Ladataan...
Tuulihattu

Hetken mielijohteesta sen tein pari kuukautta sitten. Pari sormien liikettä näppiksillä ja kohta tarvittiinkin erilaisia hansikkaita. 

Nyt on otettu tuntumaa kaviouraan ja katsottu suuriin silmiin. Pinnan alla vuosia kytenyt kipinä paukahti taas ja annoin siitä leimahtaa kunnon nuotion. Nyt on se hetki, kun on todella mahdollisuus. Enää ei tarvitse jossitella tai sitkutella. Ja tuntuu muuten mahtavalta. Juttu josta olen sataprosenttisen innoissani ja jonka tekeminen on täysin omissa käsissäni. 

 

Ja mitäs nyt sitten? Vähintään kerran viikossa nousen hevosen selkään. Aloitetaan nyt niin. 

(Poikaystäväni mukaan tosin vaikuttaa siltä, että pian joka viikonpäivälle on ratsutettava tai kaksi. Ja sitten oma ja sitten saatava oma tallikin. Vähän liioiteltua minusta ja sitä paitsi Tampereen keskustassa ei hirveästi ole myynnissä kiinteistöjä omalla tallilla.)

On se ihanaa. 

Share

Ladataan...
Tuulihattu

Maaliskuun loppupuolisko vilahti ohi kuin pääsiäistrulli luudan nokassa. Osansa vaudikkuuden tunteesta loi työpaikan fuusioitumiskehitys. 

Enemmän olen kuitenkin nautiskellut muista uusista poluista. Olen samoillut syvällä Pispalassa lenkeilläni ja kaukana historiassa romaanien sivuilla. Lisäksi olen kolunnut uusia keikkapaikkoja ja rohkeasti mennyt kuuntelemaan tuntemattomia lämppäriaktejakin. 

Yhtenä päivänä kävelin yksin ympäri Nekalan siirtolapuutarhaa iltahämärissä. Siellä ei ollut ristin sielua, vain muutama ristiturpa. Pikkuruisten talojen, porttien ja polkujen seassa maailma tuntui hetken taas järkevältä ja hallittavalta. 

 

 

Share

Ladataan...
Tuulihattu

Vuorossa seuraava elämä-vinkkini. Tämähän ei ole mikään uusi juttu varmastikaan monelle, mutta itse valaistuin asian suhteen vasta viime vuonna. 

Asia on: kasvojen kosteutus jatkuvalla syötöllä.

Moni ensinnäkin luulee, että ihoaan ei tarvitse paljoa kosteuttaa, mutta moni on siinä väärässä. Sitten myös moni luulee että kasvoja kosteutetaan lähinnä illalla perusvoiteen avulla. Minäkin olin tässä uskossa todella, todella monta vuotta. 

Läppärin edessä, kuivassa toimistoilmassa alkoi kuitenkin tuntua että ei se aamuin illoin rasvaaminen riitä, muuutta meikin päälle on vähän hankalaa lisätä kosteusvoidetta. (Poislukien ne onnekkaat jotka eivät tarvitse mitään meikkiä. Minä en lukeudu heihin, kiitos mm. kalpeuden ja näppyjeni.) Välillä teinkin niin että hipsin kesken päivän työpaikan vessaan pyyhkimään kasvojenpuhdistyspyyhkeillä naaman, laitoin kosteusvoidetta,  odottelin hetken ja lisäsin meikkiä. Vähän turhan eksessiivinen prosessi kuitenkin. 

Sitten hoksasin: kasvosuihkeet. Aikoinaan minulla oli jollain Aasian-lennolla sattumalta Lushista bongattu kosteuttava kasvosuihke, mutta se ei ollut hyvä vaan hieman ihoani ärsyttävä. En kuitenkaan tiennyt että sille on saatu vaihtoehtoja myös suomalaisten kauppojen hyllyille, ennenkuin kerrankin haahuilin apteekkiin silmät auki. Ostin Favoran suihkeen, ja vakuutuin konseptista. Nerokasta! Meikin päälle voi suihkia raikastusta vaikka kuinka paljon, tuntuu ihanalta ja näyttää hyvältä. Ainakin oman kokemukseni mukaan 

Favoran suihkeen loputtua etsin toista, vastaavaa. Favoran ongelma oli iso koko, tuntui että  laukussa on toinen vesipullo. Muistaakseni Köpiksen kentältä nappasin Cliniquen Moisture Surge-suihkeen, joka oli sekin ihan ok. Matkakokoinen pullo loppui äkkiä, ja seuraajiksi löytyi muutamakin vaihtoehto. 

Tässä vaiheessa talvea suihkin vähintään viisi kertaa päivässä naamalleni jotain näistä.

Turblissin turvevesi sisältää vettä ja turvetta. Tämä on ihana, myöskin aika sattumanvarainen löytö Kaubamajan luonnonkosmetiikkaosastolta. Vetelee viimeisiään joten kohta alettava metsästämään netistä tai todennäköisemmin tehtävä päiväristeily Tallinnaan.  

ACO Rescue Mist. Antioksidantit ja C-vitamiinit mainittu tuoteselosteessa, tuoksu hyvä, tuntuma kasvoilla myös. Tämä on uusin heräteostokseni. 

The Body Shop Vitamin E Hydrating Face Mist. Joukon pettymys mutta käytän varmaan loppuun, tai lahjoitan äidille. Ruusuntuoksu on alkanut pikkuhiljaa tuntua vähän tympeältä eikä kosteutusominaisuudetkaan ole merkillepantavia. 

Acon suihke on juuri nyt tehokäytössä, huomenna tiedossa onkin sopivasti junassa istumista joten olot on otolliset ihmiskokeelle. 

Suosittelen siis avaamaan mieltänsä ajatukselle ja testaamaan! Kullekin löytynee sopivanlainen suihke koska valikoimaa on tosiaan alkanut näkyä tavarataloissa, nettikaupoissa ja apteekeissakin. Tähän mennessä testaamani suihkeet ovat kaikki olleet alle 15€ hintaisia, Turbliss alle kympin.  

Share

Pages