Ladataan...
Tahdotaan 2018

Pinterestissä on tullut pyörittyä viime syksynä enemmän kuin varmaan koskaan aiemmin. Pää on pursunut satoja ja satoja ideoita ja häiden teema ja värit ja oikeastaan kaikki on vaihdellut moneen kertaan. Ja tulee varmasti vielä vaihtumaan. Kuitenkin yksi juttu nousi Pinterestistä ensimmäisinä asioina hyvin vahvaksi ja lähes varmaksi. Bongasin pöytänumerot, jotka oli tehty Mölkky-numeroista ja innostuin niistä heti. En pelkästään ulkonäön vuoksi vaan myös siksi että koska Mölkky on myös pihapeli ja pieni leikkisyys kuuluu mielestäni asiaan. Pöytänumeroilla voi sitten loppuillasta järjestää vaikka pihalla turnauksen jos niikseen tulee ;)

Viime viikolla selailin taas Pinterestiä muuten vaan ja törmäsin mielestäni nerokkaisiin paikkakortteihin. Kortit oli tehty Huojuva torni / Jenga -pelin puupalikoista ja lisää Pinterestiä selattuani, löysin useita kuvia, joissa hääpari oli käyttänyt pelin palikoita vieraiden tervehdyksiin ja myös vieraskirjana. Mietin että voitaisiin nämä kaksi asiaa hyvin yhdistää niin että palikat näyttäisivät vieraille paikat ja ruokailun ja muun ohjelman lomassa voisivat palikoihin tervehdyksensä kirjoittaa ja palauttaa ne esimerkiksi johonkin lasiastiaan. Näin saisimme yhdistettyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja palikat sopisivat hyvin pöytänumeroiden kanssa kun molemmat pelejä ovat.

Minkälaisia pöytänumeroita ja paikkakortteja teille on tulossa vai tuleeko ollenkaan?

 

Kuvat: Pinterest

Ladataan...
Tahdotaan 2018

Tuli näköjään pidettyä pieni kirjoitustauko vahingossa, olin lähes varma että viime kirjoitus oli päivätty marraskuulle... Syksy on sujahtanut äkkivauhtia ohitse ja nyt mennään jo uutta vuotta. Ja mikä parasta, nyt voi jo sanoa että me mennään ensi vuonna naimisiin! :)

Mutta asiaan! 

Olen jo pitkään (jo ennen kosintaa) miettinyt, että koroissa en tule koskaan kävelemään alttarille. Käytän korkoja (ja silloinkin yleensä kiilakorkoja) todella harvoin ja tuntuisi tyhmältä laittaa korot vain sen vuoksi, että niin kuuluu tai että ne ovat juhlavat. Hääpäivä on kuitenkin todella pitkä ja jalkojen päällä ollaan todella suuri osa päivästä joten päädyinkin siihen että laitan tennarit. Ja ei nyt mitä tahansa kaapista löytyviä loppuun juostuja lenkkareita, vaan ajatuksena on hankkia kokovalkoiset Converset jotka tuunaan hieman paremmin juhlaan sopivaksi. Itse kenkiähän löytyy kaupoista ympäri vuoden, joten niiden hankkimisella ei ole onneksi kovin kiire. Ne täytyy vaan ehtiä ajamaan kotioloissa sisään, ettei niistä aiheudu rakkoja tai hiertymiä hääpäivänä.

Ohessa muutama mallikuva miten kengät saisi tuunattua:

Kuvat: Pinterest

 

Minkälaisia hääkenkiä teille tulee? :)

Ladataan...
Tahdotaan 2018

Yksi ensimmäisistä asioista, jota tuli hääpaikan ohella mietittyä on ollut hääpuku. Jos minulta olisi heti kihlauksen jälkeen kysytty, minkälaisen puvun aion hankkia, olisi vastaus varmaankin ollut että "valkoisen". 

Nyt pukuja muutaman kuukauden selattuani, alkaa puvun malli ja tyyli hieman hahmottua. Haluaisin hieman boho-henkisen, rennohkon mekon jossa on mukava olla aamusta yöhön. Toiveena olisi myös pienet hihat ja pitsiä ainakin yläosassa. Lisäksi olisi kiva, että esim. paljeteilla tai erivärisillä helmillä voisi tuoda persoonallisuutta mekkoon.

Olen ajatellut että lähden mekko-ostoksille aikaisintaan ensi kesänä. Mieli voi vielä muuttua sataan kertaan ja toivoisin laihtuvani muutaman kilon siihen mennessä. Eli kiire tässä ei ole. Ja mikäli unelmien mekkoa ei kaupoista löydy, en nää yhtään mahdottomana, että tilaisin pukuni netistä. 

Ohessa muutama kuva mekoista, jotka miellyttävät silmääni ja joissa voisin kuvitella astelevani alttarille:

 

 

Ylläolevat mekot ja kuvat: JJShouse

 

Tässä on mielestäni yksi kauneimmista mekoista mihin olen tähän mennessä törmännyt!

Kuva Pinterest.

 

Ladataan...
Tahdotaan 2018

Vaikka mitään tarkkaa ja yhtä teemaa ei ole häille vielä valittu, on tilan varaus ja omat mieltymykset houkuttaneet minut jo Pinterestin syövereihin. Sieltä onkin löytynyt vaikka ja mitä. Ja onneksi paljon sellaista, mitä pystyy pienellä vaivalla tekemään tai korkeintaan ostamaan itse. Ohessa muutama kuvakaappaus Pinterestin hää-seinältäni, olkaa hyvä:

Mitens muilla morsioilla (tai sulhoilla), onko Pinterest vienyt mennessään? 

Ladataan...

Ladataan...
Tahdotaan 2018

Heti kihlauduttuamme rupesimme pohtimaan hääpäivää. Vuodeksi valikoitui 2018, kahdessa vuodessa ehtisi säästää kunnolla ja saisi tehdä suunnitelmia rauhassa ja harkiten. Lisäksi ensi vuonna on tulossa useampia isompia juhlia lähipiirissä, joten senkin vuoksi vuosi 2018 tuntui luonnolliselta valinnalta. Molempien ajatuksissa oli myös loppukesän/alkusyksyn häät. Ei olisi enää niin kuuma sekä illat hämärtäisivät, joten valoilla ja kynttilöillä saisi paljon tunnelmaa aikaan. Lisäksi helppo ja "kiva" päivämäärä houkutti ja tästä syystä hääpäiväksi valikoitui lauantai 1.9.2018. 

Paikkoja miettiessä kävimme läpi molempien synnyinkaupunkien juhlapaikkoja sekä kirkkoja mutta mikään ei oikein säväyttänyt. Aika nopeasti ajatukset kääntyivät Tampereelle, jossa molemmat ovat asuneet useamman vuoden ja jossa myös moni ystävä asuu. Lisäksi Tampere saattaa olla tulevaisuuden asuinkaupunkikin, joten lopulta valinta oli helppo. Tampereella naimisiin!

Kun kaupunki oli selvillä, oli juhlapaikan valinta yllättävän helppo. Googlen kuvahaun ja useamman blogikirjoituksen myötä saimme Pispalan Haulitornista niin hyvän vaikutelman että varasimme sen alustavasti näkemättä sitä. Tällä viikolla pääsimme vihdoin käymään siellä ja tila kyllä ylitti kaikki mahdolliset odotukset. Haulitehdas on hieman industrial-tyylinen ja siellä on vanhan ajan tehtaan tunnelmaa, punaista tiiltä ja kauniit ikkunat sekä iso avara tila, jossa voi ruokailla, tanssia, järjestää ohjelmat jne. Tila ei vaadi paljoa koristeluja ja talon puolesta paikasta löytyy kaikki tarvittava. Tekniikka äänentoistoineen, tarvittavat huonekalut, kunnon keittiö ja lähes uusi astiasto 100 hengelle. Eli niitä ei onneksi tarvitse lähteä hankkimaan erikseen mikä on iso iso plussa. Lisäksi tila on hyvin liukuvasti käytössä perjantaista sunnuntaihin eli tilassa saa juhlia lauantaina niin myöhään kuin väki jaksaa. Ja kun paikalle sai vielä tuoda omat ruuat sekä juomat, oli päätös sinetöity. Täällä me juhlitaan, ihan ehdottomasti!

Ohessa muutama kuva tilasta:

Eikö olekin IHANA!?!

Ladataan...

Pages