VAPPU
Klada vappen, bara vatten ja sitä rataa! Oli muuten mun aikuisiän ensimmäinen vappu jota pääsin juhlimaan! Nuorenpana vaput vietettiin Espanjassa treenileirillä, muutama vuosi sitten painettiin vappu töitä baaritiskin oikealla (vai väärällä?!) puolella ja viime vuonna vappu jäi oikeastaan viettämättä koska opiskelin sen kevään Englannissa. Ja jos jollekin tuli yllätyksenä, siellä ei vietetä vappua. Tänä vuonna vappua vietin ystävien kesken nauttien hyvästä ruuasta ja juomasta. Ja ennenkaikkea nauttien mielettömän ihanasta seurasta!
Ystäväni oli laittanut tarjoilupöydän mielettömän koreaksi. Oli italialaista pizzaa, savilohiruisnappeja, savupororullia, perunasalaattia (self made TIETYSTI), nakkeja, lihapullia, pastasalaattia ja patonkia. Jälkkäristä unohdin ottaa kuvan! Mutta jotta kaikki tulisivat kateellisiksi, kerron kuitenkin että tarjolla oli browniemuffineja valkosuklaakuorrutuksella sekä mangorahkaa kera keksimurujen ja valkosuklaapalojen. Mä niin NAUTIN! Ja niin nautti varmasti kaikki muutkin.
Booliksi valikoitui pienen etsinnän kautta raparperi-mansikkabooli joka oli jumalaisen hyvää! Booli sopi mielettömän hyvin vappuun, kesän aloituspäivään ja kuumottavaan auringonpaisteeseen, josta saatiin nauttia koko vapun aatto.
1 pullo Fresita-kuohuviiniä
1 pullo raparperilikööriä
1 pullo vodkaa
1,5 litraa sitruunakivennäisvettä
limen ja sitruunan mehua
ripaus sokeria
mansikoita, sitruunaa ja limeä viipaleina
NamNAMnam! Ja mikä tarjoiluastia, wau!
Illan päätteeksi suuntasimme Börs Night Clubiin, johon olimme ostaneet ennakkoon VIP-liput. Vähän jännitti että onko perinteinen ’vip-jono’ pidempi kuin tavallinen jono, mutta vieno (vai ylimielinen?) hymy kasvoilla sai kävellä todella pitkän jonon ohi suoraan yökerhoon sisään. VIP-lippuun sisältyi sisäänpääsylippu, narikka, vip-alueen käyttö sekä tarjoilua. Tarjoilu tosin oli kamalan makuista skumppaa sekä baaritiskillä kaikkien käsillä olevat pähkinät ja vaahtokarkit – ISO NAM!
Astetta tiukemman olonen VIPPI lähdössä Turun yöhön. #vappu2016
xx Minna