Ladataan...
Kolmen koto

Tein raskustestin 25. lokakuuta, kun menkat olivat sen verran myöhässä että alkoi vähän ihmetyttämään. Ja sieltähän se hyvinkin selvä positiivinen tulos tuli, raskaana ollaan! Ekassa raskaudessa en uskonut sitä millään ja tein varmaan heti kymmenen testiä putkeen, mutta nyt tiesin että tikku ei valehtele, vaikka olikin sellainen alkeellisin versio ever. Uskomattomalta se silti tuntui, onnenkyyneleet valui ja pienet ilon kiljahdukset sai Iinunkin ihmettelemään että mitä nyt tapahtuu. Parin viikon päästä varasin ekan neuvola-ajan, joka oli sitten 14. marraskuuta.

Ihan alku meni samanlailla kun Iinusta. Ekoilla viikoilla ei ollut mitään oireita, kunnes ihan jäätävä väsymys ja aamu/päivä/ilta pahoinvointi pamahti päälle joskus 7.-8. viikon tietämillä. Väsymys oli ehkä hermoja raastavinta, koska viiden jälkeen ei meinannut päästä sohvalta ylös, vaikka kouluhommia olisi pitänyt hoitaa ja kaikki muut siinä sivussa. Mutta onneksi olo taas helpotti suunnilleen 12. viikolla pahoinvoinnin suhteen, mutta tilalle tuli jäätävät päänsäryt. Verenpaine mulla on aina ollut matala ja raskauksissa se vaan laskee loppua kohden koko ajan ja siitä johtuu tuo päänsärky. Vaikka kuinka juon vettä, käytän reippaammin suolaa ja syön välillä salmiakkia/lakritsaa ei apua niistä oikein ole. Tai no, tiedä sitten kuinka matalalla se verenpaine olisi ilman noita apuja. Pääkipu on kyllä veemäinen homma ja särkylääkkeen otan ihan vasta sitten kun ei tolpilla meinaa muuten pysyä. Muuten olo on ollut todella hyvä, niinkuin Iinusta myös mulla oli kanssa todella hyvä raskausaika ja olin elämäni kunnossa. Jossakin vaiheessa ensimmäisessä raskaudessa oli kylläkin kovaa vatsanvääntöä, mutta se nyt on pientä verrattuna niihin, jotka joutuvat oksentamaan testin tekemisestä synnärille asti! Oikeesti, voima olkoon heidän kanssaan joilla raskausaika on yhtä tuskaa, kyllä sen soisi olevan kaikille seesteistä aikaa, jotta siistä saisi nauttia koko yhdeksän kuukauden ajan!

Suurin ero, mitä on tässä ja edellisessä raskaudessa on sellanen tietynlainen rentous. Jos ekassa raskaudessa oli hyvinkin perillä raskausviikoista, päivistä, sikiön kehityksestä ynnä muista, niin nyt on vaikeaa edes muistaa koska on seuraava neuvola käynti ja koskas se laskettuaika nyt olikaan :D! Ekassa raskaudessa vauvan tuloa odotti ihan hulluna ja päiviä tuli laskettua, kun nyt taas ajattelee että raskaus saisi kestää vaikka vuoden! Kätilöäkin huvitti ultrassa, kun laskettua aikaa siirrettiin 10 päivällä eteenpäin ja olin tästä vain tyytyväinen (osasyynä toki meidän toukokuussa tuleva Kroatian reissu). Tottakai on ihanaa saada uusi perheenjäsen taloon, mutta ei tässä nyt mikään hoppu ole, olisi kiva päästä muuttamaankin isompaan tupaan ennen sitä...

Tuntuu että raskaus näkyisi nyt hitaampaa kuin Iinusta, vaikka yleensä se ilmeisesti toisessa raskaudessa näkyisi nopeampaa. Nyt 16. viikon alkaessa kumpare alkaa vasta näkymään. Liikkeitä tosin on jo tuntunut, ei mitään selviä potkuja mutta sellasta möyrimistä ja liplatusta. Ekassa raskaudessa liikkeet tuntuivat vasta lähempänä 20. viikkoa. Tosin nyt jo osaa tunnistaa mikä on vauva ja mikä on suolistossa kiertävä ilma :D .  Ihanaa kasvattaa sisällään uutta elämää!

Share

Ladataan...
Kolmen koto

Tiedättekö sellaisen mielukuvan, mikä tulee kun ajattelee ihan oikeaa pullaa uunissa? Itselläni tulee ainakin kaunis uuninluukku ja keskellä uunipeltiä komeilee muhkea, kohonnut sokeripulla, josta pikkusen nousee höyryä... Sellainen mulla oli mielessä, kun tätä kuvaa otin ja sellaisella kuvalla oli tarkoitus kertoa facebookissa raskaudestani, mutta lopputulos olikin tuo yllä oleva pullakuva. Ei menny niinku strömssöössä, mutta onneksi (suurin osa) kavereistani tajusi ihan tälläkin kuvalla missä mennään, hahha!

Eli kyllä, täällä on painettu pian raskaudesta jo 40% läpi (huihuihui) ja tästä vuodesta on tulossa varmasti taas ihan erimoinen mitä edellisistä! Tämä uusi tulokas on kyllä kovasti toivottu ja haluttu ja on aivan ihanaa saada Iinulle sisarus <3. Niin ja kesävauva, ihanaa!

Share

Ladataan...
Kolmen koto

Tämän postauksenhan piti tulla jo kaksi kuukautta sitten, mutta enempiä lässyttämättä, se tulee tässä ja nyt! Eli palataan mun tämän hetken lemppari meikkeihin ja tarkemmin silmä- ja huulimeikkeihin. Lemppari pohjustusmeikkeihini voit kurkata täällä.

Luotto luomiväripalettinani on toiminut jo kauan Urban Decayn Naked 2. Tuolla paletilla saa niin kevyen arkimeikin kuin tummemmankin iltameikin. Arkisessa käytössä itselläni on eniten käytössä sävyt foxy ja bootycall. Välillä tykkään tuoda vähän särmää chopper ja tease sävyillä. Harkinnassa on hankkia toinenkin, en ole vain osannut vielä päättää, olisiko se naked 3 vai naked heat paletti. Kolmonen tulisi varmasti kovaan käyttöön, mutta heatillä saisi vähän uudenlaisia silmämeikkejä.

Kulmaväristä parhaaksi toteamani on Anastasian voidemainen Dipbrow Pomade sävyssä blonde. Se vaan on helppo levittää, pysyy paikoillaan, saa kevyemmät tai vahvemmat ja tummemmat kulmat ihan vaan tuolla yhdellä sävyllä. Itse en tykännyt Anastasian omasta kulmakarvasiveltimestä ja olenkin jo pitkän aikaa käyttänyt kulmavärin kaverina Sigman E75 sivellintä. Ripsarista luulin löytäneeni lopullisen lempparini, kun hankin Lancomen Monsieur Bigin, mutta äitini sai minut hankkimaan samaisen merkin Hypnose Volume a portet ripsarin ja nyt luulen olevani parhaimman ripsarin käyttäjä! Tämä jälkimmäinen erottelee, tulee oikeasti pituutta ja tarvittaessa volyymia ja se, mikä tekee selvän eron Monsieuriin, tämä Hypnose pysyy paikallaan koko päivän. Ei siis tee tummia silmänalusia eikä varise ja siitä kymmenen pistettä! On tuntunut vaikealta löytää ripsaria joka EI OLE vedenkestävä, mutta silti pysyy ja nyt se on löytynyt, jihuu!

Huulipunissa(kin) luotan Urban Decayn Vice huulipuniin ja kyniin. Omistan noista huulipunista muutaman sävyn ja "koostumuksen" ja käytetyimmäksi on noussut comfort matte sävyssä checkmate. Ihanan raikas sävy, hyvä koostumus ja näyttää täydellisen siistiltä saman sävyisen kynän kanssa käytettynä.

Share

Pages