voit seurata varmimmin Kiitos hyvää:n facebook-sivuilla.

Nyt lusikoin viimeisen palan suuhuni, lähetän suklaisen lentosuukon ja niiata niksautan.

Kiitos, oli hyvää.

♥ Virpi

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kiitos hyvää

Olen kuullut useamman kerran lauseen: “Sun mies on varmaan tosi onnellinen kun kokkailet aina kaikkia ihania herkkuja.”

Niin, no ihan onnelliselta mieheltä hän kyllä vaikuttaa, mutta herkkukokkailuillani ei välttämättä ole kovin suurta osuutta asiaan. Elämän vitsikkyys nimittäin näyttäytyy jälleen kerran siinä, että kaltaiseni makeistehtailija on lyöttäytynyt yksiin henkilön kanssa, joka ei ole liiemmin makean perään, vaan rakastaa suolaisia ruokia. Ja itsehän en ole kovinkaan häävi kokki mitä tulee suolaisiin resepteihin. Ne eivät vain jostain syystä inspiroi. Ja mies ei vain jostain syystä inspiroidu itse liiemmin kokkaamaan. Joten näistä syistä päädymme melko usein syömään suolukkamme ulkona.

Paitsi eilen. Päätin nimittäin tehdä jotain, joka takuuvarmasti miellyttäisi myös miestä. Pitsaa nimittäin. Eli siis pizzaa. Ja täytyy sanoa, että vaikka en ole itsekään koskaan nyrpistänyt hyvälle pitsalle nenääni, niin nyt kyllä noustiin ihan uudelle levelille. Suosimani gluteeniton ruokavalio ei ole useinkaan pystynyt tarjoamaan kovinkaan häävejä pitsapohjia, mutta tämä teos - vautsi. Ja kukaan ei maistaessa uskoisi, että pohjataikina syntyy vain kolmesta raaka-aineesta - kukkakaalista (!), vuohenjuustosta ja kananmunasta.

Ohuen ja rapsakan pitsapohjan ystävä saattaa jäädä tästä pitsasta vajareihin, mutta itse kehottaisin suhtautumaan tähän ruokaan ihan omana ihanana itsenään, enkä pilaamaan makunautintoa vertailemalla pitsaa muihin lajitovereihinsa. Tämä on nimittäin tilaisuutensa ansainnut, voin luvata.

! Ohje on siirtynyt uudelle sivustolle. Reseptit tarjoilee nyt VANELJA !

Niin, ja se mies. Sekin tykkäsi, ja oli tosi onnellinen.

♥ Virpi

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kiitos hyvää

Hei pienet pupuseni! Pyysin teitä parisen viikkoa sitten liittymään facebookin Kiitos hyvää -sivulle, jotta saisitte varmasti kaikki uutiset ja tiedot tuoreina ja raikkaina perille, ja niinhän te sitten lisäännyitte muutamalla sadalla tyypillä silmänräpäyksessä. Vau!

Viriiliytenne kunniaksi päätin hemmotella teitä oikein kunnolla - Luvassa on syksyä hellästi piristävä kilpailu ja reseptikimara, joka lämmittää ja pehmentää syksyn viimoissa paremmin kuin villasukat.

Ja mikäpä muukaan voisi vahvistaa ja helliä kroppaa ja mieltä samanaikaisesti ja yhtä tehokkaasti kuin hyvä smoothie. Siksipä kehittelin teille seitsemän vahvistavaa ja virkistävää smoothierseptiä, reseptin jokaiselle viikonpäivälle.

Kaverina kilpailussa ja resepteissä on upea Four Sigma Foods, joka valmistaa mielestäni tällä hetkellä ehkä markkinoiden laadukkaimpia ja freeseimpiä luonnollisia ravintolisiä, superfoodeja ja ravinnepommeja. Ehdottomasti omia suosikkejani päivittäisten smoothieideni seassa.

Oma tapani on huiskia heidän jauheitaan melko suurpiirteisesti, vähän vaikka mitä, vähän vaikka mihin, mutta nämä smoothiereseptit ovat oikea design-työtä, sillä FSF:n pojat suunnittelivat kuhunkin smoothiereseptiini toimivimmat lisukkeet, jotka nostavat juomien maut ja tehot vielä muutaman asteen korkeammalle.

Sanoisin, että tässä yhteistyössä on nyt sitä todellista voimaa.

Ja tässä tulevat tämän syksyn smoothiesankarimme.

 

Ja sitten siihen kilpailuun, joka tapahtuu tällä kertaa facebookin puolella. Osallistuaksesi kilpailuun, pyytäisin liittymään Kiitos hyvää -facebook-sivulle, mikäli et ole sitä jo tehnyt, ja kirjoittamaan tämän postauksen perään oman suosikkismoothiereseptisi. Mikäli sinulla ei vielä ole lempismoothieta, voit kertoa millaisista raaka-aineista ja mihin tarkoitukseen/tilanteeseen kaipaisit smoothiereseptiä, esimerkiksi lisää energiaa antamaan, treenin jälkeen tms. Jos sinulla ei ole facebook-tiliä, voit lähettää vastauksen osoitteeseen: virpi (at) kiitoshyvaa.fi.

Voittajaohje tai -toive toteutetaan ja julkaistaan, minkä lisäksi voittaja saa FSF-tuotepaketin, josta löytyy laadukkaita lisukkeita smoothien tekoon, kuten immuniteettia vahvistavaa Maitakea, energisoivaa Drive-jauhesekoitusta ja hyvän oloa nostattavaa Party Honey - hunajaa. Ja vaikka et voittaisi varsinaista palkintoa, niin reseptien jakamista voi katsoa hyväntekeväisyytenä, eli hyvä kiertää ja kaikki voittavat.

Vastausaikaa päättyy ensi viikon keskiviikkona 25.9. klo 22. Kilpailu on päättynyt. Kiitos osallistumisesta!

Näine hyvineni toivotan smoothia eli soljuvan pehmeää viikonloppua!

♥ Virpi

Share
Ladataan...

Ladataan...
Kiitos hyvää

Kirjoitin teille maanantain kunniaksi runon ja reseptin:

Elä ryppyile, ota rusina. Elä suutu, syö suklaata.

Elä Maire masennu, se on vaan maanantai.

Elämä on parempaa kun on suussa rusinasuklaata.

Älköön kukaan kuitenkaan erehtykö luulemaan, että resepti vastaa laadussaan alun runoa. Se on nimittäin toista maata.

Sen voin taata.

Kun on suussa rusinasuklaata.

♥ Virpi

Share
Ladataan...

Pages