Ladataan...
Saldag's Nailventures

Moi! 

Aloin miettimään, miksi blogini päivittäminen on ollut viime aikoina niin raskasta. Tajusin, että se on Lilyn blogialusta, josta en tykkää. Se toimii koneellani jähmeästi, avautuu hitaasti ja kuvien lisääminen on työlästä. Mainoksistakaan en tykkää. Halusin uuden alustan ja vähän myös uuden alun. 

Bloggeriinkaan en halua palata, joten ajattelin ottaa sunnuntaiprojektiksi omien Wordpress-sivujen luonnin. Haluaisin oppia opiskeluitakin varten tekemään jonkin näköisiä nettisivuja, joten tästä on hyvä aloittaa. 

Tulevaisuudessa löydät siis kynsijuttuni parempana, hienompana ja ennenkaikkea mun näköisinä osoitteesta https://nailventures.wordpress.com/

Tervetuloa, toivottavasti seuraatte mukana :) 

 

 

Ladataan...
Saldag's Nailventures

Teki mieli pitkästä aikaa leimailla jotain, ja mikäs syksyn alkamiseen parempi kuin skottiruudut. Vähän laiskistuin tosin, ja tein leimaukset vain pariin kynteen. Nää on nyt niitä aksenttikynsiä siis, ei sitä, että kyllästyin tappelemaan leimauslaatan kanssa ;) 

Ruutukynnet halusin mattapintaiseksi, ja jätin tummansiniset kiiltäviksi koska tykkään Royal Navysta eniten kiiltävänä. 

Käytin kynsiin: Barry M-Gold Foil, H&M-Dark Beige, Bikbok-Matte Top Coat, Butter London-Royal Navy ja leimauksiin MoYou Londonin Hipster-kokoelman laatta numero 05! Se on ihana, mutta niin vaikea. Ruutuja ei meinaa saada suoraan ja puhdistaminen on tuskaa. Kuten ehkä näkyy siitä, miten paljon sinistä kaiverruksiin on jäänyt...

Ladataan...
Saldag's Nailventures

Sephoran Formula X:n Fine Like Einstein on IHANA. Lakassa on paljon glitteriä, ja se peittää noin kolmella kerroksella, lyhyille kynsille saattaisi riittää yksikin. Näissä kuvissa mulla on se kolme kerrosta. 

Se kimaltaa niin nätisti! Lakka jää melko karheaksi, vähän niikuin tämä olisi tekstuurilakka. En tiedä, onko se tarkoitus mutta itse en ainakaan laittanut päällyslakkaa. 

Fine Like Einstein ei ole ihan OPIn Teenage Dream, mutta se täyttää kaipaukseni kuitenkin melko hyvin. 

Pages