Ladataan...
Uusia tuulia

Maanantai 13.2, päivä 1.

Tämä on mulle kaikki samalla uutta että vanhaa. Ennen suhdetta olin pitkään sinkkuna ja kärsin silloin tällöin lievistä sydänsuruista, mutta nyt kun tämä loppui, kaikki on mulle kuin yhtä uutta kuin uudet kengät. Tiedättekö, tosi siistiä, mutta samalla hiertää ensi alkuun.

Päätin eilen että tämän eron itken-sängyssä-kippuralla suruaika oli tässä. Tänään heräsin aamulla ja kirjoitin tajunnanvirtaa paperille. Jonka annoin miehelle. Se oli ehkä parasta mitä pystyin tekemään. Tänä aamun katsoin peiliin, meikkasin, laitoin korot jalkaan ja voimabiisin soimaan. Astuin ulos asunnosta ja hengitin kerran syvään. Annoin kaiken pahan huuhtoutua hengityksen mukana pois. Ajoittain suru tulee kuin paha haju: tulee mutta se on helppo avata ikkuna ja antaa sen haihtua pois. 

Vielä välillä ajattelen että jos vaikka... Sitten kuitenkin muistutan itselleni että tämä ei ole ikuista. Että minä olen pieni sisukas sisko, joka ottaa elämän askel kerrallaan. Ajattelen perhettä, lapsia, tulevaisuutta ja tulevaa ystävänpäivää, 30-vuotissyntymäpäivääni ja vuosipäivää. Sen jälkeen kerron itselleni kuinka tämä sattuu vain hetken ja olen sekunti sekunnilta aina vain vahvempi. 

Siksipä ostin itselleni "tissipaidan".

Ensimmäinen päivä, sinut on lyöty. 

 

Share

Ladataan...
Uusia tuulia

 

 

Perjantai oli se päivä, jolloin erosin. Melkein kaksi vuotta elin onnellista parisuhdetta elämäni rakkauden kanssa. Torstaina vielä suunnittelin ystävänpäivän yllätystä miehelleni, joka oli varannut meille pöydän mukavasta ravintolasta. Perjantai tuntuu todella kaukaiselta, mutta samalla niin niin eiliseltä.

Perjantaina mieheni aloitti keskustelun, joka vei parisuhteelta pohjan. Asia sattuu vielä, sillä luulin, että olimme onnellisia. Toista ei kuitenkaan voi pakottaa. Myös hänelle asia oli vaikea ja lista siitä miksi suhdetta pitäisi ja ei pitäisi jatkaa oli valmiina. Listan se puoli, joka osoitti eroon, oli kuitenkin miehelleni pidempi. Listan luettuani ymmärsin.

Minä olen aina ollut onnellisesti sinkku, itseasiassa rakastan sinkkuelämää, mutta kun löysin mieheni, tiesin, tai oikeastaan luulin, että tämä on loppuelämäni. Niin ei vain käynyt ja uskon että niin ei ollut tarkoitettukaan. Olen vielä shokissa koska olisin halunnut jatkaa, mutta kuten totesin, ketään ei voi pakottaa. Siksi siis aloitan taas alusta. Sinkkuna.

On itseasiassa aika jännää nähdä, kuinka deittailu on muuttunut viimeisen parin vuoden aikana. Tinderiä ehdin viimeksi jo käyttää (tai itseasiassa tehokäyttää itseni kolmen miehen loukkuun. Mieheni ei tosin löytynyt sieltä.) Mitkä ovat kaikki ne lukuisat pelisäännöt joilla pelataan. Saa nähdä, en ole nimittäin ikinä ollut hyvä peleissä.

Tämän blogin koko tarkoitus ei ole kertoa erosta tai sinkkuelämästä vaan siitä, mitä minun elämääni kuuluu, muodista startuppeihin ja markkinoinnin opiskelusta markkinoinninsuunnittelijan työhöni. It’s gonna get messy, but life is messy.

 

Hei, minun nimeni on Siina, hauska tutustua.

 

 

Share
Ladataan...