Ladataan...

Ihan ite värjäsin ekaa kertaa elämässäni lankaa! Etikalla ja elintarvikeväreillä. Punainen ei ole oikeasti punainen, vaikka siihen tähtäsinkin, vaan pinkki, nyyh. Mutta olkoon tämä harjoitusvyyhti. Uusi idea on jo päässä muhimassa!

Langan kuivuessa hieman Usva-pipoa ja Gossip girliä koneelta!

Share

Ladataan...

Tässä kuussa Silmukan saalistus- ja Pipon ytimestä -blogien SY-haasteen aiheena oli kukka! Itse väkersin pienenpienen rintanapin noista tilaamistani villoista. Tai oranssi on sitä, sininen ja punainen on Usva-lankaa. Varsin hippimäinen kukkanen, etten sanoisi.

Share

Ladataan...

Not my cup of tea, nimittäin tuo sisustaminen. Ylläoleva kuva tiivistää hienosti ajatukseni ko. taiteenhaaraa kohtaan.

Pidän kuitenkin tapeteista. Tapetoidut seinät on kivempia kuin maalatut. Riippuu toki tapetista, ruma seinäpaperi ei hivele silmää.

Ensimmäisessä asunnossani oli tapetit. Muilla seinillä oli keltainen tapetti, sellainen joka näytti teepussilla värjätyltä, ja yhdellä oli saman sarjan keltaraidallinen tapetti. Annoin kodilleni silloin nimeksi Sitruunamarenki haha. (Onko sana 'tapetti' mainittu jo tarpeeksi monta kertaa?)

Myöhästyin yhtenä päivänä tässä joku aika sitten bussista, ja menin sitten lähellä sijainneeseen maalikauppaan tappamaan aikaa kun odotin seuraavaa bussia. Tapettikirjojen selailussa on jotain mieltärauhoittavaa. Aloin haaveilla siitä, että saisin jonkun seuraavista tapeteista joskus kotiini. Mulla on kuitenkin kohta taas muutto edessä, joten ainakaan nykyiseen asuntooni en ala mitään tekemään enää, en ehtisi...

Jos mulla olisi työhuone, siellä voisi olla tällainen seinä.
 

Tahdon. Tahdon!!!

 

Kukkaset on aina in. Mulla taitaa olla mekko joka mätsää tähän tapettiin.

Hmm. Ehkä seuraavaan kämppään sitten. Kauhistuttaa vaan ajatella sitä kuviokohdistamisen määrää...
Hauskaa sunnuntaita! Itselläni olisi ohjelmassa tänään mekon helman lyhennys maksimekko->lyhyt mekko, ja se päällä sitten pelaamaan minigolfia.

Share
Ladataan...

Pages