Kalifornia

jamison-mcandie-139233-unsplash.jpg

Katselen katonrajaan heijastuvaa veden välkettä ja kuulen, miten hamsteri juoksee pyörässään. Iho hehkuu päivien aurinkoa ja hyväilyjä. Hymyilyttää.

– Mitä mietit, Tony kysyy. Käsi on unohtunut vatsalleni, rystyset kulkevat hitaasti ylös, alas. Vilkaisen häntä, ja epäilen että minunkin hampaani välähtävät hämärässä yhtä kirkkaina. Alan sopeutua ympäristöön.

– En mitään. Olen tyytyväinen.

– Tosiaanko? Nyt jo?, hän virnistää. Antaa kätensä valua häpyluun päälle ja painua raskaana paikoilleen. Naurahdan. Hän kumartuu suutelemaan solisluutani ja antaa sormiensa kulkea jalkoväliini. Olen vielä äskeisestä ottelusta liukas, hän työntää röyhkeästi sormensa sisään ja katsoo ilkikurisesti:

– Oletko ihan varma? Ei ole mitään, mitä tahtoisit?

Hänen kätensä tietää mitä tekee, ja sisuskaluni pitävät siitä. Nostan lantiotani hänen sormiaan vasten. Hän painaa huulensa kaulaani ja tunnen peniksen kovettuvan reittäni vasten.

Seinän takaa kuluu karjahdus. Josh katsoo matsia. Kämppiksen ääni nostaa mieleeni päivän reissun. Olimme kolmisin rannalla merinorsuja katsomassa ja piknikillä. Meri oli kirkas ja tyyni, keräsimme sileitä kiviä ja polttelimme pilveä kallioilla. Kerroimme tyhmiä vitsejä ja loikoilimme auringossa. En tiedä, mikä kaikki oli kuvitelmaa, kun Josh nauroi ja pyyhkäisi tuulen heittämät korret paljaasta selästäni. Kuitenkin se nousee nyt mieleeni. Mietin hetken, ja päätän:

– Kuule, oletko koskaan… Tarkoitan, voisitko kuvitella… olla kolmisin? 

Hän nostaa katseensa ja katsoo tutkaillen silmiini.

– Kenen kanssa, Joshin vai? Nyökkään ja hän laskee katseensa. Voi ei.

– Itse asiassa joo. Tai siis ei, ei olla oltu, mutta tiedätkö… eilisiltana jostain syystä puhuttiin siitä. Sinusta. Vitsillä, mutta hassu sattuma kuitenkin, hän tapailee hymyä ja katsoo minua. Sormi liikahtaa sisälläni.

– Haluaisitko kokeilla, hän tarkentaa.

– Miksei, tai siis, jos te haluatte, änkytän. Yhtäkkiä olen kuumissani enkä tiedä, onko se kiimaa vai kauhua.

– Okei. Käyn kysymässä. Hän nousee, vetäisee pyyhkeen lanteilleen ja painuu ovesta ennen kuin ehdin katua. Kuulen miesten äänet, muutama lause vaihdetaan, jääkaapin ovi käy. Vetäisen vaistomaisesti peittoa päälleni, kun he astuvat kynnykselle. Joshin ilme on vaikeaselkoinen, hän katsoo minua varovasti ja kysyy epäluonnollisen kohteliaasti, saako tulla sisään.

– Tule. Tulkaa. Teen tilaa sängylle, ja he istuvat. Katsomme toisiamme vuoron perään. Hämillinen tilanne laukeaa nauruun, kun Josh vetää sytkärin taskustaan:

– Ystävät, tilanne vaatii savut.

Sätkä kiertää, naureskelemme tilanteelle. Ajattelen, että tilanne voisi olla huonompikin: sängyssäni on kaksi surffaria. Toinen tumma kuin yö, toisen hiukset ja kulmat auringon valkaisemat. Kaksi nuorta jumalaa, nousseet merestä, paljaat hartiat hämärässä huoneessa toisiinsa osuen. Äkkiä Josh kurottuu nappaamaan sätkän huuliltani, siirtää sen pöydälle ja kätensä takaisin kasvoilleni. En ehdi edes säikähtää, kun hän vilauttaa hymyn ja huulet koskettavat kevyesti omiani. Joshin käsi kupertuu niskalleni, hivelee kaulaa, maistamme toisiamme varovasti, luoja miten ihanalta hän tuntuu. Hän nostaa leukaani ja näykkii huuliani hellästi. Hengästyn, kielemme tutkivat toisiaan, hänen kätensä löytää rintani, selkäni painuu kaarelle ja tunnen jo valuvani.

Olen täysin uponnut Joshiin ja sävähdän, kun tunnen toiset kädet reisilläni. Tony avaa jalkani, sänki raapii sisäreisiini ja kuuma suu painuu suoraan klitorikselleni. Kirkaisuni tukahtuu Joshin huuliin: olen hilkulla räjähtää saman tien! Hän irrottautuu ja tutkii kasvojani, silmäkulmien hymy on tuttu mutta äärimmilleen rävähtäneet pupillit saavat hänet näyttämään villiltä ja vakavalta. Tonyn kieli pyörittelee jalkoväliäni ja saa vartaloni kiemurtelemaan hallitsemattomasti. Vaikerran, ja Josh työntää sormensa hitaasti suuhuni kuin tunnustellen kuumettani. Sitten hän ottaa käteni ja vie sen shortseilleen. Hänen seisokkinsa on valtava, penis vavahtelee kättäni vasten. Työnnämme shortsit sivuun, poimin kuuman elimen käteeni, Josh voihkaisee. Alan runkata häntä hitaasti. Tony poimii saman rytmin ja alkaa naida minua sormillaan. Hän nuolee klitoristani lujasti, samaa kiduttavaa rytmiä. Valitan etten kestä enää kauaa, Josh sanoo olevansa aivan rajalla ja tunnen hänen kivestensä kiristyvän käteni alla. Näen Tonyn runkkaavan itseään toisella kädellään ja hän urahtelee nuollessaan. Jalkapohjistani nousee puristava aalto, se painaa raajani patjaan ja häpyni vasten Tonyn kieltä, vagina supistuu ja imee hänen ihanat sormensa tiukasti sisääni. Josh huutaa ja purkautuu voimalla käteeni, Tony pureutuu reiteeni ja valtava orgasmi pyyhkii huoneeseen ja peittää meidät alleen. 

Hamsterin pyörä on hiljennyt. Huohotan miesten välissä, hikiset kehomme toisiinsa sotkeutuneena, raajat vapisten. Tästä tulee vielä parempi loma kuin osasin kuvitella. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *