Ladataan...
Packing peanuts

 

No nyt on jotain uutta, vihdoin. Nimittäin ihan uusi tyyli hiuksissa. 

Viime vuosi oli minulle vaikea monella tapaa. Loppuvuodesta päätin, että tästä vuodesta tulee parempi, sillä paljon huonommaksikaan eivät voisi asiat enää mennä. Samoihin kypsyi ajatus siitä, että muutos voisi alkaa siitä helpoimmasta päästä, omasta päästä kirjaimellisesti. Kahdessa vuodessa venähtäneet hiukset, joita aina pidin ponnarilla, saisivat lähteä.

 

 

Jep, vaikka invisibobblet olivat käytössä, niin kyllä selvästi on nähtävissä mitä ponnarin pitäminen tekee. Katkeilleita hiuksia on, ja paljon. Tämä kuva hieman myös yllätti sillä, kuinka nopeasti ne hiukset oikeasti kasvavat. Kasvatusprojektit kun tuntuvat aina ikuisilta. Tähän pituuteen hujahdettiin kahdessa vuodessa, ja siinä ajassa tasoiteltiinkin mittaa useampaankin otteeseen.

 

 

Leikkauksen lisäksi pistettiin hieman reippaasti vaaleampaa sävyä sekaan. Tai näin aluksi tuohon päälle. Maantienharmaita ja muuten vaan harmaita hiuksia kasvaa kokoajan enemmän, joten tavoitteena on pikkuhiljaa haalentaa sävyä lähemmäs omaa. 

Hiusten leikkauksen jälkeen, se ensimmäinen pesukerta oli muuten ihana, helppo ja nopea. Tykkäsin. Kyllä lyhyet hiukset taitaa olla se mun juttu.

 

Mitä uutta teille on tämä uusi vuosi tuonut tullessaan? Hyviä vai huonoja uutisia? Iloja vai suruja?

 

 

 

Share

Ladataan...
Packing peanuts

 

Sairastuvalta päivää. 

Ehdin juuri viime viikolla töissä päivitellä työkaverin kanssa ettei olla sairasteltu piiitkään aikaan, siinä missä moni on potenut jo useammat flunssat ja muut pipit.

Never say never, sillä jo seuraavana päivänä oloni ei sitten ollutkaan enää niin hyvä... Flunssa otti, tuli, ja sai minut sitten viimein kiinni. Toivottavasti talvilomaa tämän viikon pitävä työkaveri saa pitää lomansa terveenä.

 

 

Lehdet ja netti ovat olleet viime viikot pullollaan vinkkejä, joilla torjua kokonaan tai ainakin yrittää lyhentää flunssan kestoa. Joku vannoo viinaan kastetuiden villasukkien olevan paras parannuskeino, toinen uskoo valkosipulin voimaan ja kolmas särkylääkkeisiin.

Totuus ja se, mikä kenellekin taudin luonteesta riippuen oikeasti toimii, menee varmaan jossain kaiken välimaastossa. 

Minulla kun nokka vuotaa luotan pehmoisiin nenäliinoihin, Bepanthen voiteeseen, Otrivinin nenäsumutteeseen, Carmolis "munkkitippojen" höyryhengittämiseen ja lämpöiseen juotavaan.

 

 

Löysin hiljattain tämän Hunajainen Sam Oy:n hunajan, joka on inkiväärillä maustettu, tai oikeastaan kyse hunajan ja inkiväärin yhdistelmästä. Pakkaustekstien mukaan tuote sopii melkein kaikkeen: urheilujuoman tai terveysjuoman maustamiseen, sellaisenaan juustojen kanssa, leivonnassa makeuttamassa ja makua tuomassa, samoin myös ruuanlaitossa wokeissa tai padoissa tai sitten vaikka jogurtin kanssa nautittuna.

Mietitytti, että maistuukohan hunajassa oikeasti inkivääri, vai onko se vain nimessä mukana? Sitten se flunssa iski, kuulin parilta tuttavalta kehut tuotteesta ja päätin että on aika itsekin kokeilla.

No, nyt tiedän, että kyllä se inkivääri sieltä maistuu ja aikas voimakkaastikin! Jopa niin voimakkaasti, että totesin ettei tätä kannata käyttää teen kanssa, vain ihan pelkästään. Eli ronski ruokalusikallinen inkiväärihunajaa kupin pohjalle ja kiehautettua vettä päälle. Kuten alimmasta kuvasta ehkä silmiä siristämällä voi huomata, juomassa on reilusti inkiväärin hippusia. 

Nähtäväksi jää lähteekö lenssuni pian pois tätä juomaa nauttimalla, mutta ihan kivaa vaihtelua kuumalle mehulle on tästä tullut. Tottakai lepo ja lämmin vaatetus ovat mukana flunssankarkoituskarkeloissa. Toivottavasti nämä bileet loppuvat yhtä nopeasti kuin alkoivatkin.

 

Mikä on teidän vinkkinne vilustumisen varalle?

 

 

Share

Ladataan...
Packing peanuts

Say hello to my new friends!

 

Joulupukki kyllä tiesi mistä matkakuumeilija tykkää, värikkäistä matkalaukun nimikylteistä tietenkin.

Mikään ei ole niin ikävää, kuin joutua lentokentällä ihmettelemään, että mikähän se noista matkalaukkuhihnalla pyörivistä kymmenistä mustista laukuista onkaan se oma. Kuullostaako tutulta?

Olen tässä siivouspäissäni harkinnut, että joko olisi aika luopua omasta "persikastani" eli ihanasti muista matkalaukuista heleällä värillää erottuvasta kovakantisesta Samsonitesta. Aika tuntuu ajaneen ohi tuosta kielikurssille aikoinaan minulle hankitusta laukusta. Nykymalliset matkalaukut kun ovat kevyempää materiaalia, niissä on huomattavasti toimivammat pyörät ja sitä rataa...

 

 

Toimivan ja tunnistettavan laukun ajattelu on hiljalleen tulossa ajankohtaiseksi, kun tässä matkaliput jo polttelevat takataskussa. Tavallaan sitä ollaan jo lähtökuopissa, tai ainakin melkein.

Reissun suunnittelu, hotellien ja ravintoloiden tutkiminen ovat olleet mielessä jo useammin kuin uskallan myöntää. Ja matkaan on kuitenkin vielä aikaa. Sen verran uskallan paljastaa että Singapore on jälleen kerran kohteena, mutta saattaapi olla että sieltä tehdään seikkailu johonkin meille aivan uuteen paikkaan tai ehkä jopa kahteen. 

 

Mistä te tunnistatte oman matkalaukkunne? Onko se väriltään jotenkin villi, vai oletteko sitoneet jonkin näyttävän killuttimen?

 

 

 

 

Share

Pages