Ladataan...
sannieerika

Ajattelin toteuttaa tälläisen ''jos saisin valita vain 5 meikkituotetta'' -postauksen, joka on näin kesällä yllättävän helppo toteuttaa oikeastikin! Tykkään muutenkin kevyestä ja kuulaasta meikistä, mutta erityisesti kesällä käytän vain minimaalisesti tuotteita luodakseni mahdollisimman freshin lopputuloksen. 

1. Ripsiväri - Tämä on itselle se number one. Omistan vaaleat ripset ja pienet silmät joten ripsarin avulla saan tuotua silmiäni hyvin esille.

2. Meikkivoide - Heti kun Lumenen beauty serumista tuli saataville vaaleampi sävy ostin sen kokeiluun. Kyseinen meikkivoide on osoittautunut loistavaksi tuotteeksi varsinkin nyt kesällä. Lopputulos on kuulas, kosteutettu ja luonnollinen. Meikkivoiteen valitsin top vitoseen siksi että haluan ihoni olevan tasainen ja eloisa!

3. Highlight - Ilmankin näitä valopisaroita varmasti pärjäisin ja kun tarkemmin ajattelee voisin vaihtoehtoisesti valita myös aurinkopuuterin tämän tilalle. Olen kuitenkin ihan rakastunut tähän tuotteeseen ja se on tällä hetkellä jokapäiväisessä käytössä. Eli nestemäisen highligtin avulla hehkua kasvoille!

4. Puuteri - Kun käytän meikkivoidetta niin käytän myös puuteria. Tällä hetkellä eniten on ollut käytössä Kicksin väritön irtopuuteri. Se täydellinen puuteri on tosin vielä etsinnässä. Ihoni on hieman rasvoittuva t-alueelta ja tämän takia puuteri on must. 

5. Kulmageeli - En ole meikannut kulmiani koko kesänä. Jos ei kulmageeliä siis lasketa. Tämä on siis ollut ainoa tuote mitä olen käyttänyt kulmiin ja luulen että loppu kesä mennään samalla kaavalla. Niin helppoa ja nopeaa.

Tämä oli tälläinen summer edition ja tämän hetken lempparit myös samalla, mutta näillä 5 tuotteella pääsisin hyvinkin pitkälle! Näiden lisäksi normaalisti käytössä olisi vielä pohjustusvoide, peitevoide, aurinkopuuteri, poskipuna ja meikinkiinnityssuihke. Mitkä on sinun top 5 meikkituotetta?

Share

Ladataan...
sannieerika

 Kesäinen hotelliviikonloppu Tampereella vietetty! Kiva olla kuitenkin taas kotona ja onneksi on vielä viikko lomaa jäljellä :)

 

Share

Ladataan...
sannieerika

/ Toukokuun alussa tuli vietettyä ihana Helsinki viikonloppu ja ohjelmaan kuului mm. shoppailua /

/ Joe & The Juicessa tuli käytyä pariinkin otteeseen ihan vaan koska jäälatte oli niin hyvää! / Kampin Story oli myös huippu hyvä /

/ Ensimmäistä kertaa Kiasmassa. Hieno rakennus, mutta meneillä oleva näyttely ei juurikaan vakuuttanut. / Hankin eucalyptuksen oksat piristämään viikonloppua /

/ Viimeisiä kouluhommia tältä lukuvuodelta /  Kauan odotettu kesäloma koulusta alkoi! /

/ Koulun päättymisen kunniaksi tietenkin kakkukahvit Houkutuksessa, sekä illasta vähän viiniä, ruokaa ja ystäviä! /

/ Myös töistä alkoi muutaman viikon loma, vielä kun sais ne kesäkelit... / Mineraalimeikit testissä. Tilasin Everyday Mineralsilta pari sivellintä sekä 5 ilmaista näytekappaletta. Kerran olen vasta ehtinyt testailla, mutta hyvältä vaikuttaa ja luulenpa että kesäksi täytyy kotiuttaa joku hieman kevyempi mineraalimeikkivoide. /

/ Pitkästä aikaa Lauran ja Martin seurassa, oli niin mukava ilta! Ja vähintäänkin yhtä ihanaa oli nähdä myös Jutia!! /

Share
Ladataan...

Pages