Ladataan...
Ninan verkkareissa

Pläräsin puhelimen kuvia ja päätin poimia niistä tähän muutaman (ok, 10!) sellaista, joista on jotain kerrottavaa. Sitten kekkasin, että tämähän voisi olla kiva blogi-/somehaaste. Siispä:

Oivalluksia-haaste eli #oivalluksiahaaste

Poimi puhelimesi kätköistä 10 (tai itsellesi sopiva määrä) kuvaa, jotka spontaanisti herättävät ajatuksia. Pikku oivalluksia tai muuta jakamisen arvoista. Kuvien laadulla ei nyt ole väliä vaan sillä, mitä niistä haluat kertoa. Lyhyesti - lause tai kaksi/kuva riittää, varsinkin jos kuvia on paljon. Voihan niistä kiinnostavammista tehdä vaikka omat postauksensa. #oivalluksiahaaste

Tänne blogin kommentteihin tai someen saa käydä linkkaamassa oman effortin, jos sille tuntuu!

Verkkarimuijan oivallukset

Som tam eli thaimaalainen papaijasalaatti on perkuleen hyvää. Papaijan sai Cittarista kalliilla, kotimainen kaali on edullinen ja eettinen korvike.

Laiska kokki voi ostaa kanat ja dipit lootassa. Sitä fileistä versiota voin suositellakin, nämä kaksi ei meidän perheelle jatkoon (Kariniemen KanaSet).

Kun palaa vuosien tauon jälkeen salille, on tosi uunona. Ymmärrän hyvin, miksi jengi palkkaa treinereitä ja paljon niitä tuntuu tuolla gymillä pyörivänkin.

Kunnon treenikengät on tärkeät, mutta vähintään yhtä fiksua on panostaa jalkojen oikeaan asentoon vapaa-ajalla. Oivallus Footbalancen 3D-teknologian pressistä.

Kippo- ja kulhoruokaa oli Lontookin pullollaan. Tässä pieni mutta hintava aamiaiskuppi pavuilla, makkaroilla ja uppomunalla.

Laiska kokki 2: valmiiksi viipaloidut veget jääkaapissa lisäävät vihannesten kulutusta ihan vahingossa. Apetit Tuorekset - ei sittenkään turhake.

Yksisarvisen pään sisällä on tunkkaista.

Polkujuoksu pieksee asfalttijuoksun 100-0. Tässä Kapua-hyväntekeväisyyslenkillä.

Fit-lehti valitsee haastateltavansa viisaasti.

Vaikka olen lisännyt kasvisruokien syöntiä, on pekoni silti silloin tällöin paikallaan. HK pisti tilaisuudessaan prameat tarjoilut - jälkkärissäkin oli peksaa!

***

Yllättäen tässä oli monta ruoka-aiheista juttua. Nälkä, ehkäpä :D Mitähän teidän luurien kätköistä paljastuukaan?!!

Share
Ladataan...

Ladataan...
Ninan verkkareissa

Todellakin! Käytiin Setämiehen kanssa pikalomalla Lontoossa. Ihan kahdestaan, ilman lapsia. Isoja kun jo ovat, niin pärjäävät hyvin keskenään kotona pari yötä. (Tai sitten maailman isoin KIITOS hoitoavuiksi rientäneille mummille ja tädille.)

Olipa mukavaa. Tunsin olevani oma itseni. Oli mahtista vaan lompsia ympäriinsä ilman kärryjä ja muita lasten mukanaan tuomia velvotteita. Kaupunkikin on sen verran tuttu, ettei ollut stressiä nähdä kaikkia nähtävyyksiä. Shoppailtiin, istuttiin pubeissa ja kahviloissa, treffattiin yksi vanha ystävä, syötiin keskinkertaisesti ja asuttiin kohtalaisessa hotellissa. En juurikaan ottanut kuvia enkä postannut mitään minnekään. Huvitti olla rauhassa.

Kyllä nyt taas jaksaa painaa kädet savessa. Eiku sormet paskassa. Suosittelen tällaista tylsää lomaa kaikille arjen ahertajille.

Rehellisesti sanottuna olis kyllä vielä pari päivää mennyt heittämällä.

Share
Ladataan...

Ladataan...

Siis olen aidosti iloinen siitä, että saan blogin meiliin tiedotteita jos jonkinlaisista aiheista. Joskus joku yllättäväkin juttu voi kolahtaa.

Mutta että Eläkeliiton karaokefinalistit :D 

(Kuvakaappaus rajasi pois Naiset 50-64 ja Miehet 50-60 finalistien nimet. Anteeksi. Tiedotteen voi kokonaisuudessaan lukea täältä.)

Share
Ladataan...

Pages