Ladataan...

Kuopio, synnyinkaupunkini! Sporttiahan täällä on aina ollut tarjolla siitä kiinnostuneille. Korkean mäen iloja eli mäkihyppyä, rapputreeniä ja semmoista, lentopalloa, triathlonia, mitä vielä. Aina kun ikkunasta katselee ulos näkee kaduilla reippailevia tuulipukuimmeisiä. 

Olen ollut täällä viikon verran lasten kanssa. Pikkuisen olen päässyt tästä kaupungin tervehenkisyydestäkin kiinni. Kävin nimittäin kaupungin piffaamassa puistojumpassa. Ilmaista! Tehokasta! Kivaa! Tänään pyörähdimme torilla Torisport-tapahtumassa (13.-16.7.) hillumassa - siellä voisi myös testailla eri lajeja aikuisten vuorolla iltapäiväisin. Katso videolta fiiliksiä.

Eksoottisinta melkein-urheilua harjoitin veljen kanssa ampumalla virtuaalieläimia metsästyssimulaattorissa. Veikkaan, että huomenna on ampumakäsi ja -olkapää jumissa. Hauskaa se oli, joskin ylihintaista (40 e/h).

Tätä ylenpalttista reipashenkisyyttä on hyvä tasapainottaa sapuskoimalla. Silloin kun asuin täällä, oli ravintolatarjonta muistaakseni Rosso ja Amarillo ja Snellun grilli (RIP). Nyt on kaikenlaista. Esimerkiksi tosi kivat meksikolainen Panza ja italialainen Osteria di Vino sekä konttiravintola Morton, josta burgerimättökuva yllä.

Jos vaan Lily haluaisi olla kanssani myötämielinen, julkaisisin tässä myös kuvan, jossa treffaan bloggaajakavereita Kauppahallin edessä. Mutta koska se kuva kippaantuu väkisin pystystä vaa'aksi, jätän väliin.

Kuopio, way to go, olet nykyään tosi jees! (En ole muuttamassa takaisin.)

Share
Ladataan...

Ladataan...

Juu moi vaan hei täältä Jurmalasta! Kävin tänään vähän juoksentelemassa ja on tässä nyt muutakin treeniä välillä tullut tehtyä. Että sillä tapaa ihan kivasti menee ja terveitä ollaan.

Mutta. MÄ HALUAISIN JO OLLA HYVÄSSÄ KUNNOSSA. Semmoisessa, että voisi noin vaan vetäistä kehonpainotreenit tai kipaista kympin tai kokeilla ihan mitä lajia vaan huvikseen. 

Tiedän oikein hyvin, että synnytyksestä on vasta reilut neljä kuukautta ja että tällainen kolmevitonen muija ei ihan hetkessä palaudu. (Paitsi nämä kylpylän slaavittaret, jotka esittelevät sikspäkkejään bikineissä noin viikon ikäisten vauvojen kanssa. Kiitos vain vertaistuesta, sanon minä.) Jos joku kaverini olisi tässä samassa tilanteessa, sanoisin: "Hei sä oot tosi hyvässä tilanteessa kuitenkin. Voit treenailla, oot terve, ei ole mihinkään kiire. Loppuelämä aikaa palautua kunnolla ja hikoilla sitten niin paljon kuin sielu sietää." Phuuh.

Olen minä ennenkin noussut kuntokuopasta. Pahemmistakin kuin missä nyt löllin. Enkä tähän vauva-ansaan aio enää langeta. Niin että ystäväni maltti, pysy vierellä, älä anna periksi. Ei mitään luovuttamisia eikä toisaalta övereitäkään. Kropan ja pään ehdoilla kohti sopivaa kondista. Olisko se sitten 2017 kun mennään taas täpöillä?

Share
Ladataan...

Ladataan...

Jos lähtee reissuun vauvan, taaperon ja oman äitinsä kanssa, voiko sitä kutsua lomaksi? En vielä tiedä. Lähdemme huomenna. Sen voin kuitenkin varmaksi sanoa, että vaikka unirytmit ja mitkälie menisivät kuinka sekaisin, niin yksi juttu ei Jurmalaan seuraa. Nimittäin tiskikone. 

Kuvittelitko, että äitiysloman tarkoitus on hoitaa lapsia? Olet väärässä. Tarkoitus ja pääasiallinen tehtävä on tiskata. Myös pyykätä, mutta lähinnä tiskata. 

Ja hei, todellakin arvostan sitä, että meillä on astianpesukone. Silti sitä ei tule ikävä. 

Sinulle, joka jo käärit hihojasi ja whatsuppaat karhukoplasi muille jäsenille, tiedoksi: setämies jää kotiin ja saa tontinpuolustusavuksi kuopiolaisia karpaaseja. Ei mitään tsäännssejä putsata kämppää. 

Soronoo ja kesätunnelmia sinnekin!

PS: Vähänkö kätsyä kun ei tartte miettiä mitä vaatteita pakkaa. Aion kyllä heittää laukkuun lenkkarit, jos vaikka inspis iskisi.

Share
Ladataan...

Pages