Joulukorttitalkoot

 

Muistatteko, kun pienenä mentiin kaverin luo yökylään? Valvottiin TOSI myöhään, syötiin karkkia mahat kipeiksi, kikatettiin kaksin kerroin ja jaettiin jännimmät salaisuudet. On ihan hölmöä, etteivät aikuiset tee niin. Totta kai kaukana asuvien ystävien luo tulee tehtyä yökyläreissuja, mutta entä jos suurin osa kavereista asuu ihan kulmilla?

Onneksi yksi ystävistäni sai viime vuonna loistoidean kutsua joukon tyttöjä yökylään koko viikonlopuksi. Nyt marraskuisesta tyttöjen viikonlopusta on muodostunut perinne, sillä vietimme sitä viime viikonloppuna jo toistamiseen. On hassua, että vaikka viettää vain muutaman päivän vajaan kilometrin päässä asuvan kaverin luona, tuntuu kuin olisi ollut pitkälläkin reissulla.

Tyttöjen viikonloppuun kuuluu olennaisena osana pikkujoululahjojen vaihto. Tänä syksynä startanneen askartelukerhon hengessä omistajaa vaihtoivat muun muassa itse tehty kaunis kaulakoru, konvehtientekovälineet ja herkullisten kookoslakukeksien ainekset kauniissa lasipurkissa. 

Lisäksi tyttöjen viikonloppuun kuului tietenkin paljon hyvää ruokaa ja juomaa sekä rentoa yhdessäoloa. Ohjelmassa oli myös pienimuotoinen joulukorttityöpaja ja paljon puikkojen kilinää.

Minun joulukorttejani koristaa tänä vuonna suloinen pikkukettu talvisessa maisemassa. Kortit syntyivät kätevästi akryylimaaleilla sabluunoiden avulla. Olen aika kehno piirtäjä, mutta näissä korteissa sillä ei onneksi ole väliä. Kun saa piirrettyä ketun ääriviivat edes sinnepäin, lopputuloksesta ei voi tulla muuta kuin soma. Valkoinen maalitussi oli loistava apuväline lumihiutaleiden ja ketun yksityiskohtien piirtämisessä.

Toivottavasti tekin saitte viettää ainakin yhtä rentouttavan viikonlopun ja kerättyä kasapäin energiaa viikon haasteisiin! Ja hei, se olisi nyt viimeinen viikko marraskuuta jäljellä, jippii!

Kommentit

riik
3h+kasvimaa

kauniit kettukortit! Ja askartelu on kyllä ihan parasta hyvässä seurassa.

Paperikaupan tyttö

Kiitos riik! Kävinkin jo ihastelemassa tekemiäsi joulukortteja blogissasi. Ihanan kekseliäitä ja niin paljon erilaisia! Minä tyydyin tällä kertaa vain sarjatuotantoon :)

Mimosa.
Mimosa

Ihania kettukortteja!

Paperikaupan tyttö

Voi kiitos paljon! Pieni kettuvillitys päällä :)

saarah
visual diary

Oi, näyttää ihanalta! Askarteluillat on kyllä ihan parhaita :)

Paperikaupan tyttö

Kiitos! Niin ovat, varsinkin hyvässä seurassa :)

HIL (Ei varmistettu)

Varmasti oli hieno ja ikimuistoinen viikonloppu ja ihania korttejakin syntyi.

Paperikaupan tyttö

No oli kyllä :)

äityli (Ei varmistettu)

Söpöset kettukortit ja aivan ihana idea kutsua kaverit yökylään yhteisen hauskan merkeissä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.