Ladataan...
Tuulihattu

Elokuu on täällä, jos ei sitä ole jo kaikista back to school-kamppiksista ja SMG:n lyriikoiden siteerauksesta huomannut.

Olen käynnistellyt työ-minääni tahmeasti loman jälkeen. Apuna on ollut uusi kiva toimistotila ja ainiin tää mun kiva työ. Silti on tuntunut että huijarisyndrooma oikein odotti lomalta paluutani. Sain kuitenkin ihan juuri sähköpostia jossa asiakas kehui kirjoitustaitoni maasta taivaisiin. Että huh, kyllä tämä tästä.  Nyt kun vielä saisin unirytmin tviikattua vähän paremmaksi. 

Toimistosta puheenollen, työmatkani on nyt oikeasti ydinkeskustan läpileikkaus. En tiedä, onko ihan täysin normaalia tykätä kaupungista ihan näin paljon mitä minä Tampereesta tykkään. Mutta muutaman nomadi-vuoden jälkeen jossa kaupungit ja kämpät vaihteli tiuhaan, on tää kyllä ihanaa.  Minähän siis muutama vuosi sitten haaveilin siitä, että haluaisin jäädä johonkin paikkaan. Ja täsä sitä ny sitte ollaan!

Tässä siis Tampere-suosituksia elokuulle:  

  • Bistro 14:n lounas 
  • Särkän iltaranneke
  • Klubimiehen terassi iltapimeällä 
  • Pispalassa lenkkeily Näsijärven puolella auringonlaskun aikaan. Verratonta väriterapiaa kun taivaan sävyt osuu junanvarren graffiteihin.

Kivaa viikonloppua, nyssekin on jo melkein tääl! 

Share

Ladataan...
Tuulihattu

... näin painajaista että tulikin heti lokakuu

... olen aika lailla itikan syömä

... olen nukkunut hyvin ikivanhassa hirsitalossa 

... keräsin kukkia kotiini heti palattuani kaupunkiin 

Share

Ladataan...
Tuulihattu

Kas vain, totesin kalenteria katsoessa. Ensimmäiset kesälomapäivät onkin yhtäkkiä ihan just täällä, ja lennähdän Keski-Eurooppaan. Fiilis on kuin olisi kauemmaskin etelään lähdössä, sillä Tampereella mittari näyttää huikeaa +7 lämpöasteita, mutta kohteessa on jo lähemmäs +30. 

Viimeiset pari kuukautta on menty melkoista haipakkaa töissä ja vapaa-ajalla. Laukannostoja ja laadukkaita sisältöjä, vähän inversioroikotuksia ilmajoogassa ja toki hyviä ystäviä ja hyvää ruokaa.  

Mutta ah. Nyt mietityttää paitsi uuden toimiston etsiminen jostain päin läheltä Hämppiä, myös missä on ihana sininen maksimekkoni. Hankin sen Sri Lankan matkaa varten, mutta tulee tarpeeseen Saksassakin. Ihana kesä kun yllätit. 

 

Share

Pages