Ladataan...
Pikkujuttuja

Tämä blogi taisi tulla opiskelujen myötä tiensä päätökseen. Pitkään olen kuitenkin mielessäni pyöritellyt musiikkiblogia ja nyt sen aika on koittanut. Käykää siis katsomassa Good Vibes ja liittykää lukijaksi. Kiitos kaikille lukijoille ja yhteistyökumppaneille. Oli mukavat pari vuotta, nyt on uusien tuulien aika.

 

Ladataan...

Ladataan...
Pikkujuttuja

Tämä viikko on mennyt kyllä ihan sumussa. Maanantaina alkoi opiskelut ja rankan tietopläjäyksen jälkeen lähdettiin kaupnkikierrokselle sekä Jettiin istumaan iltaan. Kunnon opiskelijana lähdin sitten vielä jatkoille Ilonaan ja nukuin yöllä kaksi tuntia. Voitte kuvitella sen nuokkumisen määrän tiistain tunneilla. Lisäksi on tullut  tutustuttua uusiin ihmisiin, niin meihin mahtaviin sosionomeihin, kuin myös muiden aloihin opiskelijoihin. Tuutorit on ollut huippuja ja nyt otin vielä kontilleni haalareiden hommaamisen, koska meillä ei ole omaa jaostoa joka hommaisi nuo.

Keskiviikkona oli sitten ensimmäinen virallinen opiskelijatapahtuma, nimittäin FAMKYt. Meidän joukkue oli mustat pantterit, ja oli ihan huippu ilta! Paljon hauskoja tehtäviä, Lumikki ja seitsemän kääpiötä uusiks näyteltynä (olin prinssi Pizzakuski), lahjontaa ja Ilonassa jatkot. Eilinen mentiin kanssa parin tunnin yöunilla ja tänään olisi sitten Joen Yö. Hieman jo väsyttää, mutta onneksi on viikonloppu. Rankkaa opiskelijaelämää siis.

 

Ladataan...

Ladataan...
Pikkujuttuja

 

Viimeinen lomaviikko alkaa olla lopuillaan ja maanantaina pitäisi kammeta itsensä koulun penkille. Mitään ihmeellistä en ole loppulomalla tehnyt, mitä nyt Kuopiossa yhdet tiistaihumalat kävin nauttimassa. Viimeiset kaksi päivää olenkin tuijottanut Star Warseja (kyllä, VHS:ltä ja kyllä, omistan special editionin kommenttipätkineen) ja nauttinut pienestä nörtteilystä. Tämä päivä meneekin luultavasti telkkarin ääressä, sillä huomenna otan taas auton alle ja pyyhällän Ilomantsiin. Kovasti tekisi mieli kalaan ja katsomaan vieläkö löytyisi sieniä, ettei opiskeluiden alkaessa pääse nälkä yllättämään. Muut voivat syödä makaroonia kuun lopussa, itse ajattelin paistaa kuhafileitä ja tehdä kylkeen kanttarellikastiketta!

Mitäs teidän viikonloppuun? Mitä meinasitte tehdä?

Ladataan...

Pages