Kevät

zoltan-tasi-273195-unsplash.jpg

On viisi vuotta siitä, kun olin viimeksi hulluna himosta. Viisi vuotta on tarpeeksi, että melkein unohtaa. Uskoo, ettei sitä tunnetta enää tule, ja uskoo, ettei sitä kaipaakaan.

 

Himo viisi vuotta sitten oli häälahja minulta minulle. Olimme menossa naimisiin ja tiesin jo tilanteen, joten annoin itselleni lahjaksi yhden yön pitkään poltelleen miehen kanssa. Tunteetonta seksiä ja silti täynnä tunnetta, ja kerrasta poikki kuten sovittiin. Viisi vuotta sen jälkeen olen elänyt himotta. On jaettu talous ja yhteiset ystävät, pusu kotiintullessa. On se helpottava tunne, kun joku tuntee kaikki huonot tapasi eikä välitä niistä. Kumppanuutta on, himoa ei. Seksi on satunnainen pano, kolmekymmentä sekuntia löysästä löysään, kerran puolessa vuodessa. Kaikkeen tottuu. Seksistä tulee yksi elämän reuna-alueista, joka vaivihkaa kutistuu ja häipyy, eikä sitä osaa kaivatakaan. Kunnes tulee se kevätpäivä, jona keho herää unestaan.

 

Istun laiturilla kädessäni kahvikuppi ja vieressäni mies, joka katsoo minua vakavana. Viime yönä harrastimme kuumaa chatseksiä, ja koska olemme työkaverit, tilanne vaatii huomiota. Kevätaurinko lämmittää takinselkää. On torstaiaamu. Kolme joutsenta lentää ylitsemme. Kello on yhdeksän ja koko muu maailma on töissä, koulussa, jossain. Hän on pakannut termoskahvin, poiminut minut autoonsa, ja nyt emme tiedä mitä sanoa.

 

Hän laskee äkkiä kätensä reidelleni ja se matkustaa kenenkään estämättä jalkoväliini. Olen kauhuissani, ja valtavan kiimainen. Tiedän, että housujen läpikin hän aistii kosteuteni. Lasken kahvikupin, nostan kasvoni ja hänen huulensa ovat siinä. Ne ovat juuri niin hellät ja elävät kuin toivoin. Hamuilemme toisiamme, arkoina yhtäkkiä. Pysähtynyt hengitys, ylähuulen värähdys, hampaat näykkäävät alahuulen reunaa… Aika on pysähtynyt, veri kohisee. Osaamme tanssia tätä maagista rytmiä, pysähtyä, vetäytyä, edetä.

 

Tällaista on suudella, ihanaa, täydellistä, kiduttavaa, olin unohtanut! Sormet painuvat minua vasten ja vedän tahattoman kiivaasti henkeä. Hänen ynähdyksensä on pakattu täyteen jotain vanhaa ja painavaa ja se puhuu suoraan keholleni.

 

Herraisä, olen elossa. Olen pulassa.

 

suhteet rakkaus seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *