Ladataan...

Hyväntekeväisyyshommat ja vapaaehtoistyö. Kiillottaako niillä peilikuvaansa? Tunteeko itsensä paremmaksi ihmiseksi, jos lahjoittaa pari latia tai osallistuu somessa haasteeseen? Ajatteleeko kaverit, että kuvitteleeko toi nyt olevansa laupias? 

Ei mitään väliä. Jos löydät hyvän asian, joka kolahtaa, ja jonka hyväksi voit tehdä jotain, anna palaa. Jos joku tuomitsee tekosi tai sen kohteen, voit miettiä, onko hän tosiaan validi henkilö pistämään avun tarvitsijat järjestykseen. 

Minulla on iät ja ajat ollut Plan-kummilapsi. Osallistuin Kapua-polkujuoksutapahtumaan, jossa kerättiin rahaa Nepaliin ja Keski-Aasiaan terveyden edistämiseen ja koulutukseen. Kävin Roosa nauha -kampanjan lanseeraustilaisuudessa ja kannan Michael Monroen suunnittelemaa rusettia rinnassani. Olen ryhtymässä Pelastakaa lapset ry:n Sporttikummiksi (jännittää!). Harkitsen myös Joulujuoksuun osallistumista. Aina välillä tiputan kolikon milloin mihinkin keräykseen. 

Ja nyt kerron näistä teille, jos vaikka joku muukin inspiroituisi. 

Mitä hyvää sinä teet? Tai olet kaavaillut tekeväsi? Kerro toki, kaikkien kommentoijien ja kommentoimatta jättäneiden kesken arvon hyvää mieltä.

Share
Ladataan...

Ladataan...

Vinkki sarjasta "ei tekosyitä" eli kun urheilu on tehty mahdollisimman helpoksi ja syyt treenaamattomuudelle ovat tasan korvien välissä. Jos eivät sitten fyysisesti jossain päin kroppaa. 

Meidän kodin lähelle pykäistiin talven aikana lähiliikuntapaikka, ja keväällä sinne minun ilokseni ilmestyi myös tukkiteline. El classico. Siinä voi joko nostaa tukkeja tai kyykätä tukki lisäpainona. Tai sitten yhdistää nämä molemmat ja voilá! Koko kropan pikatreeni on siinä. Lisäksi tarvitaan vain keskivartalohöykyytys, jos sitäkään - tämä liikekombo kun ottaa kyllä tukilihaksiston päälle mukavasti. Itse tein maassa kuppipitoja. 

Mulla on sellainen kutina, että näitä liikuntapaikkoja, kutsutaan niitä sitten puistoiksi, paikoiksi tai miksi lie, on nykyään joka lähiössä. Täällä Helsingissä ainakin. Ihan mahtava juttu. Eräänkin kerran kun hikoilin tuossa lähimmässä, niin sinne tuli treineri asiakkaansa kanssa tekemään tälle daamille ohjelman liikuntapaikalla toteutettavaksi. Erittäin jees. Ei sillä, ettenkö olisi salakuunnellut ja ottanut pari vinkkiä itsellenikin...

Lasten kanssakin olen tuolla usein huhkinut. En siis sillä mentaliteetilla, että nytpä teen täysillä rankan treenin, vaan jotta saisin liikunnan iloa tartutettua jälkikasvulle. Useimmiten hiki on tullut, pääasiassa "et saa mua kiinni" -juoksu- ja loikkatreenin muodossa.

Tyylipoliiseille tiedoksi, että lippis on noin, ettei lippa osuisi tukkiin. Muutenhan lookki on mitä vetävin ;)

Share
Ladataan...

Ladataan...

Koska koen tarvetta nöyryyttää itseäni ja tunkea ahterini testaamaan kaiken maailman urheilulajeja, tässä teille video uusimmasta seikkailustani. Kävin testaamassa Helsingin Jyryn musikaalitanssituntia.

Kuten videolta näkyy, ovat muut daamit voimistelun kehäkettuja ja minä olisin tarvinnut pikkuisen pohjia. Niin skumpan kuin piruettien alkeiden muodossa. Hauskaahan tuo oli kuitenkin, ja voin kertoa, etteivät arkiset murheet mieltä painaneet tunnin aikana. Pakko keskittyä täysillä. 

Roxanne-koreografiaa oli siis harjoiteltu tasan tunnin verran, tässä illan viimeinen veto ikuistettuna. Kiitos, Jyry ja tanssijat! :D

 

Share
Ladataan...

Pages