Ladataan...
Kolmen koto

Kevättä on jo paljonkin rinnassa vaikka parhaillaan takatalven myrsky pauhaa ulkona. Mutta ei anna sen masentaa, kunnon talvi niin tulee kunnon kesä ja kuukauden päästä on jo ihan varppina kevät! Kotona sisustus on alkanut taas vaihtumaan valoisempaan ja värikkäämpään ja samoin on alkanut käymään Iinunkin vaatekaapille. Esittelen parissa postauksessa vähän vaatehankintoja, joita olen tehnyt Iinulle kevättä ja kesää ajatellen, eli nämä vaatteet korkataan tosiaan vasta kun mittari on selvästi punasen puolella!

Tässä mun ihan ehdoton lemppari setti ja niin herkun värisenä! Tämä on Iinun kolmas addun verkkapuku, koska ne ovat osoittautuneet niin käytännöllisiksi ja ovat pysyneet ihan moitteettomassa kunnossa. Kun Seinäjoen Pomp Shop julkaisi instagramissaan kuvan näistä verkkapuvuista en epäillyt hetkeäkään, vaan lähdettiin heti kaupungille nappaamaan Iinulle oma. Tuo keltainen on vaan niin kaunis väri! Kaveriksi tilasin Zalandolta Adidaksen tennarit, jotka ovat väriltään vaaleanpunaiset/korallit (?). Tennarit on ihanan kevyet ja nauhat ovat helpot kuminauhat, eli ei solmimista ja jatkuvasti aukeavia naruja!

POMPdeLUX:in SS18 mallistosta tilasin Iinulle nämä pari ala- ja yläosaa oikeastaan meidän Kroatian matkaa ajatellen. Tykästyin todella tuohon elmo powder kuosiin ja ajattelin sitten kaveriksi tilata yhden paidan ihan vain yksivärisenä. Setit ovat hauskoja, koska niitä voi käyttää ristiin, materiaali on ihanan kevyttä ja onhan nuo nyt kauniit! Ehkä joku kevyt neuletakki olisi vielä kiva löytää näihin kaveriksi.

 

Share

Ladataan...
Kolmen koto

Päätin alkuvuodesta alkaa panostamaan omaan hyvinvointiin. Noh, se oli ehkä vähän niinkuin uudenvuoden lupaus ja aika hyvä eikö? Vuosia olen laittanut muiden ihmisten kuontaloita kuntoon ja itsensä hemmottelu ja hoitaminen on unohtunut melkein kokonaan, satunnaisia kosmarilla käyntejä lukuun ottamatta. Ensiksi varasin ajan helmikuulle pitkään jalkahoitoon, missä jaloistani tehtiin taas pehmeät ja sain nauttia pitkästä jalkahieronnasta (joka oli tietty se jalkahoidon pääpointti ;) ). Kyllä jokaisen pitäisi joskus käydä hyvässä jalkahoidossa, askeleet tuntuvat heti kevyemmiltä! Itse kävin täällä Seinäjoella Sorsanpesällä sijaitsevassa kauneushoitola Paradis:issa. Heli on aivan ihana kosmetologi ja sinne oli tosi helppo mennä ja olla ja juttua piisasi.

Mutta se itse asia mistä tulin nyt kirjoittamaan. Olen jo kauan lukenut juttuja, ihastellut blogikirjoituksia ja katsonut joitakin videoita Exuviance kasvohoidoista ja tuotteista ja kuinka tehokkaalta sarja vaikuttaa. Tuotteet ovat ensin olleet käytössä vain ihotautilääkäreillä, mutta nykyään (olisiko ollut jo 14 vuoden ajan?) niitä on saanut hankittua valtuutetuilta jälleenmyyjiltä. Olin melkein varma, ettei Seinäjoella ole kauneushoitolaa, jossa Exuviancella hoitoja tehdään ja josta tuotteita saisi hankittua, mutta pah kuinka väärässä olinkaan ja ilokseni ei tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan! Googlasin ja löysin Sinun Salonkisi, joka itseasiassa on meidän kampaamon melkein naapuri. Varasin heti ajan Tanjalle ja eilen oli tuo päivä kun kirpakassa pakkasessa kipsutin naama punaisena ja hilseilevänä Sinun Salonkiisi kyläilemään. Hetken odotellessani aikani alkamista, silmäilin vähän myyntihyllyä jossa oli kauniisti aseteltu laajasti Exuviancen tuotteita. Ai niitä on noin paljon!

Alkuun juteltiin Tanjan kanssa ihostani, sen ongelmista ja tarpeista. Kasvojeni iho on ohut ja se punoittaa herkästi. Näin talvisin varsinkin otsan iho aivan hilseilee, vaikka tungen siihen kilon yövoidetta jok ikinen ilta. Epäpuhtauksia myös jonkin verran on, eikä kasvojani ole puhdistettu kosmetologilla sitten vuosiin. Tanja kertoi alkuun selkeästi kaikki vaiheet mitä tullaan tekemään, minkälaisia aineita käytetään, miltä ne tulee tuntumaan kasvoilla ja kuinka yleensäkkin tuo Exuviance toimii. Tuli heti sellainen olo, että nyt olen ammattilaisen käsissä. Sitten sain vain keskittyä makaamaan lämpöisen peiton alla, rentouttavaa musiikkia kuunnellen, kun toinen hoitaa ihoani parempaan kuntoon. Vaiheita oli monta, oli alkupuhdistukset, happokuorintaa, mekaaninen puhdistus ja sen jälkeen kosteutettiin kasvoja oikein kunnolla seerumeilla ja naamioilla. Suunnilleen hoito meni näin, keskityin niin nauttimaan, etten nyt ihan varmaksi sano jos jotain unohtui tai järjestys meni vähän erilailla :D . Naamion ajaksi sain jotkut ihanat toppatöppöset jalkaan, jotka tuntuivat jaloissa vähän niinkuin verenpainamittareilta mutta mukavemmilta. En nyt niistäkään muista mitä ne teki, olisiko ollut jotain lymfatouhua tms?? Olin aivan varma että kun pediltä nousen, peilistä näkyy vain paloauton punainen naama, mutta kasvoiltani oli hävinnyt se laikukas punaisuus joka oli tullessa ollut! Iho näytti heti paljon terveemmältä ja hyvinvoivalta, aivan ihana fiilis!

Hoitohuoneesta siirryttiin myyntihyllylle, jossa Tanja kertoi Exuviancen tuotteista ja erityisesti niistä mitä suosittelisi minulle. Päädyin ottamaan "matkapussukan", jossa oli periaatteessa kaikkia tuotteita pieni pullo joita tarvitsisin. Näin pääsen nyt parin viikon ajan testailemaan ja vähän harjoittelemaan tuotteiden käyttöä, kunnes sitten tiedän mitä tuotteita haen täysikokoisena. Exuviancen tuotteet ovat hintavia, joten summanmutikassa en viitsisi kymmentä pulloa kotiin heti alkuun ostaa, mutta olen varma, että kun testailueräni loppuu, vaihtuu ihonhoitosarjani Exuviancen tuotteisiin. Nytkin aamupuhdistuksen jälkeen kasvoni ovat ihanan pehemeät ja ai IHANUUS noiden tuotteiden tuoksua <3. Minultakin siis vahva suositus Exuviancelle, mutta käy ensin ammattilaisella kasvohoidossa jotta hän osaa neuvoa sinulle oikeat kotihoitotuotteet!

Share

Ladataan...
Kolmen koto

Meillä Iinun kanssa jutellaan päivittäin vauvasta ja siitä, kuinka Iinusta tulee kesällä isosisko. Ollaan ihailtu hänen kanssaan ultrakuvia ja olen yrittänyt selittää, että tuleva vauva on tyttö. Melkein päivittäin Iinu kysyy koska vauva tulee ja kaikkea vauvan kehityksestä, mm. koska vauva osaa leikkiä, koska kävellä entä koska uida? Ollaan katseltu yhdessä myös Iinun vauvakuvia ja olen niiden avulla koittanut kertoa kuinka vauva kasvaa ja kehittyy päivä päivältä taitavammaksi ja että joskus Iinu saa pikkusiskosta oivan leikkikaverin. Mummujen ja pappojen kanssa Iinu on ollut ehkä vähän niukka puheisempi vauvasta, olisiko pientä mustasukkaisuutta kuitenkin? Olen muuten lueskellut tässä pikkuhiljaa todella mielenkiintoista kirjaa, Taina Laajasalon ja Silja Salmen "kun kolmesta tulee neljä". Kirja käsittelee mielenkiintoisesti ja helppolukuisesti toisen lapsen saamisesta, vanhemmuudesta, sisaruudesta ja parisuhteesta ja kirjassa tavalliset ihmiset kertovat miten arki on muuttunut toisen lapsen myötä ja mitä kaikkea toinen lapsi tuo tullessaan. Kirjassa on myös hyviä vinkkejä ja tutkittua tietoa, suosittelen lukaisemaan jos aihe on ajankohtainen!

Niin tosiaan! Pari viikkoa sitten oli rakenneultra ja kun kaikki näytti olevan kunnossa kysäisin kätilöltä että noh, kumpis se on? Ja arvasinhan mä oikein että tytön tylleröinen siellä ja ihan selkeästi <3. Ihanaa saada Iinulle pikkusisko! Vaikka oma veljeni onkin mulle tosi rakas, olen aina kaivannut vähän siskoa, varsinkin näin aikuisiällä. Ja ehkä mä odotan myös ihan pikkasen sitä, että saan pukea tytöille samanlaisia mekkoja ;).

Raskaus on mennyt edelleen tosi hyvin ja hyvin samanlailla kuin Iinusta. Nyt mennään 23. viikkoa, maha on kasvanut oikein kunnolla ja olo on hyvä ja energinen. Vauvan potkut tuntuu ja näkyykin jo päälleppäin välillä ja muutama harjoitussupistus on tullut. En tiedä olenko sanonut tän jo montakin kertaa, mutta voisin olla aina vaan raskaana! Ainut mikä harmittaa näillä pakkasilla, on se kun toppahousujen nappi ei mene enää kiinni...

Share

Pages