Ladataan...
sannieerika

Meidän kodissa käteviksi todettuja ja samalla silmää miellyttäviä säilytysratkaisuja:

Oma Shop Estique organizer

Tämän bongattuani tiesin sen olevan täydellinen meidän eteiseen niin ulkonäön kuin kompaktin kokonsa puolesta. Koukullinen hyllykori säilyttää niin avaimet, laukut, postit ja lompakon eli kaikki mitä heti kotiin tullessa tarvitsee laskea käsistään tai lähtiessä ottaa mukaan! 

 

Ikea Malm lipasto

Lähes kaikkien kotona oleva Malm lipasto löytyy nykyään myös meiltä. Makuuhuoneessa oli tälle juuri sopiva paikka, ja vaikka tämä ei ihan ykkösvaihtoehto ollutkaan niin tuli se todella tarpeeseen vaatteiden säilytyksessä. Huomattavasti myös fiksumpi ratkaisu kuin kuukauden päivät Ikean kasseissa lojuneet vaatteet makkarin nurkassa.

H&M Home säilytyskori

Niin kauan kun olen omassa kodissa asunut, on etsinnässä ollut leipäkori. H&M:ltä sitten vihdoin löytyi tähän tarkoitukseen sopiva säilytys ratkaisu. 

Ikea Flådis kori

Halusin kylppäriin hieman maanläheisiä sävyjä ja tämä meriheinäkori tuo mukavasti sitä fiilistä. Niin ja säilöö monta rullaa vessapaperia. Pidän rullat mielummin esillä ja ulottuvilla kuin kaapin perällä. Samaan aikaan kätevä ja kaunis!

 

Share

Ladataan...
sannieerika

/ Yhdessä aamupalaa ennen roadtripille lähtöä / Auringonkukkia matkan varrella /

/ Huippu Habitare päivä /

/ Mökki muuttui kodiksi ja veljetkin muuttivat kivaan kämppään / 

/ Vähän vadelmia pakkaseen / Uusi kahvila testissä /

/ Kampaajallakin kävin pitkästä aikaa ja näistä kuvista huomaan eron aika hyvin. Pituutta siis lähti ja kiiltosävytteellä lopputuloksesta tuli viileä strawberry blonde, tykkään! 

Share

Ladataan...
sannieerika

Tässä elellään nyt kolmatta viikkoa ilman minkäälaista pöytää. Toisaalta tämä oli harkittu teko siksi että saataisiin se uusi pöytä vihdoin tänne. Edellinen pöytä lähti tosiaan ystävälle lainaan. Pyöreä pöytä ei tähän kotiin oikein sopinut, enkä kokonaan siitä raaskinut luopua, joten onneksi se löysi väliaikaisen kodin Sannalta! 

Nyt enää Ikean pukkijalat odottelevat pöytälevyä. Kerran sitä tosiaan ollaan jo yritetty hankkia mutta yrittämiseksi jäi. Sunnuntaina ei ollut kuin yksi rautakauppa auki eivätkä he siellä leikanneet vaneria valmiiksi tarvittavaan kokoon. Ensi viikolla sitten varmaan uusi yritys ja toivotaan että meille saadaan ruokapöytä! Sille olisi kovastikkin tarvetta, niinkuin myös tuoleille. Kolmas tuoli lähteekin luultavasti heti tilaukseen heti kun pöytä on paikoillaan. Lisäksi toinenkin pieni vaneri diy projekti on kehitteillä, siitäkin varmasti myöhemmin kun se pääsee toteutukseen!

 

Share

Pages