Kuivaseksistä, tai: Kaksi teinivuosiltani kaipaamani asiaa

No Sex and the City

Kiitän päivittäin universumia siitä, etten ole enää teini-ikäinen. 17 Again -tyyppisen pim! olet taas teini! -taikatempun osuminen omalle kohdalle olisi jotakuinkin kamalinta mitä kykenen kuvittelemaan. En kaipaa teinivuosistani mitään.

Okei, valehtelin. Kaipaan kahta asiaa.

Ensimmäinen on se klassinen: tuntikausien pussailusessiot. Kun sitä saattoi vain upota toisen silmiin, niin ja huuliin! Pussailla ja halailla ja syleillä ja kielarit ja ah! Tuntikausia. Aika vain kului, eikä sitä tajunnutkaan ennen kuin äiti soitti vihaisena ja vaati tietää missä olin niin myöhään. Ja sitten sai juosta viimeiseen bussiin ja yrittää piilottaa pojan orastavasta parransängestä punaiseksi hankautunutta naamaansa puuterikerroksen alle.

Ja se toinen kaipaamani asia? Se on dry humping.

Dry humping on siis se sellainen seksin esimuoto, jota joskus oikein urakalla harrastettiin: kiehnäämistä ja kaikenlaista kiihottavaa kihnuttamista, vaatteet päällä. Seksiä ilman seksiä. Luettuani sekä CollegeCandyn että The Friskyn kuivaseksiylistykset, jäin miettimään miksi nykyään harrastan tätä hienoa taidemuotoa niin hävettävän vähän.

Ymmärrän sen, että aika on ainakin minun kohdallani ajanut tuntikausien pusuttelusessioiden ohitse. Nykyminä nimittäin tietää seksin olevan niin kivaa, etten usko enää ikinä vain pussailevani tuntikausia ilman että se johtaisi jatkotoimenpiteenä vaakamamboon. Pysyn housuissani ehkä puolisen tuntia ja sitten riittää. Tästä tytöstä siis tuskin olisi tuntikausien tantrasessioihin, ehei. Se on vaatteet pois ja menoks suunnilleen saman tien.

Mutta vaikka pusumaratonit ovat nykyminälle vähintäänkin epärealistisia, dry humping ei ole. Jostain syystä sitä tulee kuitenkin kuivasekstattua varsin harvoin. Tämän on muututtava!  Jemina vaatii - dry humping takaisin ruokalistalle! Lisää kiehnäämistä ja kihnutusta!

Cameron Diazkin sen tietää:

"One should dry-hump as much as possible. It leads to great things. I'd prescribe at least once per day."

Aivan, Cameron – it leads to great things! Sillä koska emme ole enää viisitoistavuotiaita, ei hommaa ole pakko jättää vain siihen. Sen sijaan dry humping on kerrassaan loistavaa esileikkiä, ja esileikkihän on usein melkeinpä parempaa kuin itse akti.

On meinaan hyvä muistaa, ettei sillä autollakaan lähdetä ajamaan satasta samantien. Ensin pienellä vaihteella liikkeelle. Ja sitten vähän kiihdytellen. Vaikka vaatteet päällä.

 

Kuivaseksi - uhka vai mahdollisuus?

 

Kuvat: collegecandy.com, teereviewer.com, chubbywubbygirl.tumblr.com

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Totta! Mäkin olen likimain unohtanut vaatteet päällä -seksin. Tätä lisää! (Peeäs, Jemina, olen suuri fanisi!)

Ihana juttu :) Rupesi ihan hymyilyttämään :) Olen 22v. ja olen löytänyt miehen jonka kanssa käymme tätä "vaihetta" josta kirjoitit. Punoittava leuka on itselläni melkein joka viikonlopun jälkee :)

Jemina
No Sex and the City

Vierailija, jes, nyt äkkiä vaatetun seksin määrä nousuun! Jos muistutamme mahdollisimman monia moisen menon hienoudesta, saatamme vielä luoda uuden trendin. Tästä tilastotieteilijät tulevat hämmästymään! 2012 - the year of the dry-hump! (Peeäs, suurkiitokset, ihana kuulla!)

marinea, onnittelut vaiheestasi - se on hyvä vaihe, se. Koskaan ei ole ärtynyt iho tuntunut yhtä hyvältä kuin silloin kun sen aiheuttaja on ihminen jota saattaa pussata päiväkaupalla!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tasan samaa mieltä! Siksi jätin mieheni ja aion jatkossa harrastaa näitä molempia. :))

Nakkieukko (Ei varmistettu)

Voi eii, minä en todellakaan kykenisi sellaiseen.
Muistan koko ikäni ajalta olleeni todella todella kärsimätön seksin suhteen, ei kuivaseksiäkään olis voinu harrastaa kovin pitkään. Nyt olen 23 ja Muistan kyllä elävästi sen että kuivaseksi päättyi meillä tyttöystävien kanssa aina seksiin (kyllä, minulla ol nuoruudessani vain tyttöystäviä) Ei vaan pystyny odottamaan.
Nykyään olen lähes yhtä kärsimätön.

Kun ei sitä vaan voi mitenkään odottaa : D

Vierailija (Ei varmistettu)

Itseäni jaksaa yllättää miten seksiksi lasketaan ainoastaan yhdyntä ja mitään muuta kivaa ei sitten voikkaan olla.
Olen useammallekkin miehelle opettanut, että pettinki on ihan mielettömän ihanaa. Eräskin huokaili: "En mä muistanu, että tää oli näin kivaa." Miksi pettinki, puhelinseksi yms. muut hauskuudet tyrmätään joksikin teini-iän vaiheeksi, joka tulee jättää pois kunhan yhdyntään asti päästään?
Mä haluan ainaki pitää mukana kaikki jutut, jotka tuntuu hyvältä. Pettingissä varsinkin tulee about aina ja lasken seksin osaksi kaikki suutelut, hyväilyt, runkkaukset, hieromiset, nuolemiset sun muut ihanuudet enkä mieti sitä mitä muut ihmiset tekevät tai mikä on soveliasta.

Pelkkä pettinki on ollut jopa jonkun mielestä täysin riittävää eikä hän omien sanojensa mukaan jäänyt kaipaamaan sitä pakollista yhdyntää. Miehet tuntuvat saavan sellaset kiksit mun orgasmeista (ja omistaan myös), että haluavat sisällyttää sen jatkossakin, mutta en sitten osaa sanoa miksi alunperin käsiseksi unohdetaan tyystin.

Jemina
No Sex and the City

Nakkieukko, minäkin olen kärsimätön - mutta toisinaan oman pinnan testaaminen tuolla tavoin kannattaa! Pientä kivaa kidutusta vaikkapa just sen kuivaseksin muodossa. Mutta ymmärrän kyllä ihan täysin fiiliksesi, kun olen itse aika lailla samanlainen.

Vierailija, on ihan totta että ainakin heteroseksissä tupataan olemaan todela yhdyntäkeskeisiä. Ja se on sääli! Luettelemasi asiat kuuluvat myös omalle listalleni jutuista-jotka-ovat-myös-seksiä-ja-tosi-kivoja, ja onkin tosi surullista jos moiset unohtuvat teini-iän jälkeen. Pelkkä pumppaus kun ei koskaan voi korvata tuollaista erilaisten ihanien juttujen kirjoa. Lisää hieromisia ja nuolemisia! Pettinki takaisin peteihin! Ja puhelinseksi on uusi musta!

netta-viera (Ei varmistettu)

Mitä on pettinki? Kyllä minä ainakin haluan joka kerralla hyväilyjä ja joskus väsyneenä se siihen jääkin, en minä silti mielestäni mitään pettinkiä harrasta! Ahdistaa sellainen pakko-laueta-mentaliteetti, joka monia miehiä vaivaa ja sitten se, että oma orgasmi riittää. Parisuhteessa tällainen toki on ok, kunhan se ei yleensä ole sitä. Itse ainakin kyllä mielihyvin annan miehelle orgasmin, vaikka tiedän jo etukäteen, että itse en nyt kyllä tule saamaan.

Mutta ei muakaan tuntikausia huvita pussailla tai kuivasekstata ja vaikka minusta kaikki seksuaalinen on seksiä ja tärkeeä, niin kyllä se kunnon yhdyntä ja nimenomaan yhdynnässä orgasmin saaminen kruunaa kaiken. Olen ehkä vähän peniskeskeinen! ;)

netta-vieras (Ei varmistettu)

Mitä on pettinki? Kyllä minä ainakin haluan joka kerralla hyväilyjä ja joskus väsyneenä se siihen jääkin, en minä silti mielestäni mitään pettinkiä harrasta! Ahdistaa sellainen pakko-laueta-mentaliteetti, joka monia miehiä vaivaa ja sitten se, että oma orgasmi riittää. Parisuhteessa tällainen toki on ok, kunhan se ei yleensä ole sitä. Itse ainakin kyllä mielihyvin annan miehelle orgasmin, vaikka tiedän jo etukäteen, että itse en nyt kyllä tule saamaan.

Mutta ei muakaan tuntikausia huvita pussailla tai kuivasekstata ja vaikka minusta kaikki seksuaalinen on seksiä ja tärkeeä, niin kyllä se kunnon yhdyntä ja nimenomaan yhdynnässä orgasmin saaminen kruunaa kaiken. Olen ehkä vähän peniskeskeinen! ;)

Jemina
No Sex and the City

netta-vieras, pettinki taitaa tosiaan olla lähinnä teini-iän Dear Eki -aikojen termi. Nykyään meistä suurin osa kutsunee sitä esileikiksi, mutta silloin sana olisi ollut harhaanjohtava, kun sitä leikkiä ei seurannut vielä mikään. :)

Minä taidan laillasi olla vähän peniskeskeinen, enkä siis tosiaan lähtisi enää pelkkään vaatteet päällä peuhaukseen, tuntikausiksi ainakaan. Siitä huolimatta olen sitä mieltä, että näistä asioista on hyvä välillä vähän muistuttaa - muuten seksi saattaa helposti rutinoitua ja esileikkikin muuttua kaavamaiseksi suoritukseksi, jolla pyritään ainoastaan pääsemään paikasta A paikkaan B. Tätä vältettäköön, sillä jos jotakin haluan teini-iästäni säilyttää, on se tuo kaikkiin seksin esiasteisiin liittynyt mieletön odotus ja riemu!

Biatch

Dry humping sopii myös tilanteisiin jossa ollaan jo harrastettu seksiä ja sit mietitään "No ens kerralla voitais kokeille vähän tällee.." jolloin tulee vähän niin kuin esiharjoiteltua ens kerran yhdyntämuoto. Koska jos asentoa lähtee säätää silloin kuin miehellä seisoo, noh let's face it, ei sillä ota eteen ikuisesti. Varsinkin jos molemmat on sellaisia että oma nautinto koostuu myös toisen nautinnosta. Niin se epäröivä, mietteliäs ilme toisen kasvoilla on kyllä aika kova turn off. :D Kyllä sitä pettingissäkin tulee dry humpattua joskus. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.