Amy Schumer Netflixissä: Nahkaa ja naurua

Netflix on jo pitkään tarjonnut paljon huippukomediaa ja stand-up-ohjelmia laidasta laitaan, mutta tämän hetken kuumin koomikko on tähän asti puuttunut joukoista. Amy Schumer on vihdoin päätynyt Netflixiin oman erikoisohjelmansa kanssa!

Amy Schumer: The Leather Special kuvattiin marraskuun alussa Denverissä osana laajaa maailmankiertuetta, jonka aikana Schumer on rikkonut koomikoiden katsojaennätyksiä. Keikkailunsa ohella Schumer pyörittää alkavaa elokuvauraa, jossa Trainwreck-elokuvan menestystä jatketaan äiti-tytär-komedialla legendaarisen Goldie Hawnin kanssa. Snatched-elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa toukokuussa, ja Schumer on itse ollut käsikirjoittamassa elokuvaa yhdessä sisarensa kanssa, joka on aktiivinen osa Schumerin työelämää myös tuottajana.

Ihmisten hauskuuttamisen lisäksi Schumer toimii aktiivisesti politiikassa tiukempien aselakien aikaansaamiseksi, minkä laittoi alulle hänen Trainwreck-elokuvansa näytöksessä tapahtunut kuolemaan johtanut ampumavälikohtaus. Schumerin rinnalla tässä poliittisessa aktivismissa nähdään hänen pikkuserkkunsa Chuck Schumer, joka on tällä hetkellä New Yorkin osavaltion senaattori. Aiheen vakavuudesta huolimatta, tai ehkä juuri sen takia, Schumer ottaa asian puheeksi myös tässä uudessa komediaesityksessään, vaikkakin hiukan sivulauseessa.


Äärimmäisen hyvänä puolena tällaisen uuden ohjelman ilmestymisessä on päätähden suuri näkyvyys talk show -ohjelmissa. Amy Schumer on viime aikoina vieraillut sekä aamun että illan keskusteluohjelmissa, ja puheenaiheet ovat vaihdelleet The Bachelor -sarjan fanittamisesta nahka-asuun, mistä Schumerin uusi stand-up-ohjelma on saanut nimensäkin. Schumer on niin kuumaa valuuttaa, että hänet on napattu myös Old Navy -vaateketjun uuteen farkkumainokseenInside Amy Schumer -sketsisarjastaan tunnettu Amy Schumer tuntuu ehtivän moneen paikkaan yhtä aikaa, mutta ainakaan minulle ei ole tullut hänestä yliannostusta, päinvastoin!

 

Amy Schumer: The Leather Special nyt katsottavissa Netflixissä!

 

 

 

The Variety Show on osa Netflixin Stream Teamiä

Kuva: Netflix/Marcus Price.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.