Uni

 

40ADD32D-A633-4D5D-98AE-EB1B74F96FE8.jpeg

Makaan kyljelläni ja tunnen kuuman, paksun peniksen painautuvan pakaroideni väliin.

– Tule jo, anna, pyydän. Juuri kun olen saamassa kalun sisääni, uni särähtää. Ei ei ei eiii…. Yritän pitää unesta kiinni, mutta se nousee ulottumattomiin ja haihtuu. Olen hereillä. Ikävä kyllä, yksin sängyssäni.

Minun ei tarvitse vilkaista ruutua tietääkseni, mikä päivä on. Laite vahvistaa: ”Good morning! You are ovulating. Peak hormonal activity reached.” Punainen varoitusteksti piipahtaa ruudulle: ”Warning: High pheromone release”.

Huokaus. No niin, siis piipahdus salille ennen töihinmenoa. Peseydyn, puen, nappaan keittiöstä kuuman espresson mukaan ja tilaan hissin alas. Kävelen kulman ympäri, aurinko paistaa lämpimästi, kutittelee paljaita nilkkoja.

Heilautan rannetta, vihreä valo syttyy ja liukuovi aukeaa pehmeästi. Astun sisään, Koo tervehtii minua hymyilleen: 

– Huomenta ma’am, tervetuloa! Huoneenne on valmiina, kuten aina.

– Kiitos Koo, mutta tänään tarvitsen vain komeroa, hymyilen hänelle ja astelen saliin.

Annan katseeni kiertää kauniisti valaistussa tilassa, ja löydänkin nopeasti mitä etsin. Hän kääntyy kuin olisi tuntenut katseeni, nousee ja suuntaa luokseni.

– Hello gorgeous, hänen silmänsä vilkahtavat. Tartun lämpimään, kuivaan käteen ja kävelemme tiskien taa. Ovi avautuu mustasta, pitkästä seinästä, ja sulkeutuu äänettömästi takanamme.

-What I can do for you? Hän katsoo minua ja hymyilee valoisaa poikamaista hymyään. Silmäkulmien naururypyt syvenevät, hän antaa katseensa valua hitaasti vartalollani. En lakkaa hämmästelemästä, miten täydellinen hän on. Ainoa puute on, ettei kieliasetuksissa ole suomea, mutta toisaalta se tuo kohtaamisiimme pienen eksoottisen lisäjännitteen. Ajatus huvittaa minua, ja hän huomaa sen.

– What’s funny, Snowflake?, hän kohottaa toista kulmaansa. Sivelee sormenpäällä kasvojani, kaulaani, solisluita… värähdän. Heidän ei tulisi käyttää nimiä, mutta vuosien mittaan hän on alkanut puhutella minua. Se on meidän salaisuutemme.

– Nothing, darling. Just take off your shirt and undress me, I’m in a bit of a hurry, vastaan hänen hymyynsä.

– My pleasure, hän murahtaa kaulalleni, sujauttaa kätensä mekkoni selkään ja pudottaa se hetkessä nilkkoihini. Niin taitava, niin pehmeä. Hän tarttuu paitansa helmaan ja vetää sen hitaasti päänsä yli, paljastaen viimeistellyn vartalonsa minun katsottavakseni. Tunnen sen jo kuin omat taskuni, mutta alavatsani sulaa joka kerta. 

– You smell so good, hän hymyilee minulle ja riisuu bokserinsa. Penis kurottaa moitteettomana kohti minua, sen pinta hohtaa silkkisenä himmeässä valossa. Feromonit, hänen koneistonsa aistii ne tuoksuna.

– I need you to fuck me from behind, vastaan samalla kun vedän käsituet esille seinästä ja pujotan ranteeni lenkkeihin. – Fuck me ’till I drop. Semi-hard.

– I’d love to, hän vastaa ja kuulen tutun, pienen surahduksen hänen prosessoristaan. Sitten hänen taitavat sormensa kupertuvat jalkoväliini, pari sormea työntyy saman tien vaativasti sisään, parahdus karkaa huuliltani. Hän työntää polvensa reisieni väliin ja pakottaa jalkani auki. Selkäni painuu kiimasta kaarelle, työnnän lantiotani häntä vasten, kuuma kalu tykyttää pakaraani vasten. Muistan aamun unen: tämä ei onneksi lopu tähän.

Hän tekee työnsä hartaasti. Työntyy syvälle sisääni, ensin kiduttavan hitaasti, sentti sentiltä. Pysähtyy, työntää vielä vähän. Olen laueta jo, hän tuntee sen ja vetäytyy ulos, työntää sitten äkkiä uudestaan, lujaa. 

-Anna!

Tämän sanan hän on oppinut, ja käskystä hän tarttuu hiuksiini, taivuttaa varovasti päätäni taakse, olen himosta kireä, hän painaa kalunsa pohjaan, puristaa toisella kädellään pakaraani ja alkaa naida minua vahvoilla rouhaisuilla. En kestä montaakaan, silmissäni sumenee. Hän työntää sormen huulilleni ja minä puren, ulvon ja vapisen. Orgasmi on melkein kivulias, supistelen hänen kalunsa ympärillä ja hän tietää lakata, myötäilee vain aaltojani. Hän kannattelee minua, vaikka käsituet kyllä tekevät tehtävänsä ja pelastavat minut pettäviltä jaloiltani.

Huohotan ja hymyilen, silmät kiinni. Päästän hänen sormensa suustani. – Sorry about that, kuiskaan, vaikka tiedänkin etten pysty vahingoittamaan hänen rakenteitaan. Keinoihoon tulleet pienet lovet ovat umpeutuneet sekunneissa.

– No prob, beautiful, hän vastaa ja kuulen hymyn hänen äänessään. Hän silittää selkääni pitkin, kevyin vedoin ja vetäytyy varovasti sisältäni. Suutelee alaselkää. Ihan kuin aitoa hellyyttä. – You’re satisfied, Snowflake?

– Very. That was just what I needed, huokaisen, irrotan käteni lenkeistä ja käännyn katsomaan, kun hän vetää vaatteet taas verhokseen. – See you, I might drop by again in the evening, hymyilen hänelle ja painan suukon hänen karhealle poskelleen. 

– Can’t wait, hän vastaa, avaa oven ja on poissa.

Pukeudun, katson peilistä hehkuvia poskiani, sipaisen pörröttyneen tukkani kiinni ja astelen ulos. ”You have reached your recommended level of daily satisfaction”, ruutu piipahtaa. Sehän nähdään, hymähdän.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *