Ladataan...
Tuulihattu

Kirjoittelin Tuulihattua aika vähän aikaa. Sitä ennen kirjoitin täällä toista blogia joka lähti enemmän liitoon, mutta senkin lopetin. 

Nyt on kuitenkin aika laittaa Tuulihattu päähän ja poistua Tuulensuun pysäkin kautta eteenpäin. En pidä Lilyn uudesta kaupallisesta suunnasta enkä etenkään tavasta manageroida tätä yhteisöä yksipuolisesti. Kirjoitan joka työpäivä paljon kaupallisuuden ehdoilla, ja oma tapani blogata ei todellakaan enää osu yksiin tämän alustan kanssa. 

Ja ainiin, lisäksi aloitan viimein sen isoimman kirjoitustyöni, kaunokirjallisen romaanin.  Sen joka on minussa itänyt jo viisitoista vuotta, joka on kuuluvasti kolkutellut oveen viime vuosina, ja jonka aika on juuri nyt.   

Share
Ladataan...

Ladataan...
Tuulihattu

Elokuu on täällä, jos ei sitä ole jo kaikista back to school-kamppiksista ja SMG:n lyriikoiden siteerauksesta huomannut.

Olen käynnistellyt työ-minääni tahmeasti loman jälkeen. Apuna on ollut uusi kiva toimistotila ja ainiin tää mun kiva työ. Silti on tuntunut että huijarisyndrooma oikein odotti lomalta paluutani. Sain kuitenkin ihan juuri sähköpostia jossa asiakas kehui kirjoitustaitoni maasta taivaisiin. Että huh, kyllä tämä tästä.  Nyt kun vielä saisin unirytmin tviikattua vähän paremmaksi. 

Toimistosta puheenollen, työmatkani on nyt oikeasti ydinkeskustan läpileikkaus. En tiedä, onko ihan täysin normaalia tykätä kaupungista ihan näin paljon mitä minä Tampereesta tykkään. Mutta muutaman nomadi-vuoden jälkeen jossa kaupungit ja kämpät vaihteli tiuhaan, on tää kyllä ihanaa.  Minähän siis muutama vuosi sitten haaveilin siitä, että haluaisin jäädä johonkin paikkaan. Ja täsä sitä ny sitte ollaan!

Tässä siis Tampere-suosituksia elokuulle:  

  • Bistro 14:n lounas 
  • Särkän iltaranneke
  • Klubimiehen terassi iltapimeällä 
  • Pispalassa lenkkeily Näsijärven puolella auringonlaskun aikaan. Verratonta väriterapiaa kun taivaan sävyt osuu junanvarren graffiteihin.

Kivaa viikonloppua, nyssekin on jo melkein tääl! 

Share

Ladataan...
Tuulihattu

... näin painajaista että tulikin heti lokakuu

... olen aika lailla itikan syömä

... olen nukkunut hyvin ikivanhassa hirsitalossa 

... keräsin kukkia kotiini heti palattuani kaupunkiin 

Share

Pages