Ladataan...
tiinapetriikka

 

Hiiohoi kaverit! Kroatian ihastuttava rannikko ja jälleen kerran itsensä ylittänyt purjehdusviikko on takana. Eli täällä sitä taas ollaan, vankalla maaperällä. Tai no, vankalla ja vankalla. Viimeisen illan herkullinen mereneläväillallinen kostautui pahemman kerran ja olen viimeiset neljä päivää taistellut ruokamyrkytyksen ja nuhakuumeen parissa. Harvemmin olen ollut yhtä onnellinen vanhempieni vieraspatjasta, kuin kymmenen tunnin ruokamyrkytyksessä matkustamisen jälkeen. Ne ovat kyllä hyviä tyyppejä nuo äiti ja iskä. Ihan parhaita, jos tarkemmin ajattelen.

Tämän hiukan ikävämmän insidentin lisäksi tämänvuotinen purjehdusmatkamme sisälsi pelkkää lämpöö ja lovee: aurinkoa, delfiinejä ja sitä turkoosia merta. Lisäksi saimme kokea kroatialaisen ukkosmyrskyn ja ennätysmäärän lintassa olemista, kuuntelimme repeatilla Riki Sorsaa ja sokeriräppiä ja yksinkertaisesti vain nautimme 48 hyvän tyypin voimin.

 

bisous

/ Sailing for a week in Croatia. /

Share

Ladataan...
tiinapetriikka

Hei ystävät! Ajattelin vain kertoa, että näissä postikorttimaisemissa olen seilannut viimeiset kuusi päivää.

Palaillaan kun olen taas vähän vankemmalla maaperällä. Sillä aikaa Kroatian rannikkoon ja kirkkaan turkoosiin maisemaan voi tutustua muun muassa täällä ja täällä.

 

bisous

/ Six days of sailing. /

Share

Ladataan...
tiinapetriikka

Ihmiseksi, jonka kalusteet ovat yhdessä osoitteessa (=kaaos) ja tavarat toisessa osoitteessa (=tuplakaaos), olen miettinyt sisustamista yllättävän paljon.

Tällä hetkellä hankintalistallani ovat ainakin viktoriaaniset samettityynyt, persialainen matto sekä jokin tunnelmallinen valosarja.

Lisäksi bongasin turkulaisesta sisustusliikkeestä ihastuttavan valikoiman tanskalaisia tuoksukynttilöitä, jotka suorastaan huusivat nimeäni (ihan oikeasti, sillä niissä luki Lempi, mikä viittaa kivasti sukunimeeni). Myös kristallikruunut ja jonkinlainen mystiikka inspiroi.

Sisustusjutut siis kiinnostavat siitä huolimatta, ettei tämänhetkinen asumismuotoni ole se esteettisin. Tasan viikon päästä tähän epäesteettisyyteen on nimittäin tiedossa muutos, kun muutoksien syyskuu huipentuu muuttoon.

Ihastuttava Eiran-ranta, syksyinen Esplanadin-puisto ja Café Kokon raakakakut kutsuvat luokseen. Eli kuten arvata saattaa on muutto Helsinkiin edessä. En malta odottaa, että saan kalusteet paikoilleen ja pääsen toteuttamaan ihania uusia sisustusratkaisuja. Kuulen jo ihanan jugendasunnon valkoisten puulattioiden narinan.

 

Samalla Turkua tulee niin pirun ikävä. Yliopisto pitää kyllä huolen, etten ihan kokonaan päästä irti tästä upeasta kaupungista, mutta viikoittaiset Föri-lenkit ja Art Cafén lattet jäävät nyt auttamatta vähemmälle.

Toisaalta, mikään muu kuin muutos ei ole pysyvää. Ja sen jos jonkun on tämä syksy minulle opettanut.

 

bisous

/ Moving. Pictures taken from my Pinterest./

Share
Ladataan...

Pages