Chanel-salaisuus

Pikkulinnut lauloivat minulle mielenkiintoisen tiedon Eurokankaasta ja sen salatuista aarteista, josta en ollut tiennyt. Niinpä tein pienen retken Lady Gagan jalanjäljissä Helsingin keskustan myymälään. 

Ja sieltähän etsimäni myytti löytyi: Chanelin kankaita. Huomaa alkuperä: Chanel Haute Couture, jackpot Kluuvissa! Talk about Chanel Special. Eurokangas ei pidä kovaa meteliä näistä, koska erät ovat pieniä ja satunnaisia ja saatavuus on vain Helsingin keskustan myymälästä.

Niin, että mitä väriä laitetaan?


Tiesin, että valikoimassa on italialaisia kankaita muun muassa Cavallia, Armania ja Versacea, mutta löytyi sieltä myös muuta mielenkiintoista.

Guccin silkkiä

Kokeillaan musteläiskätestiä, mitä näet alla olevassa kuvassa?


Aivan oikein, Alexander McQueen! Ei tuo Missoni Specialkaan ole huono.

Sain aivan uudenlaisen innostuksen kankaisiin ja kodintekstiileihin. Kotona verhot ovat aina tuntuneet vähän ahdistavilta, mutta nyt ajatus ei tunnu enää olenkaan niin pahalta - Alexander McQueenin tai Chanelin verhot, mmm. Myös sisustustyynyt saavat nyt ihan uuden ulottuvuuden, tai vaatehuoneen rahin verhoilu. Ok, ei taida noissa kankaissa olla kulutuskestävyys ihan oikea, mutta kyllä ne varmasti laukun laskemista kestävät.
Ja voisi kokeilla Chanel-kankaan kanssa räätälille menoa Aasiassa tai vaikka ihan Tallinnassa. Näen jo silmissäni rennon bleiserin.
EDIT//Sain myös juuri infoa, että ensi viikolla Helsingin keskustan myymälään on tulossa uusi erä näitä herkkuja.

Pengottavaa riittää vaikka kuinka.

Ja koska en ole koskaan tavannut saumuria tai minulla ei ole tietoakaan kaavoista, saa Eurokankaastakin laadukkaiden luksusmateriaalien lisäksi myös palvelua. Nytkin vain pyöriessäni huulipyöreänä tuolla, tuli kolme avuliasta myyjää tarjoamaan apua.

Ssh. Muista tämä on salaisuus.

Kommentit

Mikko – Private Blend

Aivan - WAU! Ei sitä pääse liian usein koskemaan Chanel-kankaaseen, nyt se on paljon helpompaa.

sonsaa (Ei varmistettu)

Eurokangas on todellakin uskomaton aarreaitta näiden tiettyjen kankaiden suhteen. Mulla pari aivan ihanaa villasekoitekangasta odottaa muodonmuutosta hameeksi tms. En ihan varma ole uskaltautuisinko tuonne taas hypistelemään. Voi tulla kalliiksi..... :)

Mikko – Private Blend

No niinpä, valikoimaa on hurjasti muutenkin ja näitäkin erikoisuuksia löytyi todella hyvin. Vain mielikuvitus on rajana, jee - ja hyvä ompelija ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi, ilman muuta pidän salaisuuden:) Antoisa retki sinulla. Ottaisin tuota sinistä jakkukangasta. Eurokankaassa on kaikenlaista. Itse käyn siellä silloin tällöin, kun kaikenlaista tuunailen. En ole myöskään saumuria tavannut, mutta minulla on kaksi ompelukonetta. Käyttö on tänä päivänä nolla.

T. Maija

Mikko – Private Blend

Tiesin, että sinuun voi luottaa :) Heh, ajattelin muuten sinua juuri tuon kankaan kohdalla! 

J. (Ei varmistettu)

Hienoja löytöjä! Miksi aloin haluamaan olohuoneeseen uusia tyynynpäällisiä? Näenkö oikein, että ylimmässä Chanel-kankaassa on 90% keinokuitua? That's not very Chanel..

Mikko – Private Blend

Sama juttu :) Tweed-kankaiset tyynyt näin talveen ja jotkut värikkäät silkkiset kesään McQueenin väri-iloittelusta? No totta, mutta tuo olikin sellainen disco-versio, jossa pääosassa oli sellainen hopeanauha. Kun vielä löytäisi vastaavan perinteisen mustavalkoisen. Nykyään muotitalot käyttävät paljon jopa polyesteriä, koska digipainamisen lopputulos on siinä niin paljon parempi. Noh onneksi rinnalla on upeita villa- ja silkkikankaita edelleen. 

Kaiman (Ei varmistettu)

Mmmitä herkkuja! Olen ostanut joskus Turun Eurokankaasta Armanin silkkia ja villaa. Silloin oli myös Valentinon silkkiä ym , mutta ne vietiin melko pian Helsinkiin. Turussa kun ei kuulemma ollut kysyntää. Buuuuu Eurokangas....

Mikko – Private Blend

Hyvä, että olet hyödyntänyt löytöjä! No harmi, että ei ole saatavilla enää Turusta. Noh, hyvä syy piipahtaa Helsingissä :) 

Henna73 (Ei varmistettu)

Oho, en ole kyllä tiennyt että eurokankaasta saa tuollaisia aarteita ! Onneksi siskoni on ompelija. Hän lupasi ommella mulle jakun :) Ensin koekappale halvemmasta kankaasta. Kiitos vinkistä !

Mikko – Private Blend

Ihana löytö tosiaan. Ooh, täydellistä - pääset heti toteuttamaan noita luomuksia!

Emma Wilde (Ei varmistettu) http://thewildethings.com

Itsekin olen ostanut kyseisestä Eurokankaasta eräänkin Cavallin silkin. Innostuin tyypilliseen tapaani (olen kankaiden suhteen vähän hassu) ja henkäyksen ohutta silkkiä on minulla noin viisi metriä... Unelmana kaftaani/ maksimekko valtavilla hihoilla. Voi tosin olla, että vaikka ompelukone ei ole itsellenikään täysin vieras kapine niin turvaudun sen teossa osaavampiin ystäviini. Eurokankaan "merkkikangas" valikoimaa kannattaa pitää silmällä, sillä se tarjoaa usein mielenkiintoisempia kuoseja, tekstuureja ja värejä kuin perusvalikoima!

Mikko – Private Blend

Ymmärrän hyvin, että kankaiden kanssa voi mennä vähän överiksi, kun vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on niin paljon. Kuulostaa hyvältä, nyt vain kesää ajatellen työstöön tuo!

SILVER (Ei varmistettu) http://www.princesilver.com

Kävin myös ihastelemassa muotikankaita. Upeita!
//silver

Mikko – Private Blend

Eikö olekin!? Nyt pääset teettämään näistä asiakkaille mekkoja ja asuja!

Enninkengissä (Ei varmistettu) http://www.enninkengissa.fi/

Mä löysin kerran Diorin kaulahuiveja Tampereen Eurokankaasta, siellä oli myös näitä muotitalohen kankaita. Huivi on edelleen lemppari ja käytössä! Makso 20e!!! Kysyin, että mistä nää on? Sanoivat, että porukkaa käy Euroopassa tekemässä löytöjä. Eikä tästäkään pahemmim huudella :D

Mikko – Private Blend

Wau, tuota voi myös sanoa löydöksi! Pitää siis muistaa käydä säännöllisesti katsomassa uusien lähetysten aarteita.

HeidiLMH (Ei varmistettu) http://www.muotioikeus.com

Hyvin löydetty ;) Olen itsekin hehkuttanut asiaa (jos kiinnostaa lukea, niin postaus on täällä: http://www.muotioikeus.com/2014/08/feikkeja-parempi-vaihtoehto-diy.html ). Mielestäni tämä on ihan sairaan hyvä keino hankkia "designer-vaatteita". Pääsee nauttimaan kuuluisista kuoseista edullisella hinnalla ja hyvällä omallatunnolla - vrt. "säästäminen" ostamalla feikkituotteen. Jos ei itse osaa ommella, voi tosiaan tukea suomalaista työtä ja työllistää paikallisen ompelijan :)

Varsinkin Missonin neulokset ovat olleet suosikkejani, jonkun siksakneulehuivin tekeminen ei paljon taitoja vaadi ja tulee maksamaan ehkä juuri ja juuri 20 euroa. Ohuemmasta neuloksesta olen puolestani tehnyt ihanan 60-luvun tyylisen minimekon. Burberryn silkistä tuli myös tehtyä asiallinen kotelomekko. Cavallin silkitkin ovat aivan ihania, niissä on upeita kuvioitua malleja.

Mikko – Private Blend

Löysinkin itseasiassa postauksesi, kun selvitin vähän, mitä tästä on kirjoitettu. Eli hyvä sinä, kun olet ollut etujoukossa! Ja tosiaan tehnyt hyviä löytöjä ja toteuttanut jo vaikka kuinka noita ideoita. Hauska juttu!

HeidiLMH (Ei varmistettu) http://www.muotioikeus.com

No sepä mukava kuulla :) Ja hyvä sinä, kun levität tätä mainiota tietoa vielä suuremmalle joukolle!

Mukavia ompelu/suunnitteluhetkiä designer-kankaiden parissa!

Mikko – Private Blend

Kiitos samoin :), oi tänään sinne taisi mennä muuten uusi erä!

E. Sekki

Ihanaa! Nyt kangasostoksille. Olisikin vailla tuota tweed tyylistä kangasta.

Mikko – Private Blend

Mahtava juttu tosiaan ja kuulemma myös Tampereen Eurokankaasta löytyy näitä eriä!?

DragonflyElisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Upea salaisuus! Kuka olisi arvannut? Luulenpa, että tämän kevään trendi Helsingissä tulee olemaan rennot Chanel -jakut! Kiitos vinkistä!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Mikko – Private Blend

Eikö olekin - helmi juttu! Happy to help :) Kyllä katukuvaan niitä mahtuu, kyllä kiitos! 

Jenni Ukkonen (Ei varmistettu) http://www.jenniukkonen.com

Heh, no nyt oli kyllä mullekin uutta tietoa! Mutta toisaalta tämän jälkeen en enää ihmettele, miten esimerkiksi englantilainen Jigsaw-merkki pystyy myymään Chanelin kanssa samoista kankaista valmistettuja jakkuja sun muita :)

Mikko – Private Blend

No hyvä, että ilosanoma leviää - muista vinkata lukijoille! ;)
Italialaiset tehtaat myyvät noita kankaita sitten näköjään muillekin. Ja hei kiitos Sky Garden -vinkistä, pitää laittaa muistiin seuraavaa Lontoon reissua varten!

Ellu! (Ei varmistettu)

Miksi räätälille Aasiassa tai Tallinnassa? Tukisit suomalaisia osaajia.

Mikko – Private Blend

No on muutenkin menoa tuonne, niin hoituisi samalla. Toki suomalaisiakin tekijöitä pitäisi tukea, vaikka sitten hinta on melkein sama kuin ostaisi suoraan Chanelilta.

Irma K (Ei varmistettu) http://luppoajantyyli.com

Kiitos vinkistä. Tsekkasin Vaasan eurokankaan valikoimaa. Sieltä löytyi ainakin just cavallin kankaita.
'Merkki'kankaat olivat eri puolella liikettä ja oli aika vaikea löytää niitä. Minulla oli aika vähän aikaa etsimiseen. Joka tapauksessa ostin palan just cavalli trikoo kangasta ja teetän siitä leningin.

Mikko – Private Blend

Hauskaa, että sieltäkin löytyy eriä. No joo sama Helsingissäkin, niitä löytyy eri pöydistä, mutta sehän on hauskaa metsästämistä :) Kuulostaa hyvältä! 

Soilikki (Ei varmistettu)

Uuh! Seuraava seikkailureissu Stadissa tulee tarkoittamaan myös tuon Eurokankaan tsekkausta. Äitini on vanhalta ammatiltaan ompelija ja pienellä patistuksella voisi jonkun iiiihanan mekon tai puseron saada väännettyä mulle ;) Näen mielessäni jo vaikka mitä ihanuuksia noista kuoseista... äiti apuaaa! Tällä kertaa saa ommella jotain muuta kuin verhoja :D

Mikko – Private Blend

Hauskaa seikkailua :) Ja mahtaa, että löytyy tekijä noin läheltä. Ja ehkä hänkin on iloinen, että pääsee tekemään muutakin kuin verhoja!

Samsara (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/private-blend/chanel-salaisuus

Chanel-kankaat on kadonneet Eurokankaasta johonkin?!?! Tietääkö kukaan???

Mikko – Private Blend

Ainakin Helsingin keskustan liikkeessä on kyllä vielä. Niitä on ripoteltu vähän eri pöytiin, eli pitää vähän metsästää. Ja uusia eriä tulee kyllä melkein viikottain. 

Samsara (Ei varmistettu)

Kävin uudelleen Helsingin liikkeessä ja niiden samojen Chanelin kankaiden nimi oli nyt Special Lady. Whaaat? Tietääkö kukaan mikä juttu tää on?

Mikko – Private Blend

No mutta hyvä, että löytyi. Nuo ovat pieniä erikoiseriä, niin tuotekoodi ja -nimi voivat varmasti vähän vaihdella. Mutta minusta silmäkin erottaa ja aika hyvin nuo muotitalojen kankaat - ennen kuin katsoo edes lappua.

ChanelGirl (Ei varmistettu)

Kävin Helsingin Eurokankaassa ja olisin halunnut ostaa noita Chanelin kankaita. Niitä ei näkynyt missään ja myyjä väitti että heillä ei ole koskaan ollutkaan Chanelia myynnissä. Mihin ne oikein on kadonneet? Olisi niin ihanaa tehdä niistä vaikka suoralinjainen jakku.

Mikko – Private Blend

Kyllä pitäisi olla, varsinkin tuossa Kluuvin myymälässä. Niitä on ollut siellä kassan takana kulmassa, missä on ikkunat Yliopistokadulle. Siinä pöytien vieressä on vitriini, jossa on myös pitsejä tms. arvokkaita kankaita. Eli sen edessä. Niitä pitää vähän etsiä ja ovat saattaneet muuttaa nimiä, mutta pitäisi kyllä olla. Ja hinnasta näkee myös ;) Toivottavasti löytyy!

Chanel (Ei varmistettu)

Kiitos Mikko kun levität ilosanomaa!

Tietääkö kukaan onko täällä Tampereellakin Eurokankaassa Chanelia? :) :) :) Olis ihanaa jos ei tarttis tulla sinne Hesaan asti...

Mikko – Private Blend

Muissakin kaupungeissa on kyllä ollut muotitalojen kankaita. Kannattaa soittaa omaan myymälään ja kysyä tai käydä pistäytymässä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.