Ladataan...
sannieerika

Tänään vihdoin esittelyssä yksi ikuisuusprojekteista, uudelleen verhoiltu 50-luvun nojatuoli. Tuoli on alunperin mummiltani, sieltä siirtynyt vanhemmilleni ja nyt se löytyy täältä meiltä, hieman ehostetummassa kunnossa! Toinenkin samanlainen tuoli on vielä olemassa alkuperäisessä kunnossaan, joten sekin täytyy ehdottomasti entisöidä sitten kun meiltä löytyy sille tilaa.

Annoin ystävälleni, joka entisöi tuolin, vapaat kädet tehdä tuolista tyyliseni mutta samalla kunnioittaen vanhaa. Lopputulos on juuri sellainen kuin toivoin! Puisia osia hieman tummennettiin ja kangas vaihtui tunkkaisesta vihreästä kukkakuosista raikkaaseen harmaaseen. 

Nojatuoli löysi täydellisen paikan meidän makkarista. Tuolilla on tosi hyvä istua, mutta jostain kumman syystä kaikki vaatteet kuitenkin kasaantuvat siihen...

 

Share

Ladataan...
sannieerika

 

Nyt seuraa jatkoa bullet journal aiheeseen vinkkien muodossa. Oletko harkinnut oman kalenterin aloittamista? Näin vuoden alussa on hyvä aika aloittaa sekä laittaa elämä järjestykseen ja mikä parasta, juuri itse haluamallaan tavalla! Ja tämän tekemisenhän voi aloittaa oikeasti milloin vain. Omani aloitin viime syyskuussa ja kohta kalenteri on puolillaan. Kertaakaan en ole vielä kyllästynyt koska jatkuva kehitys motivoi! Näillä seuraavilla vinkeillä pääsee varmasti alkuun: 

 

ALOITTAMINEN

  • ​Inspiroidu pinterestissä ja youtubessa. Oma suosikkini on AmandaRachLeevideot. Häneltä olenkin saanut monta ideaa ja toteuttanut ne myös omassa bujossani. 
  • Kartoita millaista sisältöä haluat luoda. Eli käytännössä kirjoita ylös mitä koet tarvitsevasi kalenteriltasi tai mitä haluaisit kokeilla. Habit, mood tai expense tracker? Goals ja to do listat? 
  • Älä kuitenkaan jää miettimään liikaa, vaan anna mennä ja aloita! 

 

TARVIKKEET

  • Lyijykynä, kumi, viivotin, eri paksuisia mustia tusseja. Sanoisin että näillä pääsee jo pitkälle! Itsellä on käytössä pigma micron kynäsetti sekä muutamassa värissä tombow dual brush sivellinkyniä.
  • Post-it laput ovat käteviä sivujen suunnittelussa
  • Erilaiset teipit ja tarrat ovat kiva lisä. Tai miksei vaikka lehdistä leikatut ja netistä printatut kuvat!

YLLÄPITÄMINEN

  • Kokeile erilaisia teemoja sekä vaihtele välillä viikko ja kuukausi näkymää jotta kiinnostus pysyy yllä ja löydät mallin mikä toimii parhaiten!
  • Varaa joka viikko aikaa kalenterin tekoon, jotta se pysyy ajantasalla. Viimeistään edeltävän viikon sunnuntaina on hyvä päivittää bujo seuraavaan viikkoon. Itse teen kerralla yhden tai kaksi viikkoa eteenpäin ja kuukauden vaihtuessa käytän hieman enemmän aikaa kalenterin tekoon. 
  • Silloin kun aikaa on vähän, ei kuitenkaan kannata stressata vaan pysytellä perus asioissa ja jättää kaikki ylimääräinen somistaminen pois. Näin on myös hyvä tehdä alku vaiheessa, jotta homma ei käy liian haastavaksi. Less is more!
  • Ota välillä lomaa bujoilusta. Ei haittaa vaikka viikko tai useampi jää tekemättä varsinkaan jos sen suurempia menoja ei ole. Itse pidin joululomalla kahden viikon tauon hommasta enkä koskenutkaan koko kalenteriin. Nyt tammikuussa riittää energiaa ihan eri tavalla ja olenkin aika tyytyväinen miltä tammikuun layout näyttää!

Share

Ladataan...
sannieerika

Purity eli puhtaus kuvastaa mielestäni juuri sopivasti tätä kuvaa. Tällä kertaa tarjottimelle on päässyt konjac sieni ja sen kanssa käyttämäni Philosophyn putsari (minikoossa). Lisänä myös huonetuoksu sekä helmikorvakorut (muita korviksia en oikeastaan edes käytä).

Kuvan lisäksi halusin tulla jakamaan hieman ajatuksiani vuodesta 2018. Vuoden ensimmäinen viikko on mennyt vielä lomaillessa ja pikkuhiljaa arkeen valmistautumisessa. Tästä vuodesta on kuitenkin tulossa erilainen, enkä malta odottaa mitä se tuo tullessaan! Sen verran osaan sanoa että alkuvuoden saan keskittyä pelkästään kouluun ja kevät meneekin sitten Helsingissä unelmieni harjoittelupaikassa. Tavoitteeni on myös panostaa enemmän blogiin sekä kuvailuun, matkustella pitkästä aikaa ja kokea kaikkea uutta! Ihanaa alkanutta vuotta :)

 

Share

Pages