Ladataan...
Talvikin

 

 

Hei Beibet! Tänään on Tampereen muotikirppis. Olen raivannut sekopäisesti kaappeja kunnon kuumehöyryissä. Puolet kaapin sisällöstä on myynnissä pöydässäni tänään. Löytyy arkisia hyvässä kunnossa olevia muutaman euron juttuja, sekä kalliimpia käyttämättömiä merkkikenkiä. Myös blogissa esiintyneitä vaatteita lähtee kiertoon. Osoite on yllä olevassa kuvassa.

Tulkaahan tervehtimään flunssaista bloggaajaa ja ystävääni Päiviä, jolla on myös paljon koruja mukana.

Ihana päivä tulossa.

Ja hei ekat saa mahtavat lahjakassit ovelta. Törkeen hienoja juttuja luvassa ;)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Talvikin

 

Vuosi on hujahtanut nopeasti ja taas olisi vaatekaapin suuren kevätsiivouksen aika. Onneksi Tampereella järjestetään taas otolliseen aikaan mainioksi kokemani Muotikirppis. Jo kolmannen kerran järjestettävä tapahtuma sijoittuu tänä vuonna kesäkuun ensimmäiselle lauantaille ja tapahtumapaikaksi on valittu tällä kertaa Tampereen Työväen Teatterin Puistotornin juhlasali.

Myyntipaikkojen varaus alkaa tapahtuman facebook -sivuilla huomenna perjantaina 15.5 kello 10.00. Kannattaa olla nopeana naputtelemassa varausta, koska pöydät myytiin viime vuonna loppuun parissa tunnissa. Pöydän hinta on 35 euroa.

Oman kokemukseni perusteella pöytä on hintansa väärti jos haluaa päästä vaatteistaan eroon nopeasti ja kivuttomasti. Viime vuoden kirppis oli tunnelmaltaan hyväntuulinen ja rento. Kiirettä myyjillä toki riittää, mutta tapahtuman kesto on juuri sopiva säilyttämään ilon mukana. Tapahtuma sopii mielestäni myyjille jotka eivät ehdi käydä päivittäin siivoamassa pöytää tavallisella kirpputorilla, tai heille joilla on myytävänä arvokkaampiakin luomuksia muotitietoisille ostajille.

Itse olen tänäkin vuonna myymässä aarteitani joita ei ole tullut pidettyä, sekä väärän kokoiseksi jääneitä lemppareita. Laitan tännekin vielä lähempänä kuvia kiertoon menevistä jutuista. Ainakin koruja ja vaatteita on paljon. Yritän myös karsia taas kenkiä tilan puutteen vuoksi. Olen myöskin liittynyt instagramin ihmeelliseen maailmaan, joten sieltäkin voi seurata sivultani myyntiin valikoituja juttuja. Touhujani saa seurata sitä kautta tietysti muutenkin.

Kaikkien ostajiksi tulevien kannattaa seurata myös tapahtuman facebooksivua ja instagramia. Järjestäjät lisäävät sinne tapahtumaan osalistuvien bloggaajien linkkejä ja myyjät kuvia myyntiin tulevista tuotteista. Sen avulla voi jo ennakkoon bongata jotain mikä sopisi omaan käyttöön.

Odotamme jo innolla tapahtumaa seurakseni tulevan ystäväni kanssa. Meillä oli edellisenäkin vuonna niin mukavaa. Tänä vuonna otamme vain ehkä vieläkin isommat eväät mukaan.

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Talvikin

Pakenimme remonttia maalle pari viikkoa sitten. Lähdimme kriteereinä paljon syömistä ja nukkumista, ei muita ihmisiä eikä aikatauluja. Pakkasin kuitenkin varmuudeksi tämän hetken inspiroivimmat vaatteet jääkiekkokassiin, ihan vain jos vaikka sattuisi innostamaan kuvailut. Ensimmäinen päivä meni luontoa ja yksityisyyttä ihmetellessä, vettä ja puuta kantaessa, mökkiä lämmittäessä ja ruuan parissa. Yöllä ihailtiin tähdenlentoja ja murisevaa jäätä. Seuraava päivä nukuttiin, ulkoiltiin ja ihan vähän kuvattiin.

Vain vuorokausi metsässä ilman tämän kevään rasitteita teki uskomattomia ihmeitä. Miten terapeuttista veden jäistä nostaminen ja kantaminen ylös jyrkkää mäkeä pitkin voikaan olla. Tai miten paljon mittasuhteita voikaan jäämassojen mahtipontinen huutaminen ja vyöryminen muuttaa pienen pääni sisällä. Miten pieneksi tähdenlentojen tuijottelu saa itseni tuntumaan, ja miten vielä paljon pienemmäksi ilkeät ihmiset ja heidän ilkeät sanansa.

Kuvista voi nähdä kevään, kauniin mekon ja uuden kevättakin. Lisäksi myös sen, mitä liian suuri taakka ja julmuus yhdistettynä tekevät herkän ihmisen kasvoille. Se tuo ryppyjä ja näppyjä, harmaan sävyn ja vielä harmaamman sävyn silmien alle. Se ei onneksi vaivaa minua. Iho uusiutuu kun mieleni uusiutuu. Silloin olen taas yhtä vastoinkäymistä vahvempi, täynnä tarmoa sekä varustettuna paremmalla itsetuntemuksella ja ihmistuntemuksella.

Nyt aion levätä hetken, nauttia rakkaiden seurasta, olla luova, ahmia voimauttavia elokuvia ja kirjoja (suositukset tervetulleita), seurata kevään päättämättömyyttä sekä ennen kaikkea rakastaa ja pitää yllä sisäistä valoani.

kuvat - Samuel Loueranta

mekko - H&M

takki - H&M (uusi)

kengät - Pertti Palmroth

Share

Pages