Ladataan...
MYJUW

Rakas ystäväni vieraili tällä viikolla meillä lapsineen ja leipaisin tarjolle muffinsit tämän herkullisen reseptin mukaan, lisäten joukkoon myös puolukoita, koska niitä sattui pihakallioltamme löytymään. Uunista muffinsit ottaessani sain todeta, että eipä ole nämä muffinsit kauneudella pilattuja. Rasva oli tullut kartonkivuoan läpi, muffinsit eivät olleet nousseet paljoakaan ilmeisesti liiasta marjan määrästä johtuen sekä ylimääräiset taikinaroiskeet olivat tummuneet vuokien reunoille. Ystäväni totesi, että ei kaiken tarvitse olla niin täydellistä eikä kaikkea tarvitse kuvata blogiin. AI EI VAI?! :D:D

Ystäväni lähdettyä siirsin yhden muffinseista varovasti uuteen vuokaan ja lähetin ystävän perään kuvan "Katso! Täydellinen blogimuhvinssi, kun siirsi uuteen vuokaan :D:D." Ystäväni vastaus "Kato näppärää."

Niinpä nappasin muffinsista vielä muutaman kuvan. No eikö näytä paremmalta kuin tuossa ylimmässä kuvassa?

Kyllä kai ajan voisi johonkin turhempaankin käyttää ja minkäs tälle kauneutta ympäriltään etsivälle ja visuaaliselle silmälle teet?!;)

 

Mukavaa perjantaita ja viikonloppua ihmiset <3!

 

 

 

Ladataan...
MYJUW

Näin synkempänä elokuun aamuna on kiva palata aurinkoiseen viikonloppuun. Ihan kohta elokuu vaihtuu syyskuuksi ja syksy kai sitten ihan virallisesti alkaa. Eli nämä helteet alkavat varmaan olemaan tässä. Oikeestaan minua henkilökohtaisesti ei kesän päättyminen ja syksyn saapuminen haittaa. Syksy on minulle hyvin mieleinen vuodenaika, tai on ainakin ennen ollut. Ilmojen viiletessä syksy tarkoittaa minulle, että voi hyvällä omalla tunnolla rauhoittua kotisohvalle villasukat jalassa. Meille tämä syksy tarkoittaa totaalista elämämuutosta, kun perhe kasvaa yhdellä henkilöllä lisää. Kieltämättä on alkanut jo hieman hirvittämään. Tässä sitä vain odotellaan koska alkaa tositoimet.

Niin mutta siihen viikonloppuun..

Teimme Pojun kanssa perjantaina retken lähistöllä sijaitsevaan metsään ja sorsalammelle. Poju rakastaa ruokkia sorsia ja tälläkin kerralla meillä oli sorsille leipää mukana.

Sunnuntaina pääsimme nauttimaan harvinaisesta herkusta, kun pääsimme ystäviemme veneelle ja vietimme päivän saaressa Helsingin edustalla. Parempaa säätä ei olisi voinut toivoa. Uimista, saunomista ja makkaran grillausta. Ei täydellisempää sunnuntaita kai olisi voinut olla. Tai no Pojun ja omat kilarini olisi voinut ehkä jättää tapahtumista pois, niin oltaisi jo tavoiteltu totaalista täydellisyyttä;).

Last weekend we had boat trip with our friends. The weather was perfect. 

Pages