Ladataan...
Köyhä shoppailija

Käsilaukku - MANGO - 30€
Huivi - H&M - 20€

Pieni laukku mutta tilaa löytyy! Olen etsinyt jo aika kauan uutta käsilaukkua joka olisi pienempi kun minun MK laukkuni, oli vain yksi kriteeri että kamera pitä mahtua sinne ja että siinä pitää keskellä olla oma tasku kameralle niinkuin minulla nytten on. 

Tämän laukun näin vähän aikaa sitten sattumalta oikeastaan silloin kun Fia kokeili sitä itselleen, mutta päätyi toiseen. Silloin rakastuin siihen, mutta yritin löytää ensin vastaavan. Mitään lähellä tämän näköistä en löytänyt ja päätin sitten ostaa tämän ihanuuden! Tai en edes tarvinut ostaa sitä kun äiti toi minulle sen tulijaisiksi Tallinnasta! 

Olen jo aivan liian kauan kävellyt saman käsilaukun kanssa, eli nyt oli jo aikakin uuteen! Olette täällä blogissakin varmaan nähneet yhtä samaa laukkua melkein koko ajan.

Tänään tulee serkkuni yökylään meille, suunnitelmana on Linnanmäki ja perjantaina sitten Haikkoo spa. Kai nyt vähän pitää hemmotella minun ihanaa serkkua? Ajattelin kirjoittaa että olen lapsenvahti hänelle, mutta en ole koska hän on jo 14 vuotta. Muistan kun juuri pidin hänet sylissä kun hän syntyi. Minun pienet lapset (eli siis serkut) ei todellakaan ole mitään pieniä lapsia enään, kohta he ovat jo niin vanhoja että vietämme viini iltoja yhdessä. Okei siihen on kyllä vielä aikaa :D 

Hyvää torstaita teille! Itselläni on huomenna kesäloma päivä ja nautin ihanasta aamupalasta ja spasta Julian kanssa. 

(ps. että minua ärsyttää että huivi on noin huonosti kuvassa..) 

Terveisin Ida 

Share

Ladataan...
Köyhä shoppailija

Meillä kotona kuluu paljon aikaa TVn ääressä. Melkein aina syömme myös sohvalla koska se on niin helppo kun voi katsoa telkkaria samalla.
Minä olen melkoinen fani kun kyseessä on Netflix. Itse en katso sarjoja mistään muualta. 

Olisi ihanaa jos ei olisi niin koukussa Netflixiin ja löhöilyyn. Yleensä telkan edessä tulee syötyä myös kaikkea tarpeetonta. Itselläni on niin suuri vatsalaukku että voin syödä kuinka paljon vaan ja kun olen täynnä niin tunnin päästä minulla on taas nälkä ja sen jälkeen voisin ahmia saman verran. Yritän kuitenkin koko ajan vähennellä sohvalla löhöilyä ja ruuan syöntiä sohvalla että se vatsalaukku joskus pienenisi ja ei tarvitsisi syödä koko ajan. Jos en osaa sanoa ei, voin ahmia vaikka 6 leipää illalla. Olen maailman huonoin laihduttaja ja vihaan kaikkea terveellistä, mutta yritän parhaani. 

Minulla käy aina vielä niin että jos aloitan katsomaan jotain sarjaa tai elokuvaa katson sen myös loppuun. Niin kuin viikonloppuna kun katsoin koko Riverdalen ensimmäisen tuotantokauden 12 tunnissa. 

On harmi että lukeminen jää kokonaan pois, mutta on vaan niin helppo katsella jotain sarjaa ja samalla vaikka tehdä monta asiaa yhdellä kerralla, jos taas luet kirjaa sinun pitää pitää kirjasta kiinni ja oikein uppoutua siihen. 

No minulla on ainaskin tullut katsottua kaikenlaisia sarjoja kesän ja syksyn aikana ja tässä vähän vinkkejä teillä! 

Riverdale (sarjassa tapahtuu koko ajan jotain) 

Chesapeake Shores (tykkään katsoa ja tehdä monta asiaa samaan aikaan, ei tarvitse seuraa niin tarkasti)

Jane the virgin (voiko olla enemmän hömppäsarja? Vihaan yleensä tällaisia sarjoja, mutta tähän jää vaan koukkuun)

Blacklist (Rikollisnero antautuu FBI:lle ja alkaa auttamaan heitä)

Person of interest

Grace and Frankie (Shame on you ketkä kaikki ei vielä ole nähny tätä sarjaa, lemppari sarja, niin hauska!)

The goodwife 

Shooter (sarja, löytyy myös elokuvana, kertoo tarkka-ampujasta joka lavastetaan syylliseksi)

Kolmetoista syytä

Woman in gold (elokuva, tositapahtuma joka kertoo naisesta joka 60 vuotta myöhemmin lähtee hakemaan takaisin natsien viemää sukunsa taideaarteita josta yksi on Gustav Klimtin kuuluisa teos)

Toivottavasti löysitte tästä listalta jotain kateltavaa! 

Terveisin Ida 

Share

Ladataan...
Köyhä shoppailija

Neule - Gina Tricot 
Takki - New Look 
Hame - NLY One 
Kengät - Nelly shoes 
Laukku - Malene Birger

Hame ja ylipolvensaappaat ovat minun yksi lemppari suosikki juuri nytten. Mukavat päällä ja helppo asu, senkun vaan vaihtaa paitaa. 

Onneksi minulla on viikonpäästä kampaaja. Ei kyllä aavistusta mitä teen hiuksilleni, mutta jotain on tehtävä, ne ovat niin huonossa kunnossa ja aina vaan sekasin.. Ideoita? Pliis auttakaa!

Tänään näkyi aurinkokin vähän aikaa ja pääsimme vihdoinkin kuvaamaan vähän asukuvia. Lupaan että lisää on tulossa! 

Kävimme äsken lenkillä ja kohta onkin jo nukkumaan meno aika. Miten päivät menevät näin nopeasti? Huomenna treffaan Jullen vihdoinkin pitkästä aikaa! 

Huomiseen!

Terveisin Ida

Share

Ladataan...
Köyhä shoppailija

Tänään oli viimeinen päivä kun Hullut päivät oli käynnissä ja jäämme odottamaan kevättä. Itse kävin siellä jo keskiviikkona ja mukaan kotiin löytyi kaikenlaista. Mielestäni hullut päivät vain huononee vuosi vuodelta. Monet tavarat olivat myös viimevuonna samoina päivinä myynnissä.

Tänä vuonna niin kuin jokaikinen vuosi menin äidin ja hänen ystävänsä kanssa shoppailemaan Stockalle. Heillä on tämä traditio kestänyt yli kymmenen vuotta ja itse olen jo ollut mukana myös aika monta vuotta jo. Ensin shoppailemme alakerrassa, sen jälkeen aamupalalle, shoppailu yläkerrassa ja sen jälkeen muihin kauppoihin, lounas, vielä vähän katsomaan puuttuuko vielä jotain ja sen jälkeen Herkkuun ruoka ostoksille ja kotiin. Joka kerta sama asia ja kyllä toimii! Tänä vuona saimme myös mukaan Kenin tyttöystävän Jessican! 

Vaikka kuinka hullua on mennä aikaisin jo aamulla sinne on silti kannattavampaa jos haluaa shoppailla. Kassa ja pukukoppijonot ovat lyhyet, ihmisiä vähän ja on mahdollisuus saada ostettua sitä mitä on tullut ostamaan. 
Itse löysin parkatakin, kengät ja pari neulemekkoa. Kotiin löytyi myös vessan matto. 

Koska käymme aina Itiksessä Hulluilla päivillä niin käymme myös muut kaupat läpi. Löysin tämän upean pinkin takin Zarasta ja se maksoi vain 25,95€. Pinkki talvitakki ei ole ihan mun juttu, koska yleensä kaikki talvitakkini on ollut mustia, mutta tämä oli vain niin magee, minulla on aina mustat vaatteet joten tämä takki kyllä piristää! 
Sen enempää en löytänyt, uskokaa tai älkää. Johnkin oli yllättynyt kun tuli kotiin siitä miten vähän olin ostanut. 

Terveisin Ida

Share

Ladataan...
Köyhä shoppailija

Tänään minulla on vapaa päivä. Kävimme mamman kanssa ostamassa meille Lindexiltä Roosa nauha rannekorut. Tänäänhän on Roosa nauha-päivä!

Tämä koru on vaan niin kaunis! Koru maksaa 9.99€ ja koko tuotto lahjoitetaan Roosa nauha-keräykseen. 
Mikä on Roosa nauha-keräys? Roosa-nauhalla edistetään rintasyöpätutkimusta, niin että useampi rintasyöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa. 

Vaikka itselläsi tai kellään tutulla ei ole rintasyöpää on silti hienoa ja hyvä tukea rintasyöpätutkimusta. Rintasyöpä on yleisin syöpä suomessa ja yli 5000 naista sairastuu siihen vuodessa. Emme ikinä voi olla varmoja että emme saa sitä joten aloitetaan jo nuorena tukemaan tätä yhdessä! 

 

Tulimme juuri kotiin Johnin veljen 30-vuotis kahveilta ja nyt on kyllä taas kakkua syöty riittävästi vähäksi aikaa. Loppuilta vieteään vain sohvalla löhöillen. 

Hyvää viikonloppua!

Terveisin Ida

Share

Pages