West Coast osa 6: Ihana Ace Hotel

Pikkuseikkoja

Taannoisella West Coast -reissulla yksi majapaikka oli yli muiden. Portlandin Ace Hotel (1022 SW Stark Street) viehätti normihotelleista poikkeavalla persoonallisuudellaan.

Acen aulassa soi musiikki yötä päivää, ja viihtyisässä sohvanurkkauksessa asiakkaat ja paikalliset selailevat lehtiä ja nauttivat kahvikupillista. Parvelta löytyy Mac-pöytäkone, työtilaa ja lukunurkkauksia. Sisäänkäynnin vieressä voi kuvauttaa itsensä vintagepassikuva-automaatilla. Toisella puolella aulaa ovi aukeaa suoraan viereiseen Stumptown Coffee Roastersin kahvilaan (1026 SW Stark Street) ja toisella puolella ovi vie tyylikkääseen Clyde Common -ravintolaan (1014 SW Stark Street).

Vanhan kauniin rakennuksen puuportaikko narisee kotoisasti. Käytävien päässä ikkunat antavat palotikkaille kuin amerikkalaisissa sitcomeissa konsanaan. Yhtä aikaa kompakti, askeettinen ja söpö hotellihuoneemme muistutti trendikkään graafisen suunnittelijan studioyksiötä. Vierasta odottavat huoneessa paikallisen leipomon uunituoreet keksimaistiaiset sekä pino kulttuuri- ja designlehtiä. Aamuisin voi luomu-lähiruokabrunssin nauttia kakkoskerroksen pikkuisessa aamiaishuoneessa.

Ace Hotel toimii myös New Yorkissa, Seattlessa, Los Angelesissa, Palm Springsissä, Panamassa ja Lontoossa. Pidetään mielessä.

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.