Sain ViaNaturalelta testattavaksi superfoodeja, jotka eivät todellakaan ole hinnalla pilattu. Superfoodit mielelletään yleensä kalliiksi, elitistiseksi ja jopa hieman tylsiksi. Superfoodeilla on kuitenkin monenlaista käyttöä, jos vain uskaltaa lähteä kokeilemaan. Paljon väripigmenttejä sisältävät virherjauheet sopivat mm. leivonnaisten värjäämiseen. Suosittelenkin rohkeasti kokeilemaan superfoodien käyttöä arkiruoanlaitossa! Alla lohi-spirulina-lehtikaalipiiraan ohje, joka sekoittaa superfoodit arkiruokaan. Kokeilkaa ja nauttikaa! 🙂

Lohi-spirulina-lehtikaalipiiras
Pohja:
- 1dl Cookosjauhoa
- 1dl Hasselpähkinäjauhoa
- 1dl Mantelijauhoa
- 1dl Kylmää vettä
- 2dl Kookoskermaa
- 3rkl Psylliumia
- 1tl ViaNaturalen kookosöljyä
Täyte:
- 250g Loimulohta
- 4 Kananmunaa
- 1 tl ViaNaturalen spirulinajauhetta
- Valkopippuria
- Nippu lehtikaalia
- 3dl Kookoskermaa
- Ripaus laadukasta suolaa
Valmistus:
- Sekoita taikinan ainekset keskenään tasaiseksi massaksi
- Pyöritä taikinasta pallo
- Anna taikinan jähmettyä n. tunti jääkaapissa
- Ota taikina jääkaapista ja puolita se
- Painele taikina vuokaan (Älä voitele vuokaa!)
- Pilko lohi ja lehtikaali pohjan päälle
- Sekoita spirulina, munat, suola ja valkopippuri kookoskermaan
- Kaada munamaito täytteiden päälle
- Paista 170 astetta, n. 25min
- Anna jäähtyä ja koristele tuoreella seesaminsiemenillä
- Nauti!