Syksyn taikaa valokuviin

Kuvaaja S

Viikonlopun aikana olisi tarkoitus saada kuvattua E:n virallinen vauvakuva. Kuvien rekvisiitat ovat vielä vähän hakusessa, yksi idea oli pehmustettu kori, jossa toinen voisi nukkua! Tarkoituksena siis osoittaa miten pikkuinen kaveri on. Kuten näissä newborn-kuvissa.

Eilen kävimme vaunuttelemassa kaupungilla ja tulomatkalla kuljimme lähipuiston läpi, jossa halusin otattaa kuvia vauvasta ja itsestäni. 

"Laitetaan vauva hetkeksi tuohon maahan noiden lehtien päälle. Pikkuinen näyttäisi niin syksyiseltä ja suloiselta siinä karhupuvussaan!"

Äidistä otettuja kuvia pitää vielä vähän muokata ennen kuin niitä voi laittaa esille...

Pikkukarhu

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Oiiiiiiih miten ihanan-ihanan-ihana kuva tuo ensimmäinen! Täydellinen vauvakuva!

EMerituuli
Loxodon

hurrjan söpöjä kuvia! <3

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Oih, niin suloista!

Katie
Aika kypsä äidiksi

Aivan upeat kuvat! Mikä söpöliini... :)

Papris
Odotusta ja opiskelua

No on kyllä täydellinen kuva! <3 Luulin ensin että oot ottanu ton kuvan jostain ammattivalokuvaajan sivulta tähän osviitaksi, mutta että se olikin teidän tyttö! Hurrjan söpö tyttö ja niiin hieno kuva.

Silkkitassu

S on mielissään.. :) Tosin ensi viikolla kuva varmaan otetaan uusiksi, kun parempi objektiivi kuvaustilanteeseen tulee postissa. :D valokuvaajaperheessä mikään kuva ei ole täydellinen.. :D sen takia meillä ei varmaan ole hirveästi kuvia näkyvillä, kun aina löytyy jotain muutettavaa..

Eerika
Bättre liv

Ihana kuva! Ja mistä tuo upea pipo on? Tekee mieli heti shoppailla pikkuiselle ylisöpöjä vaatteita ;)

Silkkitassu

http://www.melliecodesign.com/ 
Jyväskyläläinen yrittäjä, mutta jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomea ja verkkokauppa on. Siellä näköjään on tällä hetkellä myös alet. Toi pipo on kympillä tällä hetkellä. Itse ostin sen messuilta. 

Liv
Päiväuniaika

Voi pientä söpöä<3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.