Hääpäivän look

Kuten otsikosta voikin päätellä, postaus tulee sisältämään kaiken maailman hömpänpömppää eli ulkonäköön liittyviä asioita! Ihan ensimmäisenä kun mietin hääpäivän lookkia, haluan olla fyysisesti paremmassa kunnossa. Olen saanut jo jonkun verran kiloja pois, mutta lisää pitää saada, että haluamani mekko näyttää hyvältä. Tästä päästäänkin siihen toiseen todella isoon juttuun eli häämekkoon. Mekkoa en ole vielä hommannut vaan pelkästään selaillut vähän internetin tarjontaa. Haluan "ball gown"-tyylisen mekon, eli suomeksi sanottuna tylliunelman. Yläosan haluaisin olevan ehkä hieman koristeellinen ja olkaimeton, "heart neck"-pääntie. Olin jo varma, että en löydä Suomesta sellaista mekkoa, kunnes eilen törmäsin netissä sellaiseen myymälään kuin Juhlapuku Bella. Ja siellähän sen tyylisiä oli vaikka kuinka eikä hinnatkaan päätä huimaa! Lisäksi mua on alkanut pikku hiljaa houkuttelemaan laahus, jonka kuulemma saa jokaiseen malliin pienestä lisämaksusta. Me like! Pitäis varmaan alkaa syksymmälle suunnittelemaan jotain sovitusreissua sinne jos vaikka kaasoista saisi seuraa. 

                                                     kuva: www.essensedesigns.com

 

Sitten omasta mielestäni toiseksi tärkein juttu eli hiukset. Tällä hetkellä olen ihan tyytyväinen hiusväriin, joten en usko, että sen suhteen tulen tekemään mitään suurempia muutoksia. Juhlatilanteissa mä en jotenkin osaa olla hiukset kiinni, joten haluan hiukset auki myös hääpäivänä. On jotenkin outoo tanssiakin baarissa jos hiukset on kiinni :D Anyway, oon alkanut miettimään, että kampaus olisi ehkä juhlallisemman näköinen jos se olisi osittain kiinni. Kuitenkaan hirmu boho-tyyli ei mekon kanssa sovi, mutta onneks mulla on niin taitava kampaaja johon kyllä luotan ihan 100% niin eiköhän me saada keksittyä jotain kivaa. Jotain tuuhennoksia on pakko ottaa, koska haluan iison kiharapilven. 

                                                 www.pinterest.com

Sitten päästäänkin meikkiin. Oon huomannut, että monet morsiamet Suomessa suosii aika luonnollista lookkia meikissä myös juhlatilanteissa, mutta mä itse pidän aika näyttävästäkin meikistä. Juhlissa tykkään panostaa silmämeikkiin, jota en arkena käytä ollenkaan. Haluan siis myös hääpäivänä näyttävän silmämeikin ja huulet voi sitten olla neutraalimmat. Aion varata meikkaajan, että saan varmasti kestävän ja hyvännäköisen meikin. Ihan kauheeta ois jos just hääpäivänä eyelinerin käyttö ei luonnistuiskaan ja siinäpä sitten oot koko päivän silmät sotkusen näköisenä, ei kiitos. 

Tälläisiä suunnitelmia olisi ajatellen hääpäivää. Tuli tässä mieleen sekin, että pitäsköhän mun myös varata ne meikkaajat ja kampaajat kun tiedän jo minne haluan mennä. :D Tän blogin pitäis kyllä olla joku "tohelomorsian menee naimisiin", kuvastais mua paljon paremmin! 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.