Kiitos ja näkemiin!

Hei kaikille! Olen pitkän harkinnan tuloksena päättänyt sulkea blogini. Arkisten asioiden lisäksi minulla ei jää riittävästi aikaa blogin kirjoittamiseen, enkä koe sitä enää miellyttävänä, vaan se tuntuu enemmän vaivalle. Haluan kiittää kaikkia lukijoitani ja kertoa, että saamani palaute ja kommentit ovat lämmittäneet minua suuresti. Ehkä joskus vielä löydän taas aikaa ja inspiraatiota uusien reseptien luomiseen. 

 

suhteet oma-elama hyva-olo

Lohi-spirulina-lehtikaalipiiras

Sain ViaNaturalelta testattavaksi superfoodeja, jotka eivät todellakaan ole hinnalla pilattu. Superfoodit mielelletään yleensä kalliiksi, elitistiseksi ja jopa hieman tylsiksi. Superfoodeilla on kuitenkin monenlaista käyttöä, jos vain uskaltaa lähteä kokeilemaan. Paljon väripigmenttejä sisältävät virherjauheet sopivat mm. leivonnaisten värjäämiseen. Suosittelenkin rohkeasti kokeilemaan superfoodien käyttöä arkiruoanlaitossa! Alla lohi-spirulina-lehtikaalipiiraan ohje, joka sekoittaa superfoodit arkiruokaan. Kokeilkaa ja nauttikaa! 🙂

IMG_0306.JPG

Lohi-spirulina-lehtikaalipiiras

Pohja:

  • 1dl Cookosjauhoa
  • 1dl Hasselpähkinäjauhoa
  • 1dl Mantelijauhoa
  • 1dl Kylmää vettä
  • 2dl Kookoskermaa
  • 3rkl Psylliumia
  • 1tl ViaNaturalen kookosöljyä

 

Täyte:

  • 250g Loimulohta
  • 4 Kananmunaa
  • 1 tl ViaNaturalen spirulinajauhetta
  • Valkopippuria
  • Nippu lehtikaalia
  • 3dl Kookoskermaa
  • Ripaus laadukasta suolaa

 

Valmistus:

  1. Sekoita taikinan ainekset keskenään tasaiseksi massaksi
  2. Pyöritä taikinasta pallo
  3. Anna taikinan jähmettyä n. tunti jääkaapissa
  4. Ota taikina jääkaapista ja puolita se
  5. Painele taikina vuokaan (Älä voitele vuokaa!)
  6. Pilko lohi ja lehtikaali pohjan päälle
  7. Sekoita spirulina, munat, suola ja valkopippuri kookoskermaan
  8. Kaada munamaito täytteiden päälle
  9. Paista 170 astetta, n. 25min
  10. Anna jäähtyä ja koristele tuoreella seesaminsiemenillä 
  11. Nauti!
suhteet oma-elama terveys ruoka-ja-juoma