Screen Actors Guild Awards 2016: My Favourites

Viikko sitten Hollywoodissa juhlittiin näyttelijöiden killan palkintogaalassa, kun SAG Awardsit jaettiin parhaista näyttelijäsuorituksista. Näitä palkintoja näyttelijät itse tuppaavat arvostamaan eniten, sillä näistä äänestävät ainoastaan toiset ammattiliiton jäsenet eli muut näyttelijät. Tämän gaalan jäljiltä puhuttiin Leonardo DiCaprion viimeinkin voittamasta SAG-palkinnosta, The Room -elokuvan lapsinäyttelijän Jacob Tremblayn käsittämättömästä söpöydestä, Susan Sarandonin kaula-aukon soveliaisuudesta In Memoriam -osiossa sekä monimuotoisuuden paremmasta näkyvyydestä.

Kuka: Rachel McAdams, Spotlight-elokuva

Mitä: Elie Saab

Miten: Illan ehdottomasti upeimmasta puvusta vastannut McAdams oli mukana voittamassa parhaan näyttelijäryhmän palkintoa Spotlight-elokuvalle (vastaa parhaan elokuvan palkintoa). Tällä palkintokaudella hiukan vaatimattomampia pukuja suosinut McAdams räjäytti pankin, ja varsinkin puvun selkäpuoli oli upea.

Kuka: Laura Prepon, Orange Is the New Black -sarja

Mitä: Carmen Marc Valvo

Miten: Gaalaa edeltävänä iltana maskuliinisemmassa tyylissä juhlinut Prepon yllätti kevyen keijukaismaisella asulla, joka sopi hänelle erinomaisesti ja liikkui upeasti. Prepon oli mukana voittamassa OITNB-sarjalle parhaan komediasarjan näyttelijäryhmäpalkintoa (vastaa paras komediasarja -palkintoa), ja hän piti intohimoisen puheen näyttelijöiden monimuotoisuudesta.

Kuka: Uzo Aduba, Orange Is the New Black -sarja

Mitä: Zac Posen

Miten: Parhaan naisnäyttelijän palkinnon komediasarjassa sekä osana parasta komedianäyttelijäryhmää OITNB-sarjasta voittanut Aduba loisti upean vihreän sävyisessä puvussa, jonka asustus onnistui myös upeasti.

Kuka: Sofia Vergara, Modern Family -sarja

Mitä: Vera Wang

Miten: Yleensä punaisella matolla Vergara nähdään kurveja nuolevissa merenneitoasuissa, joten ihonmyötäisuudestään huolimatta Vera Wang -asu oli yllätys. Minuun tässä asussa vetosi mahtavien muotojen lisäksi puvun veistoksellisuus, sillä puku on selkeä ja rypytön ja upeasti tehty. Vergaran punaisen maton voittokulkua auttoi luonnollisesti ikioma arm candy eli tuore aviomies Joe Manganiello.

Kuka: Kate Winslet, Steve Jobs -elokuva

Mitä: Giorgio Armani

Miten: Nykyään voi luottaa siihen, että Winslet näyttää aina punaisella matolla upealta! Hän osaa valita vartaloaan imartelevia värejä ja malleja, ja minuun vetoaa aina klassinen ja moderni yksinkertaisuus.

Kuka: Alicia Vikander, The Danish Girl -elokuva

Mitä: Louis Vuitton

Miten: En ollut ihan varma, mitä mieltä olen ruotsalaisen Vikanderin paljettipuvusta, mutta vaaka kallistuu upean puolelle. Jos joku onnistuu kantamaan tuollaisen mahdollisen katastrofin upeasti, kuuluu siitä onnitella ja laittaa parhaimpien listalle!

SAG Awardsien bonus on illan juhlinnoista selkeästi mahtavimpana ja riemukkaimpana otoksena erottuva kuva! Game of Thrones -sarjan Sophie Turner (Sansa Stark) otti salaa yhteiskuvan Ryan Goslingin kanssa, ja hänen riemunsa heijastaa varmasti tuhansien muiden naisten iloa vastaavassa tilanteessa!

 

 

Screen Actors Guild Awards 2015
Screen Actors Guild Awards 2014
Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.