Ladataan...
Mi Mi Mendine

 

Mielenkiintoisinta on tarkastella asun yksityiskohtia. Niistä näkee kokonaisuutta pidemmälle. Ne antavat mahdollisuuden olla rohkea vähän pienemmässä mittakaavassa. Niiden ansiosta silmä viipyy sen hetken kauemmin. Ne pitävät mielenkiintoa yllä silloinkin, kun kaikkeen muuhun on jo kyllästytty.

Nämä ovat asujeni viimeaikaisia yksityiskohtia. Kokonaisuus on jo nähty. Nyt on aika katsoa pintaa syvemmälle.

 

PHOTOS  emilia linna 

 

BLOGLOVIN // INSTAGRAM @mimimendine // FACEBOOK

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mi Mi Mendine

  

DIAMOND SUPPLY CO  snapback

BIK BOK  sweater

VAILENT  bomber jacket

NEW YORKER  sweat shorts

GINA TRICOT  rings

DR MARTENS  boots

 

DON'T EVER COMPROMISE ON BEING TRUE TO YOURSELF.

BE WHO YOU ARE.

PERIOD.

 

PHOTOS  emilia linna

 

BLOGLOVIN // INSTAGRAM @mimimendine // FACEBOOK

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mi Mi Mendine

 

MKA OLSEN x BIK BOK  suit

ZARA  shirt

GINA TRICOT  rings

 

Tiedän mitä minun pitäisi kirjoittaa viime perjantaisista Aussie Blog Awardseista. Minun pitäisi kertoa kuinka kaikki oli niiiiin ihanaa ja superit juhlat ja super super ihania ihmisiä. Ja elämäni on täydellistä kun aina vain pörrään tällaisissa juhlissa luontevasti kuin hai hylkeiden seassa. Niin ja unohtamatta sitä, että näytin ihan helvetin hyvältä (mutta senhän kaikki näkevätkin jo kuvista).  

Oikeasti en viihdy tällaisissa tilaisuuksissa niin hyvin kuin ehkä luulisi. Minua ahdistavat hirveä ihmismäärä, jatkuvasti tuntemattomille ihmisille puhuminen ja kiusalliset sananvaihdot puolituttujen kanssa. Melkein jokainen kerta ennen näitä juhlia stressaan omaa ulkonäköäni ja sitä kuinka minun pitäisi esiintyä illan mittaan lukuisissa valokuvissa. Niin ja se ainainen paniikki siitä mitä laittaa päälle tilaisuuteen, johon kokoontuu alan kovimmat nimet. Minua myös ärsyttää blogitilaisuuksien hieman teeskennelty ja pinnallinen ilmapiiri (itse en osaa olla poliittisesti korrekti ja puhua small talkia), joten tunnen itseni usein ulkopuoliseksi ja jotenkin vääränlaiseksi. Olen aina liian äänekäs, liikaa menossa, en osaa käyttäytyä, en osaa hymyillä nätisti kuvissa ja en jaksa teeskennellä.  

Uskon, etten ole yksin tämän asian kanssa. Minua ärsyttävät kun kaikki bloggaajat tilaisuuksien jälkeen hehkuttavat kuinka ilta on ollut järjettömän siisti ja parempaa ei olla muka ennen koettu. Paskat sanon minä. Toki monet ovat varmasti omassa elementissään ja nauttivat sosiaalipalloilusta täysin rinnoin, mutta joukkoon varmasti mahtuu paljon meitäkin, jotka eivät saa niin suuria kiksejä pintaliitämisestä. Sillä oikeasti kun katsoo ympärilleen, näkee ettei kaikilla ole niin mukavaa. Ellei sitten nurkassa istumista ja puhelimen näpyttämistä lasketa maailman parhaaksi illaksi koskaan. On se jännä miten instagramin ja blogien kautta välittyy joskus täysin virheellinen kuva todellisuudesta.  

Juhlat olivat kyllä järjestetty hyvin. Safka oli loistavaa ja ilmaista viinaa riitti (aina siihen kello kymmeneen asti kun ilmaisen alkoholin sijaan koko paikasta sai vain täysin ylihinnoiteltuja juomia). Kerkesin nähdä todella paljon tuttuja ja tutustua ennestään vähän tuntemattomiin ihmisiin. Etenkin meidän Lily-porukan kokoontuminen yhteen pitkästä aikaa tuntui todella hyvältä. Pääsin tutustumaan syvemmin muutamiin tyyppeihin, joista ehdoton sielunsiskoni pikku rämäpää Kaisa teki minuun syvimmän vaikutuksen. Seuraavan kerran kun eksyn Tampereelle haluan ehdottomasti juhlia tämän mimmin kanssa.  

 

Perjantain muuta saldoa:  

-mustabarbaari bongattu päällään todella tiukka paita (mihintahansa muuhun asuvalintaan olisin ollut todella pettynyt, ellei hän olisi tullut ilman paitaa...)

-uusien juuri huollettujen kenkien päälle heitetty tuorejuustoa, jota en sitten jaksanut millään pyyhkiä pois (vuoden vanhat pehmikset olin vasta pari tuntia aiemmin putsannut)

-illan missio näyttää typerältä kaikissa kuvissa melkein saavutettu (näiden alkuillan otosten aikaan olin vielä liian poliittisesti korrektilla tuulella selvinpäin)  

 

Päälläni minulla oli Olsenin kaksosten ja Bik Bokin yhteistyömalliston kultainen (tai kuulema shampanjan värinen) puku. Se on ollut minulla kaapissa jo pitkään odottamassa tapahtumaa, johon sen kehtaisin pukea päälleni. Tyylilleni uskollisena kiskoin jalkaani maiharit (muut joutuivat valittamaan kipeitä jalkojaan korkokengät jalassa) ja tungin sormet täyteen kultaisia sormuksia. Parempia kuvia asusta ei valitettavasti ole, mutta näistäkin saa melko hyvän käsityksen kokonaisuudesta. 

 Ja kyllä, onnistuin kerrankin laittamaan päälleni jotain, missä tunsin itseni erittäin mukavaksi ja omaksi itsekseni. Parasta tietenkin oli väistämätön Pimp Daddy -assosiaatio ja sain tupakkapaikkakeskusteluissa osuvan kutsumanimen "jäken pimppi" (menee ehdottomasti vakituiseen käyttöön). Kiitos siis sinulle, joka tämän loistavan nimen keksit.  

Kaikesta huolimatta, nämä olivat yhdet parhaimmista blogitapahtumista, joihin olen osallistunut. Kiitos siis kaikille kanssajuhlijoille ja tapahtuman järjestäneille Milttonin ja Trendin tytöille!

 

PHOTOS  emilia linna

 

BLOGLOVIN // INSTAGRAM @mimimendine // FACEBOOK

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mi Mi Mendine

 

VANS  sk8-hi platforms

 

Jos rehellisesti puhutaan, vihaan käyttää korkokenkiä. Tiedän, että muotibloggaajana, vaatenarkkarina ja jonkin sortin trendien "mastermindina" minun pitäisi olla hulluna korkokenkiin ja blaa, blaa, blaa. Mutta kun en vaan ole. Tottakai ne näyttävät helvetin hyvältä ja suurin osa asuista ei toimisi lainkaan matalapohjaisilla kengillä, mutta jos saan päättää kiskon jalkaani paljon mieluummin kärsineet maiharit kuin kymmenen sentin korot.

Olen muutenkin jo todella pitkä, mutta korkokengät jalassa olen vähintäänkin tässä hobitti-maailmassa kaikkia päätä pidempi ja joudun kumartumaan etten kolhisi päätäni jokaiseen oviaukkoon. Sen lisäksi, että olen kävelevä lyhtypylväs jaloistani lähtee tunto kahden tunnin kuluttua. Ja entä jos haluaisin esittää yllätyksellisen tanssiperformanssin tai ufojen hyökätessä minun täytyisi juosta henkeni edestä? Kyllä silloin harmittaisi kun toimivien jalkojen ja lenkkarien sijaan tunnottomissa jaloissa kököttäisi korkokengät. Saattaisivat ufot saada kyseisen super tyylikkään mimmin kiinni.

Kaiken tämän sanottuani tiedän, että tulen käyttämään korkokenkiä silti. Saan aina silloin tällöin hetkellisen aivoaneurysman ja haluan kiduttaa itseäni korkkarit jalassa. En tiedä kertooko se enemmän omistautumisestani muodille vai pelkästä typeryydestä. Luultavasti jälkimmäisestä, koska olen eniten oma itseni silloin kun saan kiskoa jalkaani Dr Martensin maiharit tai Vansin tossut. Olen päättänyt haistattaa sille, mitä minun pitäisi olla ja olla vain sitä mitä olen. Matalapohjaiset kengät jalassa.

Olen kyllästynyt kommentteihin, että "mikä muotibloggaaja sä oikein olet jos et edes...". Miten kukaan muu voi edes yrittää sanella kuka olen tai mitä saan tehdä. Mä olen juuri sellainen persoona, bloggaaja ja ihminen kun olen. Tällänen mä olen. Vihaan käyttää korkokenkiä, en perusta brändien päälle, en jaksa ihannoida yksittäisiä ihmisiä ja mulle on aivan sama onko mulla kädessä monen tonnin vai parinkympin laukku. En halua joutua sipsuttelemaan ympäriinsä ja seisomaan sivussa vain siksi, että laitoin jalkaani korkokengät. Haluan hyppiä, pomppia, poukkoilla, tanssia läpi yön, riehua, juosta, marssia ja potkia puluja jos siltä tuntuu. 

Maailma on täynnä muotibloggaajatytsyjä, jotka keikailevat korkokengissä Louis Vuittonit käsivarrella. Eli jos mä en miellytä, suosittelen kääntymään tällaisen tusinakaman puoleen. Täällä olen juuri sellainen kuin olen, minä määrään tahdin.

Kaiken edellä mainitun takia ostin itselleni uuden parin Vansin kenkiä. Ja siksi, että onhan ne nyt ihan helvetin hienot. Ja vielä tuplapohjilla. Tähän tuskin tarvitsee sanoa enempää.

 

I hate wearing heels, so I wear these babies. Platfrom Vans sneakers, true perfection. No words needed.

 

PHOTOS  emilia linna 

 

BLOGLOVIN // INSTAGRAM @mimimendine // FACEBOOK

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mi Mi Mendine

 

ANGELICA BLICK FOR NLY TREND  leather jacket

ZARA  top

H&M  sweater pants

SENSO  mandals

 

I write your name on each one of my cigarettes, 

hoping you'll burn up in smoke just like the tobacco and nicotine.

I thought eventually you'd turn to ashes and dissapear - but then I realized that you've been in my lungs this whole time.

With each drag I took from the cigarette, I was taking you in as well.

Now look at me,

I'm addicted to the way your name tastes and how each letter fills my lungs.

 

PHOTOS  emilia linna

 

BLOGLOVIN // INSTAGRAM @mimimendine // FACEBOOK

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mi Mi Mendine

 

ZARA  vest

GINA TRICOT  knitted sweater

TOPSHOP  leather joggers

TOPSHOP  heels

 

Tämä asu on muutaman päivän takaa, kun aurinko ei vielä paistanut eikä ollut vielä näin lämmin. Puin päälleni ensimmäistä kertaa järjettömän siistit nahkahousut, joita tulen varmasti käyttämään paljon tulevana kesänä. Tiedä sitten kuinka paljon perseeni hikoaa noissa aidosta nahasta valmistetuissa verkkareissa, mutta käytännöllisyyden puute ei ole ennenkään minua hidastanut. Minun mielestäni kenkienkään ei pidä sopia jalkoihin, vaan jalat saavat muokkautua kenkien mukaan.

Olen ollut tänään koko päivän jo ihan kesäfiiliksissä ja ensimmäistä kertaa kevään aikana puin l i i k a a vaatetta päälleni. Istuessani ulkona kahvilla tuntui, että mustat housut paloivat jalkoihin kiinni ja ohuen takin alle ei olisi todellakaan tarvinnut toista kerrosta lämmittämään. Olen täysin valmis luopumaan talvitakeista sekä massiivisista kengistä ja siirtyä käyttämään sandaaleita, aurinkolaseja sekä ohuita kevättakkeja.

 

MUTTA NYT koittaa kaikkien kauan jännittämä hetki! H&M:n 100 euron lahjakortin voittaja on arvottu ja sen omakseen saa:

emmi.orava@gmail.com

Onneksi olkoon voittajalle! Sinulle on lähetetty sähköpostia jatkotoimenpiteitä varten.

 

 

PHOTOS  emilia linna

 

BLOGLOVIN // INSTAGRAM @mimimendine // FACEBOOK

 

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Mi Mi Mendine

 

Selvisin hengissä viikonlopusta. Huh. Olen tehnyt aivan liikaa töitä, juhlinut yöt ja nukkunut vain pari tuntia (nukkuminen on heikoille vai miten se meni). Eilen onneksi onnistuin tasaamaan ylirasitustani, vaikkakin eksyin ajomatkalla Jumboon (johon olen ajanut todella lukemattomia kertoja) ja onnistuin harhailemaan keskellä teollisuusalueita puolisen tuntia. Ehkä se univelka nainen ratissa kuitenkin painoi päälle… 

Kuvat otettiin viikonloppuna baarissa, johon eksyimme valitettavasti. Ehdimme ottaa nämä pari kuvaa ennen kuin baarin seriffi aka poliisi aka järjestykselvalvoja pahastui muita asiakkaita häiriköivästä käytöksestämme (baari oli lähes tyhjä) ja  kiinteistön omaisuuden vandalisoinnista (käänsimme pöydässä olevan lampun). Osuimme hänen tutkaansa muiden tappelijoiden ja rikollisten kanssa, sillä nykyään myös valaistuksen muuttaminen on tiukasti kiellettyä ja rangaistavaa. 

Osaatte varmasti kuvitella haluanko seuraavalla kerralla suunnata tähän nimeltämainitsemattomaan Järvenpään baariin. Ikävöin niitä aikoja, kun meitä asiakkaita kohdeltiin kuin asiakkaita: kohteliaasti ja asiakaspalveluhenkisesti. Nykyään törmään liian usein henkilöihin, jotka yrittävät vain pönkittää omaa egoaan saavuttamaallaan asemalla. Kuten tämä kyseinen herrasmies. Lampulla. Dude, just saying... 

PS. H&M:n lahjakortin voittaja julistetaan huomenna! 

 

PHOTOS  emilia linna 

 

BLOGLOVIN //INSTAGRAM @mimimendine // FACEBOOK

  

 

Share
Ladataan...

Pages