Ladataan...
Köyhä shoppailija

Maanantaina ja tiistaina olen ollut vapaalla ja eilen olikin aikainen aamuvuoro joten pääsin myös aikaisin kotiin. Hellettä on riittänyt ja sen takia tiistaina laitettiin äidin kanssa uima-allas pihalle. Kokoamisessa kesti yli 2 tuntia kun paketissa luki 10 minuuttia. Miten niin olemme blondeja? 

Nyt on kuitenkin ollut ihanaa makoilla vedessä ja samalla nauttia auringosta ja myös saada vähän rusketusta. Vesi on ollut todella kylmää, mutta tässä lämmössä se on todella ihanaa kun vain veteen ensin pääsee! 

Vihdoinkin olen itse myös oppinut kuuntelemaan podcastia. On hauskaa vaihtelua musiikin kuuntelemiseen kun ajan töihin. Juuri nyt on kaiuttimista kuulunut Nonsense by Alexa & Linda ja P3 dokumentär. Varmaan podcasteja joita olette jo kuunnelleet, mutta jos ette niin kuunnelkaa! 
Eilen tuli kuunneltua P3 dokumentärin jakso Jokelan kouluammunnasta joka on kauhea tragedia. Teki pahaa kuunnella ja en tiedä miten ikinä itse olisin koululla pärjännyt. Toivottavasti tällaista ei enään ikinä tapahdu. 

Huomenna on tulossa taas remontti päivitys joten muistakaa lukea! 

Huomiseen ihanat! 

Terveisin Ida 

Ladataan...
Köyhä shoppailija

Toppi - H&M // Hame - Zara // Korvakorut - H&M // Kengät - H&M // Lompakko - Michael Kors 

Kesällä pukeutuminen vaaleisiin on niin paljon kesäisempää, kauniimpaa ja hauskempaa ja ei saa toki unohtaa että se on myös paljon viileämpää. Täällä olemme saaneet nauttia yli 30 asteesta jo pari päivää mitä emme ole tottuneet täällä Suomessa. Itse pidän lämpimästä ja olen odottanut vuosia tällaista säätä myös meille, mutta onhan se outoa. Pakko jokin olla vialla. 

Ruisrockissa minulla oli sama hame päällä kuin eilen. Itse tykkään hameesta todella paljon, hyvin kaunis ja materiaali on ihanaa päällä. Kuitenkin jotkut voi pitää tätä hametta liian läpinäkyvänä.. Mitä mieltä olette? Missä menee raja että läpinäkyvät vaatteet ovat mauttomia? 

Olen iloinen että en enään pue itseäni aina vaan mustiin vaatteisiin vaan pukeudun värikkäämmin tai ainakin vaaleimpiin väreihin. Se on vaan niin paljon raikkaampaa! 

Huomenna jatkuu auringonotto ennen kuin taas työt jatkuu keskiviikkona ja jatkuu vielä viikonlopun yli. 

Kuullaan ihanat! 

Terveisin Ida 

 

Ladataan...
Köyhä shoppailija

Perjantai iltana tytöt istuivat vielä Kivan terassilla kun pääsin töistä kotiin, pääsin mukaan vielä istumaan heidän kanssa ja nauttimaan hyvästä kylmästä siideristä lämpimän työpäivän jälkeen! 

Olin viimeksi Juhannuksena nähnyt suurimman osan joten oli jo aikakin. En usko että olen ikinä tehnyt kesällä näin vähän. No elokuussa taitaa työt helpottaa! 

Keittiöremontista olen tekemässä toisen postauksen pian kun kuvia on vähän enemmän! Keittiö ei vieläkään ole siis valmis ja remontti senkun jatkuu. 

Säännöllisempää bloggailua on tänne myös tulossa heti kun vain saamme keittiö kuntoon ja asunnon asumiskuntoon.. Eiköhän se oli kohta koska tässä helteessä asuminen yhdessä huoneessa alkaa ottaa molempien hermoille.. 

Eilen kuitenkin vietimme pienen deittailu illan, pääsimme Johnin vanhempien luo kun he olivat matkoilla, nautimme saunasta ja tortilloista television äärellä. Pienet tällaiset hetket pois kaaoksesta tuntuu todella hyvältä! 

Seuraava postaus on kesäinen asukuva teille. Pääsin vihdoinkin ottamaan asukuvaa teille pitkästä aikaa! Yay or Nay? 

Huomiseen! 

Terveisin Ida 

Ladataan...
Köyhä shoppailija

Kohta on jo mennyt vuosi siitä kun olimme Johnin kanssa Pariisissa. Kaupunki on todella kaunis ja maisemat upeat. Yhtenä päivänä kävelimme hotellilta Riemukaareen ja siitä Louvreenin museolle. Museo on yksi maailman suurimmista ja kuuluisimista museoista. 
Pari päivää myöhemmin kävimme myös sisällä museossa katselemassa kuuluisaa Mona Lisaa. Itse museon kiertämiseen olisi mennyt lähemmäs 10 tuntia jos kaiken olisi halunnut nähdä, mutta meille riitti hyvin vain Mona Lisa ja muut matkan varrella olevat taulut. 

Jos museo kiinnostaa kannattaa liput ostaa etuajassa jotta välttyy jonotuksen. Liput eivät ole kalliit. 
Ulkopuolelta paikka on todella kaunis. Rakennuksen yksityiskohtia voisi katsella monen monta tuntia. 

Kävimme Johnin kanssa maailmapyörässä ottamassa nämä kuvat, pakko sanoa että en ikinä ole pelännyt yhtä paljon kuin silloin. Yleensä huvilaitteet eivät minua pelota, mutta tälläkertaa pelotti kyllä ja paljon. Ihmettelin myös miten John oli niin rohkea, mutta kun saavuimme taas alas maanpinnalle monen kierroksen jälkeen hän paljasti että häntäkään ei ikinä ole pelottanut yhtä paljon, mutta minun vuoksi hän näytti rohkealta etten olisi saanut mitään kohtausta. True love. 

En usko että Pariisiin voi kyllästyä. Voisin lähteä jo takaisin ja uskon että me vielä joku päivä menemme. Paljon jäi vielä nähtävää. 
Sain koko idean tähän postaukseen siitä kun tuttuni kävi juuri siellä ja pakko oli katsella näitä kuvia. En tiedä miten kaikki jäi vuosi sitten bloggaamatta, mutta nyt voisin kuitenkin näyttää teille niitä kuvia! 

Terveisin Ida 

Ladataan...
Köyhä shoppailija

Mekko - H&M // Kengät - Zalando // Takki - Marks & Spencer // Neule - H&M 

Hyvien yöunien jälkeen jatkui päivä kaksi minulle ja muille päivä kolme. Harmi että perjantaina en päässyt, mutta toivottavasti taas ensi vuonna! 

Hyvien yöunien takia jaksoimme hyvin koko sunnuntain. Pientä juhlimista, hyviä artisteja ja säästä saimme nauttia oikein kunnolla. Ilta meni todella nopeasti, söimme pizzaa iltapalaksi ja sen jälkeen menimmekin jo nukkumaan. 

Voin kyllä sanoa että Ruisrock on nykyään kesäni perinne. Olen festarimimmi ja vaikka en käy jokaikisissä festareissa saan edes vähintään kerran kesällä nauttia tästä festarifiiliksestä. Paras festari yli kaiken on kyllä Ruisrock! John jäi kotiin koska hän ei mitään festarimiehiä ole, mutta sain kuitenkin hänet ylipuhuttua WKND festareille elokuussa! 

Ruississa yllätyin miten hyvin siellä saa gluteenitonta ruokaa ja sen etsimiseen ei mennyt edes aikaa! Jos pikaruokaa haluaa gluteenittomana se ei ole helpoin asia löytää ainakaan keskellä yötä, mutta tällä kertaa minulla oli onni! 

Nyt se Ruissin jälkeinen masennus alkaa ja odotamme kaikki vuoden taas seuraavaan Ruissiin.. Aion todellakin ensivuonna ostaa liput aikasin että pääsen nauttimaan kaikista kolmesta päivästä!

Olitteko te tyytyväisiä Ruisrockiin? 

Terveisin Ida 

Pages