#tb vappubrunssi

TB-kuvia kehiin koska kiire ja koska ihan himona töitä ja koska KESÄ ON TÄÄLLÄ! Vappupäivänä järkkäsin mun Porista saapuneille ystäville vappubrunssin. 

brunssi1.jpg

Hyvinkin yksinkertaisilla ruoilla sain järkättyä (vaikka itse sanonkin) todella näyttävän ja maittavan brussin. Eniten aikaa vei juuri vihannesten ja hedelmien leikkaaminen. Ja tietysti munavoin tekeminen! Mutta muuten brunssi valmistui kivuttomasti ja tarjosi kaikille jotain suuhun pantavaa.

brunssi2.jpg

brunssi3.jpg

brunssi4.jpg

BRUNSSI5.jpg

Tarjolla oli aamiaistarvikkeiden lisäksi vappuun kuuluvat munkit. Myönnän että niitä ei oltu itse leivottu; ne oltiin tuotu Porin paikallisesta Sarpi-leipomosta meille Turkuun.

brunssi6.jpg

Mä muuteen vihaan kertakäyttöastioita, mutta kun tarjoilet aamiaista  reilulle kymmenelle hengelle, ovat ne todellinen loppusiivouksen pelastus! Mun mielestä onnistuin bongaamaan melko miellyttäviä kerttisastioita, jonka kruunasivat pinkit aterimet. Astioiden värikkyys sopi muutenkin kuin nenä pääähän helteisenä vappusunnuntaina.

brunssu7.jpg

Mun parvekeprojekti sai vauhtia noin kaksi viikkoa ennen vappua, koska hoksasin että meillehän tulee vieraita. Tiesin myös että on hyvin paljon mahdollista että tuleva vappubrunssi saattaa olla kesän 2016 ensimmäinen ja viimeinen syöminkitapahtuma meidän parvekkeella. Kesä pitää minut tiukasti kiinni Porissa töiden perässä, ja kun tulen Turkuun, en jaksa uskoa että parveke ja sen ruokailuryhmä pääsevät kovinkaan suureen kulutukseen. 

Halusin kuitenkin viimeistellä parvekkeen edes jonkinmoiseen kesäkuntoon! Aiemmin se on toiminut lähinnä tavaroiden säilytyspaikkana ja todellisena murheen tyyssijana, kun olen tiennyt että jotain pitäisi tehdä ja paljon. Ja hyvinkin nopeasti. Aion myöhemmin esitellä meidän parvekeprojektin ja sen, minkälaisilla muutoksilla ja sisustusratkaisuilla siitä saatiin erittäin viihtyisä rentoutumisen ja nauttimisen kehto!

xx Minna

suhteet oma-elama ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *