Ladataan...
Mamabella

Oon yrittänyt viime aikoina olla hieman järkevämpi vaateostosten suhteen. Yritän miettiä tarkoin ennenkuin ostan uutta rättiä käytänkö sitä todella ja minkä kanssa sitä yhdistelisin. Öhöm, ja ehkä pyrin myös jättämään kauppaa ne vaatteet joita potentiaalisesti kutsun räteiksi jossain vaiheessa.

Kuukausi sitten törmäsin Elloksen sivuilla mukavan näköiseen talvitakkiin ja pistin sen vakavaan harkintaan. Tänään etsin samaisilta sivuilta tytölle toppahousuja ja päätin että kuukauden vakavan harkinnan (ja niiden Elloksen kivojen alennuskuponkien) jälkeen voin tuon takin ostaa. Todennäköisesti tykkäisin siitä pidemmänkin aikaa koska olen sitä jo kuukauden ajatellut, eikös joo. Innolla klikkailemaan takkia ostoskoriin siis!

Hetkinen! Mitä tämä nyt on??

Loppuunmyyty, juuri siinä värissä josta olin haaveillut!

Alan vakavasti harkitsemaan uudelleen tätä järkevyys hommaa! Ei tässä ainakaan nyt ollut mitään järkeä!

Ehkä parempi tavoite olisi oppia lukemaan oikein omaa intuitiota, ja luottamaan siihen.

 

....Sitä odotellessa aion kurkistella epätoivoisesti Elloksen sivuille päivittäin.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mamabella

 

1. No ihan vaan inkivääri. Missä muodossa vaan. Mutta erityisesti....

2. Vihersmoothien joukossa. Antaa mukavasti potkua. En ole uskaltanut kokeilla vihersmoothia vielä kertaakaan ilman inkivääriä. Ei varmana oo niin hyvää.

3. Shampoossa. The Body Shopin Ginger Anti-Dandruff Shampoo on mahtava. Siinä on inkivääriä, tuoksuu inkiväärille ja tehoaa hyvin kutisevaan päänahkaan.  

4. Inkivääriolut (alkoholiton versio). Takuu varma kesäjuoma. Tämän avulla voit leikkiä olevasi Karibianmeren rannalla nautiskelemassa lämpimästä merituulesta, vaikka olisitkin Etelä-Pohjanmaalla kilometrien päässä lähimmästä lätäköstä. Toimii rommin kanssa myös drinksuna. Ja varmasti lämmittää myös näin loppukesästä syksyn hiipiessä kulman takaa. Helppo valmistaa kotona ja tässä jos missä on potkua!

 

 

...bonuksena vielä

5. Inkivääriä voi yrittää kasvattaa myös kotona. Tajusin sen vasta yrittäessäni googlata mistä tietää onko inkivääri mennyt pilalle. Tökkösin palasen multaan ja tässä tulos tähän mennessä. Tuskin tässä mitään tajunnan räjäyttävää tapahtuu. Mutta kyllä lämmittää mieltä, kun tietää omalla parvekkeella "kasvavan" inkivääriä.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mamabella

Olen kolmen kuukauden melkein täydellisen kalenterittomuuden jälkeen pikkuhiljaa alkanut raapustelemaan kalenteriin merkintöjä syksyn varalle.

Töitäkin olen tehnyt ja ottanut vastaan elokuussa varmaan enemmän kuin koko kesänä.

Tänään Emmerdalekin palasi kesätauolta. Ainakin arki-illoissa on siis jo jotain säännöllistä.

Löysin kirpparilta ihanan vanhan Tähtimuoti -merkkisen mekon syyskelejä varten. 

 

 

Niin ryhdistäytynyt en kuitenkaan vielä ole että olisin kaivanut järkkärin tämän kuvan ottamista varten. Pahoitteluni.

Pienin askelin.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mamabella

 

Uus profiilikuva Facebookiin ois kiva saada, mutta en ole sattunut kenenkään kameran linssin eteen aikoihin. Taidampa ottaa YHDEN selfien.

 

Oho, ompas keltainen valo täällä vessassa. Ja naamakin näyttää kiiltävän kaupungilla pyörimisen jäljiltä.

Mitä vit***? Joku ötökkä on taas syönyt mua!

 

N. 20 kuvaa myöhemmin.

Okei, vaihdan paikkaa paremman valon toivossa.

Jälleen n. 20 kuvaa. Räps,räps,räps!

 

Ei hemmetti! Tästä ei tuu yhtään mitään. Aaargh!

Apua ampiainen!  (musta viiva kuvassa oikealla alhaalla)

Nyt tää saa riittää! Se viime kesäinen selfie saa kelvata vielä!

 

Yhteensä otin n. 50 omakuvaa, jotka poistelin huomattavasti rivakammin kuin ne napsin. Säästin kuitenkin nämä muutamat herkkupalat.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mamabella

Tähän mennessä kesäni on koostunut lähinnä seuraavista: 

Festarit. Tänä vuonna Provinssi. Joka todisti että aina ei tarvitse olla huippubändit ja älyttömästi kävijöitä. Pääasia että on mukana hyvä porukka, muutama hyvä bändi eikä sada vettä. Oli kuulkaa mammalla monta päivää kroppa kipeänä kaikesta siitä pomppimisesta ja tanssimisesta.

Jooga. Bongasin Yogoben 30 päivän kesän joogahaasteen ja olen sen jälkeen joogannut joka päivä n. 20 minuuttia. Nyt on menossa päivä 17 ja täytyy sanoa että olen päivä päivältä enemmän sinut oman kroppani kanssa.   

Keinukaruselli. Kesän pahimman pelkotilan on tähän mennessä tarjonnut Särkänniemen keinukaruselli. En suosittele korkeanpaikankammoisille. Kamalaa. Hirveää. Ei koskaan enää! Muutenkin ensimmäinen käyntini Särkänniemessä paljasti minulle ettei siellä tämmöiselle mammarille pahemmin mitään laitteita ole. Tuttu ja turvallinen Lintsi siis mulle jatkossa! 

Mökki. Miksi mennä merta edemmäs kalaan. Rauha ja rentoutuminen löytyy täältä. Jos ei lasketa niitä pirun paarmoja!

Perhe. Parasta on kun voi hypätä extemporee tyttären kanssa junaan ja huristella mökille anopin hellään huomaan. Tai istua tiipiissä kuunnellen vuoronperään molempien lempibiisejä yhteislaulua harrastaen. Ja kuulla kuusivuotiaan sanovan että tänään oli tosi kiva päivä, vaikka ei olisi tehty mitään ihmeellistä.

Rusketus. Mulla jopa oikeesti on sellainen tänä vuonna. Ja vielä on aikaa syventää!

Uudet haasteet. Olin tänä kesänä ensimmäistä kertaa töissä leiriohjaajana. Näin 27 -vuoden kunnioitettavassa iässä. Voi niitä leirikokemuksia hankkia siis "vanhemmallakin" iällä. Kirjastoon en tosin päässyt kesätöihin, vaikka sitäkin olisin halunnut kokeilla. Pyh.

Vapaa-aika. Meinasin ensin laittaa L niinkuin laiskuus, mutta sitten ajattelin että hitot. Tämän kesän pääosassa on ollut vapaa-aika, ei laiskuus. En usein anna itselleni siitä ehkä tarpeeksi krediittiä, että olen pienen lapsen äiti joka suorittaa täyspäiväisesti korkeakoulututkintoa ja käy samalla hitusen töissäkin. Tänä kesänä olen kuitenkin rohkeasti palkinnut itseni ja nauttinut ilman omantunnontuskia (suurimmaksi osaksi) kesästä.

 

 

Niin, ja tietty B niinkuin Bones.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mamabella

Voiko sarjoja rakastava nainen nykyaikana tehdä enää muuta kun tuijottaa ohjelmia koneelta 24/7?!

Kiitos Netflix ja sen seitsemän tuotantokautta Bones -sarjaa kesäni hukkaan heittämisestä!

Todellisuudessa ei kyllä kamalasti kaduta koska on nyt ollut niin kamalan huonot säätkin. Ehkä tämä viimein esiin hiipinyt aurinko saa minutkin pakotettua pois murhien sekä Bonesin ja Boothin välisen seksuaalikemian seurasta.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mamabella

Innostuin Trendin heittämästä haasteesta pukea ylle nahkahame. Minulla nimittäin homehtuu kaapissani kaksi vuotta sitten Topshopista ostettu nahkahame jota en vain ole oppinut käyttämään. Suurimpana syynä on ehkä se että tämä kyseinen yksilö on omaan makuuni päälläni hieman liian lyhyt. 

Kaivoin sen kuitenkin kaapista ylleni ja huomasin että se sopii kivasti yhteen collegepaitojeni kanssa. Niitä on minulta löytyy muuten jo kolme, vaikka olin vielä vuosi sitten sitä mieltä että ne ovat mukamas liian streetstyle minulle. Ja pöh.

Vielä kivemman yhdistelmän löysin kuitenkin nahkahameen ja farkkupaidan yhdistelmästä. Loooove.

 

Tämän tarinan pointti ei kuitenkaan ole kuinka opin pukemaan nahkahameen. Nimittäin kun otat itsestäsi kömpölöitä pönötyskuvia ja lataat ne instagrammiin, saattaa olla että ne tulevat vastaan seuraavaksi Facebook feedilläsi. Meinasi mennä kahvit väärää kurkkuun. Meikäläinenhän se siellä Toimituksen blogissa pönöttää siinä liian lyhyessä nahkahameessaan. Käääk! Taidan jatkossa jättää asukuvat muille ;)

P.S. En ikinä pidä huivia noin! Se häiritsee tässä paljon enemmän kuin tuo pönötys.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mamabella

Tunne mitä tunnet.

Siinä varmasti tärkein mitä olen oppinut 12 kundaliinijooga kerran aikana. 

Älä analysoi tai lähde ratkomaan samantien. Vaan tunne mitä tunnet.

Pysähtymisen taito, tai ehkä enemmänkin sen harjoittelusta pitäisi yhä puhua, on antanut minulle paljon henkisesti. Meditaatio yhdistettynä fyysisiin harjoituksiin, on tuonut minulle kokonaisvaltaisesti paremman olon.

Yllättävän nopeasti sitä myös tottuu niihin "hassuihin" mantroihin ja harjoituksiin.

 

Nyt kun kevään kurssin päättymisestä on muutama viikko aikaa kaipaan kundaliinijoogaa kovasti. Ylipäätänsä jotain joogaa olisi kiva harrastaa myös kesällä. Ongelmana on että kotona joogaaminen tuntuu kamalan hankalalta. Tuntuu etten millään pääse kotona sellaiseen hyvään flowhun. Mietin vain mitenhän kauan tässä nyt piti olla, miten tää nyt piti tehdä ja mitä piti tehdä seuraavaksi. Ohjaajan kanssa työskennellessä voi harjoitukseen antautua kokonaisvaltaisesti ja luottaa että ohjaaja kyllä korjaa jos on tarpeellista, sekä tietenkin rytmittää ja ohjeistaa harjoituksen. En kuitenkaan ole vielä niin kokenut että harjoitukset tulisivat ulkomuistista.

 

Kuinka te muut joogaatte kotona? DVD:n, netin vai kirjan avulla? Vai onko kaikki harjoitukset jo hyvin muistissa? 

Ja ei, suhteellisen kalliit joogastudiot eivät tässä taloudellisessa tilanteessa (opiskelijabudjetti) ole vaihtoehto. 

 

Share

Pages