Ladataan...
Mi Mi Mendine

  

9 CROW STREET  vintage leather jacket

ZARA  t shirt

DR DENIM  jeans 

DR MARTENS  boots

 

Nämä ovat mun lempikuvat hetkeen. Ei tähän ole oikein mitään lisättävää, olen liian innoissani. Oli helvetin kuuma kun kuvasimme, enkä ole vielä pystynyt luopumaan tupakasta, kuten kuvasta näkyy. Olen kuitenkin pakon edessä joutunut vähentämään, sillä aski maksaa täällä 9 euroa (%#@€%!!!!!!!).

PS. Tämä nahkatakki on täydellinen.

 

/These are my favourite pictures for a while. It was freaking hot when we were shooting, but I really love my new leather jacket. I haven't been able to quit smoking yet. I really should because a pack of cigarettes costs here 9 euros...../

 

PHOTOS  emilia linna

 

BLOGLOVIN // INSTAGRAM @mimimendine // FACEBOOK

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mi Mi Mendine

 

9 CROW STREET  vintage leather jacket

 

Löysin täydellisen nahkatakin. Mietin pitkään ja hartaasti ostaisinko sen vai jättäisinkö sen liikkeeseen, koska takki oli melko hintava (120 euroa) tämän hetken budjetissani. Olen kuitenkin todella onnellinen siitä, että päätin tuhlata rahani. Elämässä tulee eteen harvoin hetkiä, jolloin löytää täydellisen klassikon, joka vielä näyttää päällä helvetin hyvältä. Tilanne on sama täydellisesti istuvien t-paitojen tai farkkujen etsinnässä: jos ne tulevat vastaan, älä jumalauta jätä niitä sinne kaupan hyllylle. Mielestäni on järkevämpää käyttää vähän enemmän rahaa pitkäikäisiin perusvaatteisiin, kuin halpoihin H&M:n rätteihin. Onneksi sentään minäkään en osaa olla aina järkevä, joten kaapistani löytyy myös kaikenlaista outoa höttöä (elämä kävisi muuten liian tylsäksi).

 

Uusi nahkatakkini on täydellinen koska:

-Se on aitoa nahkaa. Tekonahkatakit eivät vain yksinkertaisesti näytä niin hyvältä.

-Se on vintagea. Nyt minulle kuuluva takki on kuulunut joskus jollekin toiselle, sitä on käytetty, se päällä on eletty ja sillä on oma tarinansa.

-Se on uniikki. En varmasti tule näkemään kenelläkään vastaantulijalla tismalleen samanlaista nahkarotsia.

-Se näyttää päällä todella hyvältä. Suurin osa takeistani on alunperin suunniteltu miehille (niin kai tämäkin), koska tykkään rennosta ja ylisuuresta mallista. 

+Takista löytyy vetoketjulliset taskut, eikä minun tarvitse aina raahata laukkua mukana, vaan kaikki tarpeellinen mahtuu niihin.

 

/I found the perfect vintage leather jacket from 9 Crow Street. At first I wasn't sure could I buy it, because it cost quite much. But then I realised, that it's not too often you will come across perfectly fitting classic pieces. I decided to buy it and I couldn't be more happy about my decision./

 

PHOTOS  emilia linna

 

BLOGLOVIN // INSTAGRAM @mimimendine // FACEBOOK

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mi Mi Mendine

  

LEVI'S  vintage denim jacket

NEW LOOK  lace crop top

RIVER ISLAND  shorts

 

Eilisen rantapäivän asu. En viihdy bikineissä, joten kiskoin päälleni farkkutakin. Kunnon vaatteissa on paljon rennompaa, kuin keikistellessä pikku pikku uikkareissa. 

 

/Yesterday's beach outfit. I wore my favourite denim jacket, because I don't feel comfortable in bikinis. I just want to wear clothes that make me feel good and relaxed./

 

PHOTOS  emilia linna

 

BLOGLOVIN // INSTAGRAM @mimimendine // FACEBOOK

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mi Mi Mendine

 

Vietimme eilisen päivän Emilian kanssa Brayn rannalla, joka on puolen tunnin junamatkan päässä Dublinin keskustasta. Otimme kuvia, kuuntelimme musiikkia, söimme suklaata ja nautimme maisemista. Vaikka ilma ei ollut kovin aurinkoinen ja välillä tuli vähän vettäkin (tervetuloa Irlantiin, täällä sataa noin joka päivä) meillä oli todella hauskaa. Itse en ole koskaan perustanut ruskettumisesta tai auringon ottamisesta (terveisin valkoinen kinkku pohjolasta), joten tuollainen sää sopii minulle loistavasti. Tykkään enemmän kulkea maiharit jalassa ja farkkurotsi niskassa, vaikka sitten rannallakin. Eikä minua haittaa olla valkoinen kuin lakana, näkyypähän tatuoinnit paremmin.

 

/Yesterday me and Emilia were at the beach of Bray. We took photos, listened some music, ate chocolate and enjoyed the scenery. We had so much fun, even though it wasn't so sunny and it was raining a little bit. I don't actually like to get tan or lie in the sun for several hours, so that kind of weather is fine with me. I like to wear my boots and denim jacket, even at the beach./

 

PHOTOS  emilia linna

 

BLOGLOVIN // INSTAGRAM @mimimendine // FACEBOOK

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mi Mi Mendine

Tänään olen koko päivän yrittänyt epätoivoisesti saada toimimaan paskakasa konettani, joka sanoi itsensä irti. Olen aamusta asti pitänyt nörttikerhoa ystävieni kanssa, mutta mikään ei ole vielä auttanut. Täytyy varmaan tehdä jotain hieman radikaalimpaa (heittää kone seinään, ottaa vasara käyttöön), että saisin huomenna vähän töitä tehtyä. Olen stressannut, tuskaillut, raivonnut, itkenyt vähän ja sitten monen monen tunnin jälkeen päätin jatkaa tappelua huomenna. Ehkä se siitä vielä.

Nyt saatte tyytyä viimeaikaisiin kuviini instagramissa. Niissä näkyy vähän jokapäiväistä elämääni täällä Dublinissa, johon on kuulunut ystäviä, ruokaa (ja paljonn), paraateilua, kaupunkeilua, shoppailua ja paikkojen tutkimista. Viimeiset viikot ovat olleet sellaista tunteiden vuoristorataa, että huhhuh. Mutta vielä täällä hengissä ollaan ja viimeisistä viikoista aion nauttia täysillä!

 

PS. Älkää unohtako tykätä myös blogini Facebook-sivusta!

 

BLOGLOVIN // INSTAGRAM @mimimendine // FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mi Mi Mendine

 

NIKE  sneakers

 

Olen pitkään etsinyt mintunvihreitä air maxeja ja löysin ne vihdoin Urban Outfittersin hyllystä. Ja mikä parasta, ne olivat alennuksessa! En ikinä löydä mitään alennusmyynneistä, joten tiesin sen olevan kohtalon johdatusta. Tai ainakin hyvä tekosyy käyttää viikon ruokarahat kenkiin... Olen shoppaillut täällä niin paljon, että joudun ostamaan paluumatkalle ainakin yhden matkalaukun lisää ja syömään viimeisen kuukauden pelkkää riisiä.

Eräs ystäväni nauroi ja sanoi minua perus naiseksi: vaatteet ennen ruokaa tai muita elintärkeitä palveluita. Olen tästä kuitenkin eri mieltä. Tämä ei ole enää pelkkää naiseutta, olen vienyt rakkauteni vaatteisiin täysin uusiin ulottuvuuksiin.

Mutta helvetti. Katsokaa nyt noita. Ei lisättävää.

 

/ I bought new pair of sneakers from Urban Outfitters. I've been looking for the perfect pair of minty air maxes and was so happy that I finally found them. Just pure perfection, right? /

 

PHOTOS  emilia linna

 

BLOGLOVIN // INSTAGRAM @mimimendine // FACEBOOK

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mi Mi Mendine

 

Olen pahoillani parin päivän blogihiljaisuudesta, mutta minulla on sille loistoselitys. Parhaat ystäväni, Suomen parhaat turret Jasmin ja Meri, lensivät tänne meidän luokse pitkäksi viikonlopuksi. Viime viikonloppu oli koko matkani parhaimpia ja ikävä Los Jäkelesiä sekä Helsinkiä kohtaan räjähti naamalle. Viimeisenä iltana olin jo valmis tilaamaan lentoliput kotiin. Nyt olen selvinnyt viikonlopun riennoista ja aion pysyä vahvana matkani viimeiset kuusi viikkoa.

Kuvat on otettu viime viikonloppuna meiltä kotoa ennen baariin lähtöä. Ne kuvaavat hyvin viime päivieni menoa, hehee.

 

PHOTOS  emilia linna

 

BLOGLOVIN // INSTAGRAM @mimimendine // FACEBOOK

 

Share
Ladataan...

Pages