Ladataan...

Kun kuitenkin tunnet kasvavaa tarvetta uudistua, liikkua, hehkeytyä ja anti-kinkkuuntua, käypä kokeilemassa voimistelua. Ensi viikolla (9.-15.1.2017) vietetään Voimisteluviikkoa, jolloin suurimmassa osassa suomalaisia voimisteluseuroja voi käydä tutustumassa erilaisiin aikuisten ryhmäliikuntatunteihin veloituksetta. 

Seuroja voi hakea vaikkapa täältä.

Itsekin mieluummin jumppaisin seurassa kuin kotona, mutta kotonakin parempi kuin ei ollenkaan. Seuraa se on eläinseurakin, vai mitä? 

Mun joogahaastehullutteluja voi seurata Instagramissa

Share
Ladataan...

Ladataan...
Ninan verkkareissa

2016 top of mind -teemat:

  • Kotona oleminen. Voisin kuvitella, että seuraavan kerran vietän vuoden sisällä näin paljon aikaa kotona sitten, jos jään joskus eläkkeelle.
  • Karjuminen ja murina. Uhmaikä tuo myös minussa parhaat, tähän asti piilevänä lymyilleet ominaisuudet esille.
  • Uusi alku. Lapset on nyt tehty ja on aika siinä mielessä siirtyä eteenpäin. Kroppakin alkaa olla about omassa käytössä ja hallinnassa taas.
  • Core. Ei hitto ilman vatsalihaksia ihminen ei ole mitään! Iloitsen päivittäin coresta, jonka avulla voi toimia.

 Ensi vuodelta odotan:

  • Ruuhkavuosien tehostarttia - rokkokimaraa, kihiksiä ja täitä.
  • Kevättä ja kesää vielä kerran lasten ehdoilla.
  • Jäätäviä työmatkoja, koppeja ja sisiksiä, maistuvia lounaita kivassa aikuisseurassa.
  • Treenii treenii treenii!
  • Rebel-reissuja parhaan puolison kanssa. Ja sitä arkeakin joojoo.

 Kiitos kun olet lukijani! Ens vuonna palataan.

Share
Ladataan...

Ladataan...
Ninan verkkareissa

Istun junassa vähintäänkin pöhähtäneenä. Olen ollu pikkuisen kipeänä viimeiset pari viikkoa, eikä olo ole hirveän hehkeä. Sen kunniaksi postaus, jossa näytän hyvältä!

Sain kutsun käydä testaamassa uuden kampaamo A-studion palveluita. Menin. Tukkaan tehtiin jos jonkinmoisia käsittelyjä KC Color -väreillä ja Olaplexillä ja ihana Lotta antoi saksien viuhua. Kahvi oli hyvää! Tunnelma leppoisa. Sijainti näppärästi Kampissa. Lopuksi otettiin kuvia varta vasten pykättyä kuvausseinää vasten - nerokasta. Näissä kuvissa ei siis ole filtteriä!

Jos olet itsekin hiusten päivitystä vailla, suosittelen A-studiota. Mainitsemalla aikaa varatessa Ninan verkkareissa -blogin saat 10 % alea niin tuotteista kuin palveluista helmikuun 2017 loppuun asti. Sinne siis!

Kiitos vielä A-studio ja Lotta!

 

Share
Ladataan...

Pages